- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Хорошая баночка,всем ожидаемым доволен.
Спасибо продавцу.- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Купував для живлення wi-fi роутера, чудово справляється зі своєю задачею.
- Достоинства:
- Добре тримає заряд
- Недостатки:
- Довго заряджається, але не критично
- Продавец Lemeshop
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
За свою цену хороший повербанк с большой ёмкостью, отправили и доставили быстро
- Достоинства:
- Быстрая зарядка, подключение до 7 устройств, встроенный фонарик
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец Lemeshop
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Товар прийшов не згідно вказаному опису, а аналогічний
- Недостатки:
- В наявності товару що на картинці в продавця не має.Про це продавець зазделегідь не повідомив.
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті по замовленню для вирішення проблеми.
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все добре. Працює
- Продавец Lemeshop
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Товар відповідає своїм характеристикам ,доставка вчасно
- Продавец Lemeshop
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Класний павербанк, відправлений на фронт. Гарно служить.
- Продавец Lemeshop
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Доставили швидко, товар відмінно працює.
- Продавец Lemeshop
- Инга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Долго держит заряд
- Достоинства:
- Классный!
- Продавец Lemeshop
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
все супер
працює добре, стає на довго- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец Lemeshop
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Доставили швидко.
Повербанком задоволені, працює 2 місяці. Все влаштовує.- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Lemeshop
- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Получил не то что на картинке и не та фирма
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк працює добре, якість хороша. Використовую в машині на довгих маршрутах від 2к км, телефони заряджаються від нього постійно, нарікань немає
- Продавец Lemeshop
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Залишився задоволений після придбання)
- Достоинства:
- Класний павер, вистачає на 10 зарядів)
- Продавец Lemeshop
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Працює відмінно
- Продавец Lemeshop
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Отримала павербанк
Зарядка 73 вітсотки
Швидке оформлення та відправка
Поки що нарікань не має- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
- Дуже важкий
- Продавец Lemeshop
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Норм але можна одночасно заряджати лише 6 пристроїв а не 7
- Достоинства:
- Багато можна зарядити
- Недостатки:
- Великий (більший ніж на картинці) лише 6
- Продавец Lemeshop
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Все гуд
- Продавец Lemeshop
- Базна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Процює добре, вже місяць все ок
- Продавец Lemeshop
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк заряджається швидко, на одному зяряді можна півтори рази зарядити телефон. Легкий взручний, не гріється, одним словом якісний товар, цілком вартий уваги. Доречі швидка доставка і відповідальний продавець. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Lemeshop
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Купила на день народження сина в травні місяці. Поки все працює добре, прийшов гарно упакований, заряджений. Син бере його з собою постійно, так як слухає музику і телефон сідає швидше. Тому павербанк завжди в пригоді. До того ж два вбудованих кабеля дуже зручно, не потрібно брати ще якісь шнури. Сподобався і дізайн самого павербанка (помаранчеве віконце). Як буде працювати у подальшому покаже лише час.
- Достоинства:
- Дитині подобається що є вбудовані кабелі для зарядки.
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец Lemeshop
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Прийшов із зарядом 76%. Поставив заряджатися телефон і павербанк за 15 хвилин вже показав 0% і більше не заряджається. Як повернути кошти за цей хлам?
- Достоинства:
- Один раз підзарядив телефон
- Недостатки:
- Не працює.
- Продавец Lemeshop
Доброго дня! Дякуємо за звернення і шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Те, що павербанк так швидко розрядився і не працює, дійсно свідчить про можливу несправність. Будь ласка, зверніться до нашої служби сервісної підтримки. щоб ми могли розпочати процес повернення коштів або обміну. Також просимо надати фото/відео, які підтверджують проблему — це пришвидшить розгляд звернення. Ми прагнемо вирішити цю ситуацію якнайшвидше та зробити все можливе, щоб Ви залишились задоволені обслуговуванням.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Сподобався. Практичний.
- Продавец Lemeshop
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Дуже хороший павербанк, якісно тримає заряд. На вихід придбав собі 4 штуки. Дуже задоволений
- Продавец Lemeshop
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Паверьанком задоволена. Він не великий, але важкенький. Тож не для щоденного таскання в сумочці. Але! Реально заряджає пристрої. І планшет, і телефон, і ноут - все заряджає.
- Продавец Lemeshop
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Купила павербанк. Дуже задоволена. Швидко заряджає телефон та навушники. І заряджається не довго. Обслуговування розеткою задоволена. Все добре.
- Продавец Lemeshop
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все швидко, вчасно і чудово! Дякую! Працює як треба!
- Достоинства:
- +++++
- Продавец Lemeshop
- Винник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Все працює чудово, зручний, декілька пристроїв одночасно можна заряджати. Швидка доставка
- Продавец Lemeshop
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Для своєї ціни досить непоганий товар. Брали на подарунок знайомому військовому. Нарікань не чула
- Достоинства:
- Швидка доставка, повербанк відподіває очікуванням
- Продавец Lemeshop
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Дуже задоволені павербанком, працює добре, заряджає швидко
- Достоинства:
- Дуже задоволені павербанком, працює добре, заряджає швидко
- Продавец Lemeshop
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
все чудово.
працює як і потрібно. не помітив ні нагріву, ні якихось інших недоліків.
доставили дуже швидко, я забирав довше- Продавец Lemeshop
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дуже швидка доставка, товар працює добре
- Продавец Lemeshop
- Прохоренко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Товар супер)
- Продавец Lemeshop
- Серый У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Пойдет!
- Продавец Lemeshop
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Працюе без нарікань, якісний товар!
- Продавец Lemeshop
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Замовляв 4 павербанка. Працюють добре, поки без зауважень. Дякую
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що наша продукція приносить вам задоволення та відповідає вашим очікуванням. Ваша підтримка є для нас цінним стимулом до постійного розвитку та вдосконалення, адже ми прагнемо пропонувати лише якісні товари, які радують наших клієнтів.
Ми високо цінуємо вашу довіру та завжди відкриті до спілкування. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або побажання, не соромтеся звертатися – наша команда з радістю вам допоможе.
Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємося й надалі радувати вас чудовим сервісом та якісними товарами.