Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Интенсивный успокаивающий бальзам для лица и тела Bioderma Atoderm Intensive Baume 500 мл

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Товар належної якості, найнижча ціна, швидка доставка. Подяка продавцю.
    Бальзам дуже ефективний при атопічному дерматиті.

• Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Єдиний крем який допомагає при атопічному дерматиті, сезонній сухості шкіри.. для дітей і дорослих.
    Не пече як інші засоби.
    Незамінний кілька років підряд.

Достоинства:
    Ефективність
    Недостатки:
    Ціна росте і росте
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Чудовий засіб, за декілька днів вся сухість шкіри в дитини пройшла. До цього користувалася іншими засобами, але результату не було. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Дійсно інтенсивний заспокійливий засіб для швидкого відновлення шкіри. Великий об’єм упаковки вистачить на тривалий час.
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Крем дуже хороший , зволожує та знімає почервоніння при атопічному дерматиті. Продавець швидко відправив без затримок .

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Бальзам беру вже не вперше, єдиний засіб, що допомагає при атопічному дерматиті. Продавця рекомендую! Швидко звʼязалися, швидко відправили, ціна найнижча, яку знайшла на той момент!

Достоинства:
    Якість, ціна, швидкість відправки
  • Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Біодерма дуже яркий якісний бальзам для тіла . Добре зволожує та захищає шкіру на різних ділянках тіла! Тримається добре та гарно вписується в шкіру ! Рекомендую для використання!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Крем чудовий! Дуже вдячна магазину за швидку доставку! Відправили одразу після замовлення!

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Швидкість реагування продавця на запити - буквально 2-3 хвилини. Відповідають на всі питання, стосовно товару, обʼєму, терміну придатності. Якість товару - супер, пакування теж достойне. Доставка швидка, ціна приємна.

Достоинства:
    Чудова комунікація, швидкість, якість.
  • Ірина

Все чудово і вчасно

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Товар прийшов швидко. Продавець відразу відреагував на замовлення, швидко відправили. Про сам бальзам покищо не можу нічого сказати, маю багато позитивних відгуків від знайомих, сама ще мало користуюсь щоб щось сказати про нього.

Достоинства:
    Швидко відправили
  • Таїсія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Раніше купувала в аптеках. Зараз, через значну різницю в ціні, вирішила замовити тут. Продавця однозначно рекомендую. Товар прийшов вчасно, гарно запакований.
    Щодо самого бальзаму - він для нас просто знахідка. З того часу, як його порекомендував дерматолог, у мого немовлятка з атопічним дерматитом, уже кілька місяців немає загостреннь.

Достоинства:
    Ціна, допомагає моїй дитинці
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

У дочки АД с рождения, поэтому без эмолентов мы не можем обходиться. Bioderma intensive balm серии atoderm - для нас просто спасение, особенно в период обострения ( смягчает,увлажняет сухую кожу, снимает раздражение и воспаление,при этом нет липкости и жирной пленки ,и ещё - он не печет на раздраженных расчесанных участках). Ещё одним плюсом считаю, отсутствие навязчивого запаха окисленных жиров на коже, как у других эмолентов после нанесения. Работа сотрудников магазина - просто шикарная! Сразу после заказа связались по мессенджеру , уточнили все детали и отправили заказ в тот же день! Посылка приехала на точку выдачи Розетки очень быстро . У бальзамов хорошиме сроки годности ) Ещё приятный бонус от маназина- пробник крема для лица от Weleda))) Рекомендую и бальзам , и , конечно, магазин)) Спасибо большое сотрудникам магазина за отличное отношение к покупателю!)))

Достоинства:
    Бальзам отличный ,заметный результат
    Недостатки:
    Для нас - нет
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Для дитини з сухою шкірою ідеально підходить.