Отзывы покупателей о Подставка для системного блока Черная. Тележка на колесиках

Оценка пользователей 4.82/5
  • Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Чудова полиця,як раз під мій стіл підійшов бездоганно.

Достоинства:
    Чудова якість,збирается швидко
  • Нина О***

)))

Достоинства:
    супер
  • Влад Ч***

Все супер!

• Захарчук М***

Гарна підставка.

• Елена Д***

Корисна річ

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Дякую, товар імба! Вирішив проблему із місцем на столі)
    Фото прикріплюю.

Достоинства:
    . Найкращий варіант для того, щоб комп не стояв на коврі.
    Недостатки:
    -, звісно не було отворів для колес та були сколи, але для мене це не критично.
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка сподобалася і тепер системник не на килимі. За відсутність отворів та сколи перепрошуємо, це наш прорахунок на виробництві. Добре, що для вас це не критично, але ми обов'язково звернемо на це увагу. Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Нормальный возник за свою ціну.
    Доставили швидко, надійно запакований.
    Колеса іздять по ковроліну нормально.

Достоинства:
    Ціна, швидка доставка
    • Продавец  CyberStaff

Вітаємо! Дякуємо, що оцінили швидкість доставки та якість пакування. Приємно, що за свою ціну товар вам сподобався. Гарного користування!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Купляв як підставку для Ecoflow.
    Саме те що потрібно.

Достоинства:
    швидко збирається
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка для ПК підійшла під Екофлоу, це справді зручний спосіб тримати станцію не на підлозі. До речі, у нас в асортименті є ще й спеціальна модель саме під Ecoflow, яка враховує всі особливості цих станцій. Користуйтеся із задоволенням!

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый

Легка у збірці,швидка доставка і дуже ввічливі продавці

• Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка підійшла і сервіс залишив приємне враження. Ми намагаємось робити відправки в той же день до 13:00, тому вона так швидко приїхала до вас. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій І***

Гарна підставка

• Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка підійшла і сервіс залишив приємне враження. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Замовив дві підставкм. При збірці на одній дошці не проведені два отвірв під гвинти. Добре що і мене свій інструмент є.

Достоинства:
    Легка у збірці та гарно виглядає
    Недостатки:
    Не проведені два отвори з правого боку для гвинтів
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Приносимо вибачення за цей брак з отворами, мабуть пропустили на виробництві. Добре, що у вас був інструмент під рукою і вдалося все виправити. Дякуємо за сигнал, будемо уважніші до деталей.

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Купувала як підставку під еко-фло і не помилилася. Тепер переміщення 30 кг апарата стало набагато простішим

• Продавец  CyberStaff

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що підставка для системного блоку стала в пригоді для такої серйозної техніки. Наші вироби розраховані на великі навантаження, тому 30 кг для них не проблема, а колеса дозволяють легко переміщати важку станцію по дому.

До речі, ми вже розробили та запустили в продаж спеціалізовану підставку саме для EcoFlow.

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый

Всё хорошо, но так как женщине пришлось собирать, тяжело было дырочки для колёс делать.

Достоинства:
    Цена хорошая.
    Недостатки:
    Дырочки для колёс не сделали.
    • Продавец  CyberStaff

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми оперативно врахували ваше зауваження: у всіх нових партіях підставок отвори для коліс уже просвердлені на виробництві. Це дозволяє зібрати виріб за лічені хвилини. Дякуємо за вибір нашої продукції!

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый

Отличная подставка под системник. Никаких дефектов. Отличный цвет (брал под системник, стол, да и все в общем то, поэтому прям огонь получилось).
    Цена лучшая! Дешевле нет смысла искать. Комплект отличный, имеется все для сборки, а соберается буквально за 10 минут (если руки из правильного места)

Достоинства:
    Отличный цвет, удобно, много места
    Недостатки:
    Не обнаружил.
    • Продавец  CyberStaff_old3

• Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Придбав цю просту, але дуже корисну річ – підставку на колесах для свого системного блоку. До цього комп'ютер стояв просто на підлозі, що було незручно як для прибирання, так і для доступу до задніх портів. Цей візок повністю вирішив мої проблеми і виявився чудовим доповненням до робочого місця.

Достоинства:
    Зручність.
    • Продавец  CyberStaff_old3

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Легко собирается. Все отлично. Заказывали вместе со столом.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Конструктор "збери сам" - але без дірочок для саморізів.

Достоинства:
    Недостатки:
    Важкий, неякісні колеса, без дірочок для саморізів
    • Продавец  CyberStaff

Добрий день, якщо хочете, можемо вам надіслати більш якісні коліщатка, доставка за наш рахунок, ціна за одне коліщатко 126 гривень, 504 за 4 шт.

• Сніжана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Обрали в цьому магазині білу і вона дуже стильна. Швидка доставка та гарна якість.

Достоинства:
    З дерева,стильна

спс

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Нормальна платформа, Corsair 4000D розмістився чудово, ніби під нього і робили.

