- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: GN.shop.box. Общий вес: 500
буду купувати ще
- Достоинства:
- якість товару, швидкість доставки, ціна
- Недостатки:
- не виявлено
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 300. Упаковка: Вакуумная упаковка
замовляю не перший раз. Беру й інші сухофрукти. Все якісне та свіже
- Достоинства:
- швидко надсилають замовлення
- М. А***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Супер товар!
- Достоинства:
- Смачний і якісний.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Відмінно
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Супер якість і пакування!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 500. Упаковка: Вакуумная упаковка
Інжир невеликий, але смачний. Гарно упаковані. Вага- відповідає замовленій.
Продавця рекомендую. Брали інжир, горіхи й халву. Все сподобалося. Швидко, якісно.- Достоинства:
- гарний товар
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 300. Упаковка: Вакуумная упаковка
Інжир дуже солодкий, без сторонніх запахів і присмаку! Продавець швидко відправив. Вакуумна упаковка. Рекомендую і інжир і продавця!
- Недостатки:
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 300. Упаковка: Вакуумная упаковка
Інжир сподобався. Смачний, м'який, без сторонніх запахів.
- Кулик З***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Я довго шукала саме цей інжир: він дуже солодкий, діти обожнюють) продавець швидко все відправив, все у вакуумній упаковці! Рекомендую і інжир і продавця!
- Достоинства:
- Солодкий, вакуумна упаковка, швидка доставка на точку видачі розетка безкоштовно.
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Дуже смачний! Не очікувала такої якості Спасибі продавцю !
- КэттиОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Отличный вкус.
Без посторонних запахов.