Отзывы покупателей о Хипсит переноска для ношения малыша на поясе (до 3-х лет, до 15 кг, 67-110 размер пояса, бежевый)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Гарна якість і ціна, рекомендую

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Купили хіпсіт нещодавно, дитині ось майже рік. Сам виріб якісно пошитий, гарні матеріали, відповідає опису. Користувались поки один раз і зрозуміли що поки нам він не потрібен, будемо трішки згодом використовувати)

Достоинства:
    В майбутньому це буде дійсно класний гаджет для розвантаження спини
  • Валерія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

За такие деньги прекрасная покупка. Очень довольна, что купила. Намного стало легче, без него никуда теперь не выхожу.

• Оля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Найкраще що купила для малої . Дуже зручний девайс для тих дітей які не люблять довго сидіти в візочку .

• Лідія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

В цілому непогано. Але на вказану вагу до 20кг не розраховано. В мене дитина 15 кг і то вже ледве витримує. Але в загальному якісно пошитий товар, ціні відповідає.

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Дуже зручно, користуємось час від часу. Рада, що замовила.

• ІВАННА
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Зручна річ, значно розвантажує руки, дитині зручніше сидіти. Досить компактний, підходить і для дому і для вулиці.

• Екатерина Р***

Чудова річ, рекомендую!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Незнаю як я з попередніми двома донечками не мала такого хіпсіт. Це мега крута штука, дуже зручний, легкий у кріпленні. Що правда на мій малий об’єм талії трохи важко затягувати, пасок задовго трішки, але взагалі я дуже ним задоволена. Гарна якість матеріал супер, все гарно прошито. Дуже звільняє руки. Ніхто навіть не розуміє де донечками сидить

Достоинства:
    Гарна якість, зручно переносити малюка
    • Продавец  Kormud

Добрий день, дякую за гарний відгук та фото)) Бажаю, щоб хіпсіт вам служив довго та приносив задоволення) Гарного дня)

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Дуже задоволена покупкою хіпсіта, звільняє одну руку і зручно тримати дитину, він зі мною усюди, і на прогулянку і в магазин, і вдома, це дуже зручна річ коли дитина вже самостійно сідає і не хоче бути у ерго рюкзаку, легко одягати, і легко знімати однією рукою якщо дитина заснула, тканина дуже приємна на дотик, шви якісні, все гарно виглядає, за ці гроші дуже корисна річ, рекомендую

Достоинства:
    якість тканини, легкий і зручний
    Недостатки:
    не знайшла
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Дуже задоволена хіпсітом, незамінна річ коли дитина важкенька, дуже розвантажує руки

Достоинства:
    Зручний та якісний
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Хіпсіт сподобався.Набагато легше стало носити дитину.

• Тетяна Б***

Товар відповідає його опису. Все добре. Повністю задоволена якістю

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Брала на подарунок, прийшов швидко, візуально все добре, сподіваюся будуть задоволені, має бути зручно.

Достоинства:
    Швидко, акуратний хіпсіт
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Дуже задоволена і якістю обслуговування і покупкою. Хіпсіт виявився зручним, легким, легко одягається, дитині зручно, не сповзає з нього. Дуже проста річ, але класна. У мене вузькі бедра, тому не було за що зачепити дитину, коли носила її на руках. Рукам і спині легше. Рекомендую!

Достоинства:
    Легкий, зручний
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Товар замовляв чоловік для прогулянок з малюком. Нашому сину 7 місяців, дуже зручна переноска. Навантаження йде на пояс, а не на руки. Зручно носити малюка, як обличчям до батьків так і до світу. Чоловік здебільшого носить спинкою до себе, а руками підтримує, тому малюк ніби в обіймах, але рухи вільні. Якість товару гарна, липучка добре тримає, також зручно що є ще фіксована застібка. Близько місяця користуємося щодня. Всі задоволені. Дякуємо

Достоинства:
    Легка, міцна липучка, хороша застібка
  • Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Перепробувавши багато різних варіантів полегшення носіння дитини і нарешті мені пощастило, легко і швидко одягається, особливо коли немає кому допомогти застібнути ті 25 ременів, дуже задоволена

Достоинства:
    Легкий і зручний у користуванні
    Недостатки:
    Не виявила