Достоинства:
    Нормальна підставка, добре підходить для сучасних мід-тауерів.
    Недостатки:
    Коліщатка можжна одразу викидати і міняти на інші, не крутятся, застряють і весь сенс рухомої платформи втрачаеться. Я стандартні вивикнув і поставив пргогумовані на підшипниках.
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! У нас скоро з'явиться покращена версія цієї підставки, на топових колесах

• Олена З***

Які коліщатка поставили ? Теж хочу з якісними прорезиненими взяти підставку

• Юрій П***

Все згідно опису

• Артем Т***

В цілому - задоволений, але є мінуси -
    1. Недофарбовані моменти, відправник зафарбував перманентним маркером (це помітно через специфічний блискучо-чорнильний колір маркеру, який відрізняється від загального матового кольору виробу)
    2. дуже гострі кути, вже через мою необачність травмував кілька пальців поки сідав за стіл.

Достоинства:
    Зручний доступ до пк завдяки цій підставці, швидко збирається, гарно виглядає
    Недостатки:
    1. Дофарбовані недоліки перманентним маркером
    2. Гострі кути
    • Продавец  CyberStaff

Добрий день, мабуть хтось на виробництві вирішив зафарбувати відкол, щоб його не оштрафували. Якщо для вас це критично, можемо надіслати нову деталь за наш рахунок. Обов'язково проведемо перевірку на таких «художників».

• Артем Т***

Та ні, не критично) просто зазначив, все добре

• Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Дякуємо за товар,дуже якісний,задоволені!!!

Достоинства:
    Все супер, рекомендації

• Джекі Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый

Гарна, надійна, всі саморізі в комплекті є і навіть 2шт запасні, це мене здивувало на нинішній час, бо багато хто на будь, що впритик тільки кладуть болти або саморізі, а тут аж 2 в запасі, хай йому грець !

Достоинства:
    Топ за свої кошти

• Сергій

За свою ціну норм)

• Михайло

Все чудово

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Класна підставка для системника, просто збирається, гарно виглядає та по ціні дуже приємна !

Достоинства:
    Гарний вигляд, простота зборки, усе є в комплекті для зборки.

• Георгий Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Скорость комплектации посылки быстро доставка тоже быстро приехала качественно всё сделано без всяких недочётов в комплект всё приехала как в описании продавца рекомендую не обманет спасибо

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Чудова підставка, корпус Lian Li Lancool 3 став як наче під нього зроблено.
    Завдяки колесикам можна легко переміщувати корпус під час прибирання.

Достоинства:
    Якість/ціна
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  CyberStaff

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

За таку ціну взагалі супер. Швидко монтується. Зручна підставка.

Достоинства:
    Зручно, дешево.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Все супер, можно покупать :)

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Дуже дякую вам за підставку, дуже приємна ціна, гарна якість, чудове обслуговування!)
    Всім рекомендую цей магазин, дуже задоволений товаром.

Достоинства:
    Гарне обслуговування, дуже гарна якість

• Вадим Г***

Залишу розгорнути відгук.

Брав під корпус be quiet! Pure Base 500DX White (BGW38).
    1. Стало ідеально. Переживав, що болти бокової стінки корпусу не стануть через бокові кріплення полички, але вони знаходяться вище, тому все стало ідеально.
    2. У мене основна поличка мала дефект (вм'ятина на торцьовій панелі). Але я просто розвернув цю сторону до стіни і нічого не видно. Плюс вона супер маленька. Думаю, що Нова Пошта десь коцнула при транспортуванні.
    3. Якщо виробник побачить коментар, то маю прохання. Маленькі прорізи для кріплення колесиків є, але їх би зробити трохи ширшими - було б ідеально. Бо треба або шурупокрут, або зручну викритку і сильні руки:)

Чудовий білий колір, гарно їздить, доволі тихо. Супер зручно для прибирання у кімнаті, або коли треба часто діставати ПК з-під столу.
    Підставка довша за корпус, але для мене це плюс. Ставлю щільно до стіни і цей зазор ідеально підходить для всього кабель-менеджменту позаду ПК.

Достоинства:
    Колір, форма, висота бортів, ціна, зручність
    Недостатки:
    Якість колесиків і отворів, але краще за такі гроші не реально (280грн по акції)
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук. Оглядайте товар під час отримання. Якщо він ударений, відмовтеся, напишіть нам, ми надішлемо новий. Пошта нам компенсує збитки. Постараємося зробити отвори глибшими / ширшими.

• Віктор К***

Доброго дня, в мене точно такий же корпус як у вас, скажіть будь ласка чи не тиснуть стінки на нього, точно вміщається добре?

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Чудова підставка. Та які можуть бути недоліки, все просто, три деталі і чотири колеса) Збирати швидко, позначені всі місця для збірки. Виглядає естетично. Все супер, просто та функціонально!

Достоинства:
    Вигляд, легкість збірки, зручність
  • Бєлозерцева Л***

Зручна,стильна ,трошки задовга 50 см,а системний блок 41см(

Достоинства:
    Зручна,стильна

• Богданова Ю***

Подтавка уматовая!

Достоинства:
    Всё отлично!
    • Продавец  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Також будемо вдячними за фото)

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный

Гарна підставка. Для збору розмічено, що і як з'єднувати, шестигранний ключ є у комплекті