- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Гель чудовий! Дуже ніжно очищує і не пересушує шкіру. Висипань стало значно менше, а пробіотики реально заспокоюють почервоніння. Обличчя виглядає свіжим і здоровим, без відчуття стягнутості. Тепер це мій фаворит у щоденному догляді. Рекомендую!
- Продавец probiotic_shop
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що Ви помітили зменшення висипань і комфорт після використання. Пробіотики Bacillus SPP дійсно допомагають знижувати запалення та підтримують здоровий баланс шкіри, а поєднання AHA-кислот, сечовини та натуральних зволожувачів сприяє м’якому оновленню, зволоженню та вирівнюванню тону
Раді, що гель став Вашим фаворитом у догляді — дякуємо за довіру та рекомендацію
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Обрала через склад з пробіотиками. Гель м’який, не пече. При регулярному використанні тон шкіри став рівнішим.
- Продавец probiotic_shop
Пані Євгеніє, щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого гелю для вмивання AREDERMA ACNE FREE. Нам дуже приємно, що м’яка дія гелю без відчуття печіння та пробіотичний комплекс з часом допомогли вирівняти тон шкіри.
Ми розробили цей засіб так, щоб пробіотики Bacillus spp у поєднанні з кислотами та зволожувачами м’яко очищали, підтримували баланс мікробіому та сприяли оновленню шкіри без зайвої агресії. Дякуємо, що довірили нам свій догляд і поділилися результатом — це допомагає нам ставати ще кращими.
- Богдана К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дуже якісний. Гарно очищає лице. 2-3 каплі гелю вистачає змити начисто макіяж. Економний.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Продавец probiotic_shop
Пані Богдано, щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і високу оцінку нашого гелю для вмивання AREDERMA ACNE FREE. Раді, що текстура та економна витрата засобу підходять вам і він якісно очищає шкіру та макіяж.
Ми спеціально розробили цю формулу з пробіотиками, щоб м’яко, але ефективно очищати шкіру, схильну до акне, підтримуючи її природний мікробіом, а не пересушуючи. Бажаємо вам і надалі комфортного догляду та здорового вигляду шкіри разом з нашими продуктами.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Гарний,ще й економний
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Вирішив спробувати гель, мені сподобався.
- Людміла П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Хороший гель для вмивання, добре очищує, не залишає неприємних відчуттів на шкірі після вмивання.
- Ева І***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Гель якісний, склад хороший, чудово підійшов мені.
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Купив для своїх доньок, вони задоволені.
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Мені сподобався гель. Делікатно очищує шкіру, не стягує, подразнень не виникло. Все супер.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Хороший гель, чудово очищає шкіру.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Непоганий гель, м'який, приємний, мені сподобався.