- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: WoofTech. Цвет корпуса: Midnight Black. Цвет ремешка: Midnight Black
Після майже року крристування можу поділитися враженнями. Годинник в принципі нормальний. Зв'язок з дитиною є. Похибка в місцезнаходженні так як і у більшості годинників, чат з голосовими повідомленнями тоже зручний і зрозумілий дитині. Відключені дзвінки всі номерів, окрім які в телефонній книзі. Батарея тримає в середньому добу. До годинника зауважень нема окрім зарядного шнура. Це капець. Це вже третій шнур поміняли. Проблема одна і та сама, заряджається за допомогою 4-ох конекторів. Вони западають у середину. Перший шнур, який йшов у комплекті прожив найдовже, запало 2 конектора, дали взамін інший шнур, знову запали конектори, взяла у іншому магазині, цей взагалі і двох місяців не прожив, знову шукаю. Працівники магазину радили протирати спиртом. Не допомогло. Запав й конектор.
- Достоинства:
- Нормальний годинник, свої функції виконує добре
- Недостатки:
- Зарядне. Западають асередину конектори
- Продавец WoofTech
Дуже дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом після майже року користування! Нам приємно чути, що годинник виконує свої функції, допомагає залишатися на зв’язку з дитиною та зручний у використанні.
Щодо кабелю: гарантія поширюється лише на сам годинник, однак ми зі свого боку зробили заміну кабелю, щоб підтримати вас у цій ситуації. Западання конекторів усередину — це рідкість і не є нормою. Найчастіше воно трапляється через забруднення контактів, адже годинник постійно носиться на руці. Саме тому радимо хоча б раз на 2 тижні протирати роз’єм і контакти спиртом — це допоможе запобігти подібним випадкам. І вам не знадобиться так часто міняти кабель.
Ще раз дякуємо за відгук — він допомагає нам ставати кращими! Сподіваємося, що користування годинником і надалі приноситиме тільки позитивні враження і, можливо, з часом ваша оцінка також зміниться.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WoofTech. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
годинник глючить 100%
- Достоинства:
- не раджу
- Недостатки:
- годинник глючить 100%
- Продавец WoofTech
Дякуємо за ваш відгук! Усі наші годинники мають гарантію 6 місяців і подальше сервісне обслуговування. Ми вже зв'язуємося з вами, щоб з'ясувати причини некоректної роботи та допомогти вирішити ситуацію. Дякуємо, що обрали нас!
- Продавец WoofTech
Доброго дня! Ми вже вирішили питання, і сподіваємось, що годинник працює без проблем. Проблема була пов’язана з оновленням додатку" Setraker2" . Після його оновлення та перезапуску на смартфоні, все запрацювало коректно. Дякуємо, що звернулися! Якщо у вас залишилися питання – ми завжди на зв’язку.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: WoofTech. Цвет корпуса: Orange. Цвет ремешка: Orange
Продавець відразу зреагував, питання вирішили. Яскравість екрану суттєво їсть батарею. Дякую.
- Продавец WoofTech
Артем, дуже раді, що нам вдалось вирішити ваше питання та дякуємо, що додали ще один відгук!
Все наче класно було спочатку... Але - місяць користування, ввечері дитина зарядила годинник, а вранці вже 45%... А в 14.00 вже повністю вимкнувся. За місяць батарея почала дуже погано тримати заряд((( За ніч в режимі очікування 55% втрати - це ж не нормально? Попередній годинник (Іларі чи щось типу такого), вдвічі дешевший, через рік користування тримав краще, ніж цей. Трохи розчаровані(((
- Достоинства:
- Відеоз'язок, меню, камера не погана як для годинника.
- Недостатки:
- Дуже слабка батарея...
- Продавец WoofTech
Доброго дня, Артем! Дякуємо за зворотній відгук. Хочемо нагадати, що ви маєте гарантію на годинник 6 місяців. Але, зазвичай є кілька причин, чому батарея почала дуже швидко розряджатися і це можна дуже легко виправити. Перша причина може бути в збільшені яскравості годинника в налаштуваннях, зазвичай "з'їдає до 50% енергії" - радимо поставити на середину. Оскільки дитина годинником не користувалась вночі, а батарея розрядилась - годинник через додаток, який встановлений на вашому телефоні для контролю за дитиною, надсилає дані на годинник. Акумулятор заявлений виробником в цій моделі досить потужний - 900мАг і при правильних налаштуваннях без проблем протримає кілька днів. В будь-якому випадку, вже телефонуємо вам.