Отзывы покупателей о Чохол з лого "Google" з мікрофіброю Google Pixel 8 Зелений

Оценка пользователей 4.63/5
  • Антое
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Blue

Гарний, приємний на дотик чохол, підійшов

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що чохол вам сподобався, підійшов за розміром і порадував своїми тактильними властивостями.

Нехай чохол служить довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди готові допомогти.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Grey

Якісний, приємний на дотик чохол, "сів" ідеально. Кнопки натискаються легко. Надягати потрібно акуратно, щоб не піддерти захисне скло.

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний матеріал, гарний.
    Недостатки:
    Можуть залишатися відбитки
    • Продавец  GPixel

Доброго дня, Аліно! Нам приємно, що чохол виправдав ваші очікування і підійшов добре. Чохол зручний у використанні і надійно захищає пристрій. Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога з вибором інших аксесуарів — завжди готові допомогти. Дякуємо за ваш відгук!

• Андрій К***

Все файно

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    Не
    • Продавец  GPixel

Дякуємо за відгук!

• Данил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black

В первый день использования начала слазить краска по контуру со стороны экрана по краям

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  GPixel

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Це виробничий брак саме цього чохла. Ми вже готуємо заміну на новий. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Перепрошуємо за незручності.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Grey

супер

Достоинства:
    Вче чудово, борти виступають добре, але не заважають роботі. Приємний на дотик, відбитків пальців не залишає.
    Недостатки:
    Не багато логотип гугла кривенький
    • Продавец  GPixel

Щиро дякуємо за ваш детальний відгук та високу оцінку.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black

Чохол підійшов відмінно: всі отвори співпадають, сидить надійно, захисну плівку не "підриває". Матеріал на дотик схожий на матовий пластик, але сліди все таки збирає. Хочу виділити не високі бортики по контуру екрану, що додає більшого комфорту при використанні жестів, адже палець при свайпах не зачіпається за ці бортики як це було при використанні іншого чохла. Ще хочу відмітити розділені кнопки гучності, що тактильно більш зручно в повсякденному користуванні. Також є можливість причепити шнурок і для цього є спеціальні отвори. Ну і вишенька на торті- це фірмовий логотип Google) В цілому, покупкою задоволений. Дякую за якісний товар!

• Продавец  GPixel

Дякуємо за детальний відгук, Сергію! Раді, що чохол ідеально підійшов і вам сподобались усі його особливості. Особлива подяка за фото — це дуже корисно для інших покупців!
      Нехай слугує довго та надійно! Якщо будуть питання або потрібні аксесуари — завжди раді допомогти.

• Анюта Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Green
    Достоинства:
    чудовий чохол з гарного матеріалу, сів чудово
    Недостатки:
    видно відбитки пальців
    • Продавец  GPixel

Дякуємо, Анюто, за відгук і високу оцінку!
      Раді, що чохол вам підійшов і ви задоволені якістю. Окрема подяка за фото — завжди приємно бачити, як наші товари виглядають у реальному користуванні!
      Щодо відбитків пальців — так, це справді можливо на гладких поверхнях, особливо у темних відтінках.
      Нехай слугує довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти.

• Олена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black

Чохол якісний, дуже приємний на дотик,щільно сидить на телефоні.Обслуговування чудове,оперативна доставка, рекомендую

Достоинства:
    Якість, міцність, приємний на дотик матеріал
    • Продавец  GPixel

Олено, дякуємо за чудовий відгук та додаткове фото!
      Раді, що чохол сподобався і відповідає вашим вимогам. Ми завжди прагнемо до якості обслуговування та швидкої доставки.
      Будемо раді бачити вас знову!