- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
1 задоволений покупець
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Класна сумка на кожен день
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Міська, невеличка сумка.
- Достоинства:
- Невеликий розмір, зручність ременю
- Недостатки:
- Пластикові фіксатори
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Дякую все супер
- Достоинства:
- 10
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка купувалася для можливості носіння документів та дрібниць (повербанк, ключі, окуляри в футлярі). Звісно, ности щось вагою більше 0.5 кг не рекомендую.
- Достоинства:
- Пошита досить охайно, декілька відділень, захист "блискавок" від бризок.
- Недостатки:
- Пластикова фурнітура. В принципі, при бажанні легко замінюється металевою (ремінь доведеться міняти повністю).
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Качество ужасное, лямка оторвалась в первый день
- Продавец Mesto
Добрий день, Станіславе!
Прийміть наші щирі вибачення за цю ситуацію. Нам дуже прикро, що якість виробу Вас розчарувала. Судячи з фото, при пошитті цієї конкретної сумки швея припустилася помилки (пропустила або погано закріпила строчку на кріпленні лямки), через що тканина розійшлася.
Ми суворо стежимо за якістю, але, на жаль, через людський фактор іноді трапляється одиничний брак. Ми повністю визнаємо цю помилку і хочемо її виправити.
Сьогодні ж ми безкоштовно відправимо Вам абсолютно нову сумку, перед цим особисто перевіривши кожну строчку та вузол кріплення. Наш менеджер уже зв'язується з Вами для уточнення даних для відправки.
Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей недолік, це допоможе посилити контроль на виробництві.
З повагою, команда DOMINANT.
- В'ячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Дуже зручна сумка. Для водія те що треба.
- Достоинства:
- Компактна. Доволі стильна. Багато відділень. Цупкий матеріал.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
В процесі експлуатації (5-6) місяців пошкодилася замок. Продавець відреагував миттєво на море звернення. І запропонував декілька варіантів вирішення питання.
- Достоинства:
- Дуже міцний і зносостійкий матеріал. Сервіс високого гатунку.
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумочка классная, продавец сразу перезвонил, все уточнил. Рекомендую.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Качество ужасное!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Фурнитура(замок)
- Продавец Mesto
Добрий день, Сергію!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з несправністю фурнітури через 5 місяців після покупки. Ми використовуємо якісні матеріали, тому нам важливо розібратися, що саме пішло не так із замком у вашому випадку.
Ми намагалися зв'язатися з Вами у Viber для уточнення деталей та отримання фото, щоб запропонувати варіанти вирішення проблеми (ремонт або заміну), але поки не отримали відповіді.
Будь ласка, вийдіть із нами на зв’язок у месенджері або через форму зворотного зв’язку. Ми завжди несемо відповідальність за якість наших виробів і хочемо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Mesto
На дотик та вигляд, якісна сумка, але час покаже . Саме те щоб закинути в неї дрібні речі, телефони, ключі, та бадьоро прогулюватися по вулицям рідного міста.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Просто зручна, компактна, здивувало якість матеріалу!
- Достоинства:
- Легка та зручна
- Недостатки:
- Поки не знайшов))
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Гарна, компактна та легка сумка. Підійде для подорожей, щоб тримати при собі все найнеобхідне.
Розмір липучки під шеврон, якщо кому цікаво: 6Х3.5 см- Достоинства:
- Надійна фурнітура
- Микола Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка хороша
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка замечательная удобная легкая .
- Эдуард П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка дуже зручна,неочікувані враження. На повсякдення за таку ціну..просто 10 з 10
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Хорошая сумка.
- Достоинства:
- Ок
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Відповідає опису.
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка супер! Дуже задоволений
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Отримала сумку. Сумка класна, трошки менша ніж в описі, але зручна, містка і гарно виглядає. Брала сумку для підлітка (16 років), і йому вона сподобалася, вже пішов з нею.
- Достоинства:
- Зручна, містка, класно виглядає
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Все як на фото- Достоинства:
- Міцна
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Хороша сумка,в реальності розмір менший як на фото
- Достоинства:
- Зручна
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Дуже гарна сумка. Качественная, стильная, компактная, дополняет образ. Ожидал чуть побольше размер для своих целей, но чучуть меньше оказалась, а так, сумка просто - супер!
- Ульянов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
чудова сумка, дуже зручна і комфортна
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Саме те, що треба!
- Достоинства:
- Прогумовані замки, подвійні блискавки. Місткість - А5 папочка поміщується разом із документами. У великому відділенні класні карманчики де розмістились повербанк та інші дрібнички доя телефона.
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Товар гарної якості,модель сумки дуже зручна,все чудово.Дякую виробнику і продавцеві
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Удобная
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Вма добре
Гарна якість і оправдована ціна - Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Все супер !
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Забрал с почты сумку, переложил свои вещи в нее,не понятно, толи подкладка уже была порвана толи порвалась !
- Продавец Mesto
Вітаємо! Прийміть наші вибачення за цю ситуацію. Ми вже зв'язалися з вами в особистих повідомленнях для розв'язання питання. Ми обов'язково зробимо заміну товару на новий за наш рахунок, щоб ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за зворотний зв'язок, він допомагає нам ставати кращими!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Сумка-вогонь!
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mesto
гарна сумка. зручна. матеріал водонепроникний, шви прорезинені. за свої гроші дуже гарний товар.
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Mesto
Дуже задоволений покупкою. Сумка виглядає стильно і мінімалістичний чорний дизайн підходить як під спортивний одяг, так і під звичайний. Матеріал щільний, якісний, тримає форму, блискавки працюють плавно.
- Достоинства:
- Гарна, зручна
- Недостатки:
- Поки не виявив