Отзывы покупателей о Зимние стельки с подогревом от USB павербанка электрические универсальные теплые термостельки для обуви Power Bank размер 35-40
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Цвет: Черный
Дуже задоволена устілками! Швидко нагріваються, добре тримають тепло. Дуже зручно, що підключаються до павербанка — можна користуватися ними де завгодно. Якість хороша, усе працює чудово. Однозначно рекомендую!
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Щиро дякуємо вам за високу оцінку та довіру до нашого магазину! Нам дуже приємно. Якщо у вас виникнуть питання чи знадобиться допомога — звертайтеся, завжди раді бачити вас знову!
- Ілона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Цвет: Черный
Дуже сподобалися устілки! Добре нагріваються, ноги залишаються теплими навіть у холодну погоду. Зручно, що підключаються через USB до Power Bank — можна користуватися ними на вулиці, під час прогулянок чи роботи. Розмір 35–39 підійшов чудово. Тепер взимку без них точно не обійдуся Рекомендую!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Цвет: Черный
Чудові устілки! Швидко нагріваються, добре тримають тепло. Дуже зручно працюють від USB.
- Достоинства:
- Працює від юсб
- Недостатки:
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Цвет: Черный
Дуже задоволена цими устілками Вони чудово виручають у холодну погоду, ноги залишаються теплими навіть під час тривалого перебування на вулиці. Підключаються до Power Bank через USB, тому не потрібно шукати розетку чи використовувати додаткові батарейки. Устілки зручні, добре сидять у взутті та не створюють дискомфорту під час ходьби. Для осені, зими або роботи на холоді — просто незамінна річ!
- Достоинства:
- добре гріють, зручні, легко підключаються до Power Bank та чудово рятують від холоду.
- Продавец Good-Day
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Цвет: Черный
Круті устілки за свою ціну! Гріють добре, замовлю усім рідним
- Достоинства:
- Ціна, оперативна доставка
- Продавец Good-Day
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Stylish car house. Размер: 45
На другому фото товару видно що є регулятор з кнопками по факту їх нема, про зовнішній вигляд устілок можете самі судити вже по моїх фото.
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленим характеристикам
- Продавец Stylish car house
Дійсно, виробник дещо змінив конструкцію. Зміна фото вже в процесі
- Анжелика Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun. Цвет: Черный. Размер: 45
Зробила замовлення 16,12, продавець так і не зв'язався. Повідомлення від мене ігнорує
- Продавец BrightSun
Доброго дня. Ми не могли з Вами зв'язатися