- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Разъем для стакана не большой, прощается только дно стакана . Придумано для шотов ?
Назъем для телефона тоже маленький. У меня 15про макс и он не помещается вообще. Я так ждала эту посылку , а она оказалась бесполезной (- Достоинства:
- На картинке выглядит норм
- Недостатки:
- Пластик странно воняет
Маленький размер чашки и телефона
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Надіє!
Дякуємо Вам за відгук про підстаканник FlexyHold. Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
Водночас хочемо звернути увагу, що в описі товару зазначені основні параметри підстаканника, зокрема окремо вказана інформація щодо відсіку під телефон. Саме тому сумісність із конкретними моделями смартфонів, особливо великими за габаритами, такими як iPhone 15 Pro Max, а також зі стаканами нестандартного формату, варто перевіряти за розмірами ще до оформлення замовлення.
Товар відповідає заявленим характеристикам, а в даному випадку, скоріше, йдеться про невідповідність Ваших очікувань конкретному формату використання. Щодо запаху пластику — після розпакування новий аксесуар справді може мати легкий технічний запах, який зазвичай зникає після нетривалого провітрювання.
Бажаємо Вам лише вдалих покупок надалі.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Норм
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Доволі хороший підстаканник, прикріпили кріплення, а іншу частину знімаємо і надіваємо, коли виходимо з будинку, бо не помічається через двері, зручно, що не суцільний корпус.
Дитяча коляска Anex L-type
Термочашка Ardesto нормально вставляється, те, що і було потрібно. Для телефону не планували використовувати.
Була проблемка з доставкою, та продавець все вирішив і трішки з затримкою, але доставили.- Достоинства:
- Виконує свою функцію
Вітаємо, Богдане!
Дякуємо Вам за такий докладний відгук про підстаканник для коляски FlexyHold. Дуже приємно знати, що він добре підійшов до Вашого візочка Anex L-type, зручний у використанні та без проблем підходить для термочашки. Окремо дякуємо, що поділилися практичним досвідом користування — це справді корисно.
Також вдячні, що зазначили ситуацію з доставкою. Добре, що питання вдалося вирішити, навіть попри невелику затримку. Бажаємо Вам приємного користування, щоб підстаканник і надалі був зручним помічником на щоденних прогулянках.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
На жаль, кріплення для води і телефону не виправдало очікувань. Погано тримається, постійно злітає. Пляшку з водою 0,5 л не фіксує — вона постійно хилиться і випадає.
Телефон у тримач взагалі не влазить, тому користуватися ним за призначенням неможливо. Покупкою не задоволена, не рекомендую.- Достоинства:
- Недостатки:
- 1. Ненадійно тримається
2. Пляшка 0,5 л фіксується погано
3. Телефон не поміщається в тримач ( айфон 12 про макс)
Вітаємо, Анно!
Дякуємо за ваш відгук. Після його публікації ми зв’язались з вами, щоб допомогти у вирішенні питання.
У процесі спілкування з’ясувалося, що підстаканник FlexyHold не фіксується достатньо щільно, оскільки ви не хочете сильно затискати кріплення на шкіряній ручці коляски, аби не пошкодити її. Саме через це пляшка тримається нестабільно. За умови надійної фіксації підстаканник без проблем утримує пляшки та термочашки, що підтверджено численними відгуками наших клієнтів. Ми також запропонували варіант кріплення на раму коляски, де він фіксується значно краще.
Щодо тримача для телефону — в описі товару зазначена сумісність зі смартфонами з діагоналлю 3–6 дюймів. Великі моделі, зокрема iPhone 12 Pro Max, особливо в обʼємних чохлах, можуть не поміщатися у відсік, про що ми відкрито інформуємо перед покупкою.
З найкращими побажаннями,
команда DZYGARI - Анна К***
Де в описі товару зазначено про діагональ телефону?
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Користуватися дуже зручно!
- Достоинства:
- Якісне кріплення
Вітаємо, Катерино!
Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що підстаканник для коляски з відсіком під телефон FlexyHold виявився зручним у користуванні, а якісне кріплення повністю вас задовольнило. Нехай аксесуар служить вам довго та додає комфорту під час прогулянок.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороший підстаканник, зручний, відділення для телефону мені зайшло
- Недостатки:
- Трохи громізткий
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що підстаканник вам сподобався й відділення для телефону виявилося корисним у щоденному користуванні. Щодо розміру — конструкція справді трохи масивніша, бо має додатковий тримач та посилене кріплення для стабільності, але головне, що він зручний та виконує свою функцію.
