- Данил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Дуже гарний чайничок, красивий, поки ще не заварював нічого, але мені вже подобається. Що до часу тримання температури, має вистачити для моїх потреб тож не бачу ніяких проблем дивлячись на інші коментарі
- Достоинства:
- Гарний на вид, вмісткий
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец SmatX
Вітаємо! Дуже раді, що естетика нашого чайничка припала вам до душі ще до першого чаювання. Він справді виглядає чудово і здатний прикрасити будь-яку кухню. Дякуємо за ваш зважений підхід до характеристик — впевнені, що він стане вашим улюбленим помічником для затишних вечорів. Приємного вам користування!
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Симпатичний та місткий.
Не дуже довго тримає температуру
Після другого заварювання термодатчик випав в помилку ( постійно блимає, показує 1- не значення)- Достоинства:
- Симпатичний, місткий, не протікає
- Недостатки:
- Не довго тримає, термодатчик випав в помилку
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок.
Наш менеджер уже зв’язалася з вами та пояснила, що потрібно розблокувати верхню частину з дисплеєм і датчиком та прокрутити її — після цього термодатчик має працювати коректно.
Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти. - Анастасія Ч***
Зі мною зв'язались представники магазину, та допомогли вирішити питання з термодатчиком, декілька хвилин магії та згодом все працює)
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Термос дуже якісний. Розмір, колір, форма дуже подобається. Довго триває тепло. Функція відображення температури- класна, але так собі.
Термос прислали дуже швидко, дякую.- Достоинства:
- Удобний
Дякуємо за відгук.
Раді, що термос сподобався за якістю, дизайном і добре тримає тепло. Індикація температури дійсно є додатковою зручною функцією, але головне — надійність і збереження напою гарячим. Хай користування буде приємним і довгим.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Акуратний. Симпатичний. Легке миття.
- Достоинства:
- Гарно тримає температуру.
- Недостатки:
- При наливанні знімаю кришку, так як погано протікає через сіточку.
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук. Раді, що термос сподобався зовні та добре тримає температуру. Щодо наливання через сіточку — у герметичних ємностях швидкість потоку рідини може зменшуватися через утворення вакууму та повітряний опір, тому інколи зняття кришки справді полегшує процес. Це фізична особливість, а не дефект виробу.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Зручний, але якість так собі. Датчик перестає працювати через декілька заварювань. Погано наливається, приходиться майже перевертати, або тримати кнопку нажатою, що не зручно. Температуру тримає десь години 4.
- Достоинства:
- Сито
- Недостатки:
- Не герметичний датчик. Погано наливається.
- Продавец SmatX
Вітаємо. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Хтось підкаже, індикатор температури автоматично включатися повинен? Щось в мене не працює
- Продавец SmatX
Вітаємо.
Якщо індикатор у вас не працює:
Перевірте, чи на кришці щільно закритий термос — контакти можуть не зчитувати, якщо кришка “лежить” некоректно.
Спробуйте влити гарячий напій (але не окріп), щоб змінити температуру — індикатор може “активуватись”, коли температура напою зміниться.
Якщо нічого не змінюється — це може бути дефект датчика або дисплея. В такому разі зверніться з вашого особистого кабінету до менеджера, щоб вирішити дане питання.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Плохое качество
На звонки 0 реакции- Недостатки:
- Протекает
- Продавец SmatX
Владиславе, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви отримали товар із браком та мали труднощі зі зв’язком. Просимо вибачення за незручності.
Щоб ми змогли швидко вирішити ситуацію, будь ласка, напишіть нашим менеджерам через особистий кабінет – це найшвидший спосіб для обробки вашого звернення. Ми обов’язково запропонуємо рішення.
Быстро оперативно
Но есть небольшой брак
Не приятно
После того как получил товар
Поддержка не отвечает на звонки
По ходу блок
Звонил в рабочее время- Достоинства:
- Не плохой за свой ценник
- Недостатки:
- Брак
- Владислав К***
И после проверки товара водой
Протекает при закрытом клапане
Хоть и просил проверить при отправке
Негативное впечатление
Поддержка так и не отвечает - Продавец SmatX
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Забув подивитись при отриманні, вже пакував на подарунок
- Достоинства:
- Поки не дізнався
- Недостатки:
- Поломана ручка
- Игорь Т***
Дуже швидко зателефонували та обміняли на цілий. Сервіс працює на висоті. Буду користуватися із задоволенням
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Сподобався, гарно виглядає, має датчик температури, але тепло тримає не дуже добре, заварив траву в 23.00, а у 6.30 ранку вже лише 28 градусів. На третій день самовільно став вмикатися датчик температури, після різних фізичних маніпуляцій повернувся до норми, але рецидиви бувають. В цілому мене влаштовує, хоча за такі кошти річ повинна кращою.
- Достоинства:
- Компактність, ситечко для заварювання
- Недостатки:
- Тримає температуру 4…5 годин, далі вже все
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Брав на подарунок, батькам дуже сподобалось
- Достоинства:
- Стильний дизайн, функціональний, низька ціна
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Задоволена покупкою, користуюсь щодня.
- Достоинства:
- Гарний дизайн і хороша функціональність.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Купив і вирішив образу протесувати. Тримав чай гарячим цілий день, просто супер!
- Достоинства:
- Колба міцна, термос добре тримає температуру.
- Продавец SmatX
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Термос просто чудовий, чай довго залишається гарячим!
- Достоинства:
- Стильний дизайн і добре тримає тепло
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Гарний термос, не шкодую про покупку.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!)
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Ідеально тримає тепло. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Легка вага і зручна ручка.
- Продавец SmatX
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Прекрасний термочайник, зручний у використанні.
- Достоинства:
- Тепло тримається довго
- Продавец SmatX
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Компактний і гарний термос, покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Добре зберігає тепло. Кришка щільна, нічого не протікає.
- Продавец SmatX
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Взяв на роботу, користуюся щодня, тримає температуру дуже добре!
- Достоинства:
- Є індикатор температури, дуже зручно.
- Продавец SmatX
- Ангеліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Белый / Черный
Дуже задоволений покупкою, все працює як треба.
- Достоинства:
- Індикатор температури допомагає контролювати напій.
- Продавец SmatX
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 1 л. Цвет: Оранжевый
Термос просто чудовий, чай довго залишається гарячим!
- Достоинства:
- Стильний дизайн і добре тримає тепло
- Продавец SmatX