Отзывы покупателей о Машинка на радиоуправлении Sulong Toys Spray Car 1:24 Pink (SL-354RHP) [114156]

Оценка пользователей 3.79/5
на основе 21 отзыв
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Хотілось би, щоб допомогли у вирішенні цього питання

Достоинства:
    Все добре, але є нюанс, який псує враження
    Недостатки:
    Машинка не повертає праворуч

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Хорошая машинка в детстве такой только мог мечтать

Достоинства:
    Хорош машинка
    Недостатки:

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Лідія Ш***

Відмінна іграшка

• Андеева Л***

Машинка прийшла бракована.

Достоинства:
    Хотілося подарувати онуку,але...
    Недостатки:
    За такі гроші треба перевіряти,коли відправляєте,прийшлося повернути машинку,гроші за неї повернули,а за пересилку ніхто не вертає.Задоволення ніякого.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Валерій Я***

Класна тачка)

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Янина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Класна машинка,якісний пластик. Світовий і паровий ефект.Діти в захваті.

Достоинства:
    Пар,підсвітка.
    Недостатки:
    Пульт ловить в радіусі 2 метрів,в описі вказано до 15м.
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Подарували дитині на Новий рік… попалась бракована, так як не їде назад, а тільки вперед. Коли натискаємо кнопку заднього ходу на пульті - включається пар, тобто по суті дублюється інша дія. Кожного разу треба розвертати машинку вручну. Якось так( Трохи розчаровані, бо це ще й був подарунок…

Достоинства:
    Пар, красивий дизайн
    Недостатки:
    Не працює задній хід

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Светлана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Машинку пришлось вернуть - не работает пульт. Хорошо, что додумались проверить в точке выдачи.

Достоинства:
    не выявлено
    Недостатки:
    не работает пульт

Добрий день, Світлано! Для того, щоб пульт запрацював, потрібно вставити батарейки (вони в комплект не входять). Нам дуже прикро, що машинку довелося повернути.

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Брала на подарунок. Імениннику сподобалось. А я взагалі в захваті. Такий прикольний "дим"

Достоинства:
    Прикольний "дим"
    Недостатки:
    Віднімала у дитини,щоб погратися

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)

• Л.Е.

Швидка,працює,поки що все добре
    При додаванні води йде пар

• Єлизавета А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Замовили машинку, розмір взагалі не співпадає з описом, вона дуже маленька, не розраховували на це, навіщо писати в описі одне, а по факту зовсім інше

• Інна

тобто? вона не відповідає інфо на сайті?

Добрий день! У характеристиках вказані габарити товару в упакуванні.
      Розмір машинки без коробки: 23,5 х 10 х 5 см. Якщо це не відповідає дійсності - сповістіть нас про це, будь ласка. Нам дуже прикро, що розмір машинки не відповідає очікуванням. Сподіваємося у процесі гри ви зможете оцінити її повністю і це не зіпсує враження від товару.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна машинка, дитині сподобалось. Світлові ефекти ваууу

Достоинства:
    Світлові ефекти та вихлопний пар
    Недостатки:
    Не помітили
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Машинка їде досить швидко тому можна легко робити наприклад дрифт по колу і всякі розвороти.

Але змусити її поїхати просто прямо нереально. Регулювання положення передніх коліс не допомагає, як не регулюй від різкого старту її все одно вбік несе. Через це рухаеться вона майже рандомним курсом, і просто прямо по коридору проїхати треба напрягатися постійно коригуючі щоб її не несло в стіну. Булоби чудово мати хочаб 2 швидкості: одну для трюків іншу для їзди.

І ще момент дистанція керування. Ні про які 15 метрів і мови не йде, в кращому випадку 3-4 метри, а далі вона просто стає. В суммі з тим фактом що машинка дуже швидка вона легко виходить із зони керування і це бісить.

Функція пару з підсвіткою досить цікава. Якось навіть не сподівалися що вона буде працювати, але вона працює і в темряві виглядає гарно.

Достоинства:
    Швидка, можна робити трюки
    Недостатки:
    Слаба керованість, мала дистанція керування
    • Віталій

Виявили ще цікавий момент. Батарейки в пульті сідають самі по собі навіть коли не користуєшся машинкою. Місяць пульт лежить і все батарейки на помийку. Треба виймати коли не користуєшся або якийсь вимикач на пульт колхозити.

Із позитивного машинка все ще жива)

• Виктор С***

Пришла быстро пока непровиряли

• Леонид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Машинка отличная,ребёнок 4.5года в восторге.

• Нифталиева В***

Машинка классная ,все работает

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Зламалась через тиждень використання. Ось ця шестерня просто стала прокручуватися а має рухатися разом зі стержнем

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Мария З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Швидко рухається, випускає пар. Дитині сподобалась

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Машинка перевершила очікування як за таку ціну. Все працює, цікава функція з вихлопною парою (пара холодна). Швидко їздить. Пластик начебто більш-менш надійний.
    В цілому задоволені

Достоинства:
    Швидкість, наявність додаткової функції з парою, ціна
    Недостатки:
    Підсвітка не вимикається

Добрий день, Олена. Вдячні за ваш відгук, для нас важлива думка наших споживачів. З приводу підсвітки рекомендуємо звернутися у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці знайдуть проблему у максимально короткий термін.

• Віктор Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна і швидка машинка. Жаль для вулиці не підходить, а так норм. Рекомендую купити ще акумуляторні батарейки, на звичайних дуже швидко розряджається.

Достоинства:
    Гарний дизайн, вихлопна пара, підсвітка, швидкість, гарна якість матеріалу пульта, хороша ціна.
    Недостатки:
    Не підходить для їзди на вулиці, підсвітку не можна вимкнути для економії заряду, погана автономність на звичайних батерейках.

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Анатолий К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Буду делать возврат.

Достоинства:
    Не удалось проверить, по причине того, что мне пришла нерабочая модель.
    Недостатки:
    Не работает, видимо брак, крайне разочарован.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.