- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Гарна якість і ціна, рекомендую
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Купили хіпсіт нещодавно, дитині ось майже рік. Сам виріб якісно пошитий, гарні матеріали, відповідає опису. Користувались поки один раз і зрозуміли що поки нам він не потрібен, будемо трішки згодом використовувати)
- Достоинства:
- В майбутньому це буде дійсно класний гаджет для розвантаження спини
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
За такие деньги прекрасная покупка. Очень довольна, что купила. Намного стало легче, без него никуда теперь не выхожу.
- Оля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Найкраще що купила для малої . Дуже зручний девайс для тих дітей які не люблять довго сидіти в візочку .
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
В цілому непогано. Але на вказану вагу до 20кг не розраховано. В мене дитина 15 кг і то вже ледве витримує. Але в загальному якісно пошитий товар, ціні відповідає.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Дуже зручно, користуємось час від часу. Рада, що замовила.
- ІВАННАОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Зручна річ, значно розвантажує руки, дитині зручніше сидіти. Досить компактний, підходить і для дому і для вулиці.
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Чудова річ, рекомендую!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Незнаю як я з попередніми двома донечками не мала такого хіпсіт. Це мега крута штука, дуже зручний, легкий у кріпленні. Що правда на мій малий об’єм талії трохи важко затягувати, пасок задовго трішки, але взагалі я дуже ним задоволена. Гарна якість матеріал супер, все гарно прошито. Дуже звільняє руки. Ніхто навіть не розуміє де донечками сидить
- Достоинства:
- Гарна якість, зручно переносити малюка
- Продавец Kormud
Добрий день, дякую за гарний відгук та фото)) Бажаю, щоб хіпсіт вам служив довго та приносив задоволення) Гарного дня)
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Дуже задоволена покупкою хіпсіта, звільняє одну руку і зручно тримати дитину, він зі мною усюди, і на прогулянку і в магазин, і вдома, це дуже зручна річ коли дитина вже самостійно сідає і не хоче бути у ерго рюкзаку, легко одягати, і легко знімати однією рукою якщо дитина заснула, тканина дуже приємна на дотик, шви якісні, все гарно виглядає, за ці гроші дуже корисна річ, рекомендую
- Достоинства:
- якість тканини, легкий і зручний
- Недостатки:
- не знайшла
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Дуже задоволена хіпсітом, незамінна річ коли дитина важкенька, дуже розвантажує руки
- Достоинства:
- Зручний та якісний
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Хіпсіт сподобався.Набагато легше стало носити дитину.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар відповідає його опису. Все добре. Повністю задоволена якістю
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Брала на подарунок, прийшов швидко, візуально все добре, сподіваюся будуть задоволені, має бути зручно.
- Достоинства:
- Швидко, акуратний хіпсіт
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Дуже задоволена і якістю обслуговування і покупкою. Хіпсіт виявився зручним, легким, легко одягається, дитині зручно, не сповзає з нього. Дуже проста річ, але класна. У мене вузькі бедра, тому не було за що зачепити дитину, коли носила її на руках. Рукам і спині легше. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар замовляв чоловік для прогулянок з малюком. Нашому сину 7 місяців, дуже зручна переноска. Навантаження йде на пояс, а не на руки. Зручно носити малюка, як обличчям до батьків так і до світу. Чоловік здебільшого носить спинкою до себе, а руками підтримує, тому малюк ніби в обіймах, але рухи вільні. Якість товару гарна, липучка добре тримає, також зручно що є ще фіксована застібка. Близько місяця користуємося щодня. Всі задоволені. Дякуємо
- Достоинства:
- Легка, міцна липучка, хороша застібка
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Перепробувавши багато різних варіантів полегшення носіння дитини і нарешті мені пощастило, легко і швидко одягається, особливо коли немає кому допомогти застібнути ті 25 ременів, дуже задоволена
- Достоинства:
- Легкий і зручний у користуванні
- Недостатки:
- Не виявила