- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Непогана картинка, звичайний телік зі смар та та вайфайєм) до речі досить непоганий звук як для бюджетного .
- Достоинства:
- Дуже сподобалась підсвітка у пульті. Така мілка деталь , а емоцій дає))
- Недостатки:
- Немає гвинтиків до кріплення на стіну, але це в усіх так))
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
На свої гроші непоганий, бюджетний телевізор. Дякую!
- Недостатки:
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор наче працює добре, в опису є аудіо вихід 3.5 , але по факту його там немає, це не критично, навушники працюють по блютуз, 3.5 треба на всяк випадок. Змініть опис.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Нема аудіо 3.5
- Олег
точно нема чи просто не знайшли?
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Сподобався телевізор !!!! Простий, гарні кольори, легенький, дивитися можливо , як через HDMI,так має підключення "тюльпани" тобто є все необхідне, а головне що не Китай!!!! Фахівці РОЗЕТКА запропонували перевірити на биті пікселі !!!! Тобто телевізор файний, фахівці молодці !!!!! Все на вищому рівні !!!! ПРОПОНУЮ !!!!!
- Достоинства:
- Все на вищому рівні, і файний телевізор
- Недостатки:
- Немає зовсім, одні переваги !!!!!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Отличная работа по доставке. Привезли в оговореное время. Осмотр, проверка, всё хорошо. Настроил очень легко и быстро. Пошаговая инструкция выводится на экран. Пульт просто супер. Удобный, понятный,и направлять на ТВ не нужно. В свои 63 года,я разобрался без проблем.
- Достоинства:
- Хорошее изображение, простая настройка
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор,зрозуміле меню,швидко підключили ,звук і картинка супер.
Доставили в пункт видачі "розетка" через 4 дні.- Достоинства:
- Безрамний,пульт з голосовим пошуком
- Недостатки:
- Не виявили.
- Дмито Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Бомба
- Достоинства:
- Безрамочний
- Недостатки:
- Все ок
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор!
- Достоинства:
- Легке налаштування та підключення. Хороша картинка і звук.
- Храпачевський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Минуло півроку. Все чудово. Купуйте
- Валерія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор класний. Звук чіткий та приємний без рипіння динаміків. Зображення якісне, кольори яскраві. Налаштування вдома не зайняло багато часу, швидко підключили. Щодо сервісу Розетки, то тут все на найвищому рівні: запропонували перевірити на биті пікселі, і тут виявилося, що телевізор бракований. Але одразу замовили інший, і на наступний день прийшов інший, перевірку пройшов, все працює справно. Моя сім'я задоволена.
- Достоинства:
- Зображення, звук
- Недостатки:
- Нажаль буває брак
Гарний телік. Малий в захваті. Пульт голосовий пошук. Купуйте
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Швидко налаштували. Гарний звук. Чітко зображення.Рекомендую