- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Придбав станцію. В комплекті тільки зарядний пристрій на 120W. В описі за цю ціну повинен бути пристрій на 600W!!! З пристроєм на 120W ціна значно нижча за ту що з пристроєм на 120W. Не дуже приємно що так вийшло..
- Недостатки:
- Відсутній пристрій швидкої зарядки на 600W
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже важливо. Блок швидкої зарядки не входить в комплект (який на 600 Ват) і саме через нього зарчядка за 2 години повинна бути. Замість нього блок на120 Ват і заряджаеє 9 годин!! Допом купую блок +6000 грн!!
По потужності 2квт (1.2 квт працює точно) вже не включає.- Достоинства:
- ємність батареї та потужність
- Недостатки:
- блок швидкої зарядки не входить в комплект і зарядка без нього 9 годин!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Все отлично. Выручает серьезно при отключении электричества.
- Достоинства:
- Приличная емкость и выходная мощность
- Недостатки:
- Был бы уместен стандартный ХТ вход на зарядку от разных девайсов, например солнечных батарей.
- Продавец Super-stock
- Станислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Дуже надійна батарея, користуюсь батареями цієї фірми на бойових вже півтора роки, по при польові умови використання все працює добре.
- Достоинства:
- Надійність. Співвідношення ціна/якість
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Працює відмінно, постійно підклбчені телевізор та холодильник, заряджається мобтелефон, іноді підклбчаємо фен та кофеварку.
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
користуюсь місяць, станція заряджається тільки на 73%
- Достоинства:
- класний дизайн і форм фактор
- Недостатки:
- після тижня користування перестала заряджатися на 100%
- Продавец Super-stock
Доброго дня, дякуємо за відгук. Очікуйте, будь ласка, телефонного дзвінка для вирішення даної ситуації.
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Не рекомендую цю станцію і ПРОДАВЦЯ. була придбана для роботи з МФУ прінтером. попередньо менеджер вияснив, що мій МФУ при запуску споживає 560 ВТ і запевнив що станція працювати буде. Повна зарядка і повна розрядка були виконані. Менеджер все розповів. Під час відключення світла була підключена лише МФУ і лед лампа і станція при цьому почала сама включатися і відключатися. Зробила заявку на повернення . Треті сутки не можуть мені надати інформацію про те, куди повертати станцію, зпираючись на те що у них електронна черга і не встигають. Замовлення прийняли день в день і відправили відразу після проплати, а як повертати товар - то в них роботи багато , і черга електронна. Крім того менеджер може до мене зателефонувати, а я уже не можу до них .
- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- не працює
- Татьяна Н***
після опублікування відзиву надали інформацію куди відправляти. Відпишусь як повернення коштів буде
- Татьяна Н***
Кошти повернули. Потрачені час і нерви.
- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Хорошая вещь ,тестировал с двухконтурным котлом ,все прекрасно работает,что с стабилизатором ,что без . Примерно по расчетам хватает на 9-10 часов если котел постоянно в активном режиме
- Ігнат В***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Замовив прийшло дуже швидко. Все нічого працює та й працює. Взяв включив термоспот і закипитив води, протестував(700 ват у статистику на циферблаті било). Думав що все гарно. При відключенні світла думаю треба запустити пк (посидіти попрацювати в unreal engine) та як почав навантажувати якимось важким процесом (до речі дивно термоспот тягнув більше по ватах, пк і монітор видали 528 ват) воно вимкнуло станцію. Весь процес роботи улетів. Підвантажив ще раз , знов попухло. Я зараз повернути не можу бо вони не робили тести перед відправкою, а коли я відправив назад кажуть якась перевірка (чекай до 14діб) гроші за оплату через нову пошту кошт за процент і доставка ~650грн, мій час та нерви. Не рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Бракований товар
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
купував для себе додому, швидко зв'язались, все як в описі, працює без відмов, вистачає для Playstation 5, ноутбука, телевізора або монітора, з головою! Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Шивдка доставка, зв'язок з продавцем на вищому рівні! Сама зарядна станція виправдала мої очікування! Рекомендую для покупок!
- Коришко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Оскільки моя робота в основному за комп'ютером, замовив дану зарядну станцію для своєї робити, все чітко працює, все підключилось та вмикнулось, задоволений цею зарядною станцією! Рекомедую всім її! Та рекомендую продавця! Швидкий зв'язок, все чітко розповіли про неї.
- Достоинства:
- Шивдка доставка, зв'язок з продавцем на вищому рівні! Сама зарядна станція просто топ! Рекомендую для свого використання!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-stock
Купувала собі в квартиру, зі мною швидко зв'язались, розповіли все до найменших деталей, чудовий продавець, все відповідає як написано в описі, дуже зручна у використанні, потужність 1 кВт, мені хватає для ноутбука, телевізора, та навіть холодильник! Товаром задоволена, всім рекомендую цю зарядну станцію, та цього продавця!
- Достоинства:
- достпупна ціна, швидка доставка, швидкий зв'язок, чудова зарядна станція!
- Циганович Д***Продавец: Rozetka
Котел видае помилку а сама станція дуже довго заряджаеться