- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Гіршого пристрою я не мав. Знав би і за 500 грн не купив би. Відео пише дивно то нікого нема і пише 5хв то як є люди 1, 2 сек і кінець. Напроти сусіди, на скріншотах видно, відкриті двері, рух, закрили, повернулись, подьоргали, пішли. Пише 1 - 2 сек і все. Пробував на пк переглянути те саме, вже міняв картку пам'яті, поставив найшвидшу Canvas, на 128 гіг, до одного місця, що 8 гіг що 128 все тесаме. Хочеш прогорнути на перед постійно помилку вибиваж потім встановлює з'єднання 10-15 сек, а бкває запише відео нормально але звук 1 сек є далі усе тихо. Короче люди я намучився за 4 міс і вам не раджу це купувати ні заякі гроші. Це сире китайске сміття воно і 500 грн невартує. Виявив би це за 14 днів повернув би
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Описані
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Зручний
Простий у користуванні- Достоинства:
- Недостатки:
- Повільний
- Борис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Гарна річь, легка в монтжу та в налаштуванні.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
4 зірки бо це не є відмінний товар,але за ту ціну не поганий.Знімок робить за секунд 5-7 не скоріше.Тобто якщо хтось проходить по сходовій клітці то ви не будете знати хто це був,буде просто пустий коридор.Нічна зйомка теж 3 з 5 балів.Запис відео так і не зрозумів як налаштувати.В білий день видно чітко хто стоїть біля дверей,за це великий плюс)))Монтаж зайняв 10 хвилин.
Якщо є зауваження до мого відгуку пишіть,можливо я у чомусь помиляюся.
Усім миру і вдалих покупок.- Достоинства:
- В білий день видно дуже добре.Якість матеріалів теж не погана,
- Недостатки:
- Погано видно в вечері хоча інфрачервона вкл.
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Налаштування в додатку деякі незрозумілі, доводиться розбиратися чере ШІ. Якщо по сходах пройшли він спрацював але запише пусту картинку, бо спрацювання повільне. Взагалом бюджетне вічко, нічого особливого. Враження на 4 макс з 5 зірок
- Достоинства:
- Фіксація. Відео
- Недостатки:
- Налаштування в додатку деякі незрозумілі
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Бажаю доброго. Немає ніяких налаштувань на екрані все через додаток, але всеодно це краще ніж звичайне вічко.
- Крылов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Глазок супер. Быстро монтируется и настраивается. Видно хорошо, ночью тоже. Срабатывает сразу при движение и отсылает уведомление на телефон. Можно настраивать время записи, также в глазке вмонтирован звонок. В общем полезная штука
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Хайп
Сучасний, зручний і дуже корисний гаджет!
Придбав Smart DoorBell для свого будинку — і не пошкодував ні на хвилину. Встановлення просте, навіть без спеціальних знань. Підключив до Wi-Fi, зв’язав з телефоном — усе працює без перебоїв.
Якість відео дуже хороша, чітко видно обличчя навіть уночі (нічне бачення справді працює). Мікрофон і динамік дозволяють вести двосторонній зв'язок, що дуже зручно, якщо я не вдома або просто не хочу відкривати двері.
Окремо радує функція запису та сповіщення — приходять на телефон миттєво, коли хтось наближається до дверей. Вже кілька разів це допомогло уникнути небажаних візитів.
Рекомендую всім, хто дбає про безпеку та комфорт — розумний дверний дзвінок став справжнім помічником у повсякденному житті.