Отзывы покупателей о Игрушка мягкая подушка Кот Батон детская обнимашка антистресс 90 см BRS Pink

Оценка пользователей 4.61/5
  • Отзывы про товар продавца StarLight
  • Антон Ш***

Дуже файно, задоволений якістю

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 90

В перший день використання зашивала, розійшовся шов.

Достоинства:
    Дитині сподобалася
    Недостатки:
    Розходяться шви
    • Продавец  StarLight

• Чередник М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70

Дитина задоволена іграшкою, доставили дуже швидко.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70

Игрушка не такая, как на картинке. Выглядит на много хуже(

Достоинства:
    Не довольна
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та за Вашу думку. Хочемо зазначити, що товар відповідає заявленій в картоці товару інформації, в тому числі і фотоконтенту.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 90

Дуже якісна та гарна іграшка! Продавцю дякую за оперативний зв'язок та якісний товар!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 110

Все було добре, дитина задоволена - це найголовніше

Достоинства:
    Дитина задоволена :)

• Ірина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 110

Іграшка прийшла рвана,брудна та без бірки. Це було замовлення під подарунок на сьогодні, довелося витрачати час і бігати шукати новий.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дірка, брудна.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ірино, та приносимо Вам свої вибачення за незручності. Хочемо Вас повідомити, що на товар №425017230 в Вас є термін обміну/повернення впродовж 14-и днів. Тож з Вами зв'яжеться наш менеджер та Вам буде повернута повна сума за замовлення, а Ви зможете повернути товар з наш рахунок. Будь ласка, очікуйте.

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90

Дуже крута іграшка, з нею дуже зручно спати, можна зігнути так як зручно, дитина її обожнює, я також )

• Анастасия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 50

Прикольна м'яка іграшка, матеріал якісний, нитки та наповнювач не лізе, все охайно прошито. Рекомендую!

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70

Іграшка чудова. Дитина дуже задоволена!

• Назар Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50

5/5
    Рекомендую. Товар відповідає опису.

• Игорь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90

Тепер це улюблена іграшка дитини. Дуже класна. Дякую!

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  StarLight

• Диана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 70

Якісна іграшка

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70

Купили дитині цю чудову іграшку. Дуже м'яка, приємна, дитина у захваті.

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90

Дуже класна іграшка! Якість чудова!

• Елена Д***

Добрий день.
    Ніколи не доводилося писати погані відгуки але цього разу так.
    Іграшка прийшла не того кольору і не тих розмірів, за яку заплатили. Продавець навіть не попередив, відправив і все. По телефону не дозвонитись! За товар була зроблена повна передплата.
    Дитина залишилась засмученою(((

• Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі.

• Степан Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90

М'яка та якісна подушка. Дуже сподобалась малечі.

• Поліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 90

М'яка, якісна і просто прикольна іграшка-обіймашка

• Руслана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50

Чудова іграшка. Виготовлена з приємного на дотик матеріалу. Мій малюк із задоволенням грається з нею, а також використовує як подушку для сну.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 110

Дитина в захваті. Іграшка виглядає дуже красиво!) колір насичений, ще кращий ніж на фото!
    Дякую за швидкий зворотній зв’язок і відправку!)

• Кристина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый. Высота игрушки: 110

Дякую, іграшка чудова)

• Иван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 110

Очень мягкая и большая игрушка, купили ребенку в комнату, очень рад оказался)) Спасибо)

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 110

Купували доньці в кімнату замість подушки) вона була дуже рада, спасибі, товар відповідає даним параметрам)

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 50

Фото з котиком щоб, бачили реальний розмір 50 см.

Достоинства:
    Гарний котик
    Недостатки:
    Наче немає , думав що буде трохи товще.
  • Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Серый. Высота игрушки: 130

Дякую, дуже гарний, якісний і мʼякий котик а саме головне великий!

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50

Все чудово! Дякую!

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 150

Брав на подарунок
    Іграшка іменинниці дуже сподобалася
    Загалом дуже приємна на дотик, і виглядає чудово, привертає увагу

Достоинства:
    Дуже м'яка, виглядає ефектно
    Недостатки:
    Не помітив, брав на подарунок
  • Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 90

Чудова іграшка , дитина в захваті .

Достоинства:
    Якість , матеріал
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Петренко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70

Хороша іграшка, набивка щільна, супер м'ягка і ніжна на дотик

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Терет. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50

Гарна іграшка

• Продавец  Терет

Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CID Shop. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90

Ціна, якість супер

Достоинства:
    Ціна, якість супер
  • Сорока Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Терет. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70

Брала три іграшки на подарунок. Все чудово: швидко доставили, упаковка подарункова! Мої дорослі ювілярка в захваті!

Достоинства:
    Є змійка, щоб витягнути наповнювач та виправляти.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Терет

Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!

• Павел Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70

Хорошая игрушка. Качество хорошее.

• людмила г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 70
  • Нікіта І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 130

Все замечательно

Достоинства:
    Удобная крепкая игрушка
    Недостатки:
    Недостатков не выявили
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70

Всім задоволений