Якщо потрібно буде підібрати компактнішу модель — із задоволенням підкажемо.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Зручний в користуванні, але в кого телефон Pixel 9, не рекомендую брати він не влазить в відсік для телефону.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Олено! Дякуємо за відгук Раді, що підстаканник FlexyHold загалом вам сподобався. Він дійсно зручний у використанні, особливо під час прогулянок.
Менеджер перед відправкою уточнював, що дана модель підходить для телефонів з товщиною до 1 см. У більшості випадків усі моделі телефонів підходять, однак усе залежить від щільності чохла, який може додавати об’єму.
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI - Элеонора М***
Подскажите пожалуйста, не влез из-за ширины или толщины?
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Непогана річ, функцію тримача води і кави виконує, велика кава підсповзає вниз, але не падає і не виливається. Можливо треба підкрутити міцніше, але і так шкіряна основа ручки коляски тріщить від стиснутості.
Телефон нажаль не помістився, але хотілось би.- Достоинства:
- Тримає напитки
- Недостатки:
- Не помістився андроїд
- Продавец DZYGARI
Ірино, вітаємо!
Дякуємо за детальний відгук Раді, що підстаканник добре тримає напої — це головне у щоденних прогулянках.
Щодо ситуації з телефоном — ми завжди інформуємо покупців по телефону, що гаджети в чохлі можуть не поміститись, особливо якщо він об’ємний і розміри відсіку для телефону зазанчені в описі до товару. Також рекомендуємо кріпити тримач у зоні без шкіряної вставки, щоб уникнути надмірного тиску на матеріал ручки.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороша якість проходили вже 3 тижні нам дуже подобається
Вітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що підстаканник FlexyHold виправдав ваші очікування та став зручним у користуванні. Хай і надалі служить вам із комфортом!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Чудовий підстаканник. Міцно тримається, ідеально підходить під стаканчики з кавою, нічого не проливається.
Телефон в чохлі не влазить, але мені воно і не потрібно.
Трохи засмутило, що мій маленький термос для кави діаметром 8 см входить дуже щільно, доставати доводиться із значним зусиллям. Більше розраховано під стакани або термокухлів подібної форми.- Продавец DZYGARI
Олена, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що підстаканник виявився зручним та надійним у використанні. Дійсно прикро, що термос і телефон не поміщаються, але ми намагаємося надавати детальний опис товару з усіма параметрами, щоб перед покупкою ви могли визначити, чи підійде він саме для ваших потреб. Сподіваємося, що підстаканник продовжить радувати вас!
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Гарна якість
- Продавец DZYGARI
Аліна, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам сподобався підстаканник
Користуйется в радість!
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Підстаканник ідеально підійшов на нашу Anex m/type. Кріпиться дуже зручно, тримається міцно навіть на нерівностях дороги. Дуже зручно тримати під рукою воду чи каву під час прогулянок. Рекомендую всім!
- Продавец DZYGARI_old
Вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що підстаканник ідеально підійшов до вашого візочка Anex m/type та став зручним помічником на прогулянках. Нехай користування приносить тільки задоволення, а прогулянки стануть ще комфортнішими!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Зручний підстаканник. Продавця рекомендую.
- Продавец DZYGARI
ВІтаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що підстаканник вам сподобався, і вдячні за вашу довіру. Завжди раді допомогти з вибором якісних товарів!
З повагою, команда DZYGARI
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Отличный подстаканник. Все помещается.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підстаканник відповідає вашим очікуванням і все чудово поміщається. Користуйтеся із задоволенням!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороший підстаканник з якісного матеріалу. Пластик без запахів сторонніх, поміщається все і термокружку дитячу ставила і стаканчики з кавою стають ідеально. Відсіком для телефону не користуюсь.
- Достоинства:
- універсальний для напоїв
- Продавец DZYGARI
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підстаканник вам сподобався та чудово виконує свою функцію. Якість матеріалів і універсальність справді важливі, тож ми раді, що ви це оцінили. Якщо у вас будуть ще якісь питання чи побажання, звертайтеся, ми завжди раді допомогти!