- Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ProCleanLine
Спиртовий гель...
- Продавец ProCleanLine
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!) Чекаємо з новими замовленнями
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ProCleanLine
Безпечно і гарно підігріває їжу
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProCleanLine
Горить добре,швидко закипає вода та підігрівається їжа. Але,його слід використовувати лише на відкритому повітрі! Я розігрівала їжу на кухні під час вимкнення світла,бо в мене електроплитка,то ледь не зомліла від запаху горіння гелю,дуже неприємний,як для мене,запах. Відкривала настіж вікно,включала витяжку,робила протяг у квартирі,- не допомогло,лише розлетівся запах по всім кімнатам.
Тому однозначно це гель для використання на відкритому повітрі, ніяк не для використання у приміщенні.
Продавець зв'язався майже миттєво після замовлення,дав розгорнуту консультацію стосовно характеристик товару. Ємність герметично закрита,мені навіть було важко розкрутити кришку. Наливається зручно,має консистенцію рідкої сметани. Загалом,товар якісний.- Достоинства:
- Добре горить,зручно у використанні.
- Недостатки:
- Не для використання у приміщенні,продукт горіння гелю має відчутний неприємний запах.
- Продавец ProCleanLine
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: ProCleanLine
- Людмила П***
Підкажіть будь ласка,чи використовували Ви його в приміщенні та як він себе зарекомендував?
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProCleanLine
Все норм