- Родіон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручна в користуванні, легко налаштовується через додаток, працює по wi-fi так і по кабелю.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не має
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Родіон Б***
Камера також з'єднується з програмою VMS, добре там розрізняється і може через VMS налаштовуватись, може віддавати відеопоток по rtsp протоколу.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Рекомендую. На свою ціну гарно працює.
- Достоинства:
- Чудово виконує заявлені функції. Реагує на рух, передає сигнал на телефон. На свою ціну топ.
- Продавец TORI
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все супер
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Відправили швидко.
4місяці камера працює без нарікань.
Свої функції виконує повністю.
Покупкою задоволені.- Продавец TORI
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Відправили швидко , працювала дуже добре , подобалось те що реагує на движение , но сьогодні оновила , після оновлення не працює як раніше , не реагує на движение .
Як повернути оновлення ті що були не знаю- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Після оновлення не реагує на рух , та нема записи
- Продавец TORI
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Камера відповідає своїм характеристикам, підключив до програми без проблем, працює.
Порадував режим відстеження людини, що дозволяє автоматично виявляти людей, утримуючи об'єкт, що рухається, в центрі кадру повертаючи камеру автоматично. Ця технологія використовується для фіксації людини а не тварин чи дерев, знижуючи кількість хибних спрацьовувань. Для мене це було важливо. Своїх грошей вартує. Рекомендую.- Продавец TORI
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Хороша камера за розумну ціну.
Працює. Якість зображення на 4мп.невитягує ,але видно добре. Як для такого бюджету то чудово.- Недостатки:
- Відсутність в налаштуваннях української мови .
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Камера проработала 3 дня , на 4 день начала глючить то вай фай глючит то видео не воспроизводит , ее надо перезагружать каждый день , утром перезагружаешь пол дня удаленно показывает видео и в часов 18-19 уже все ничего не воспроизводит или она бракованная или такое плохое качество , 4 пикселя там точно нет может максимум 2
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час експлуатації камери. Описана ситуація (необхідність перезавантаження та зникнення зв’язку саме у вечірній час) найчастіше вказує не на дефект самого пристрою, а на особливості роботи Wi-Fi мережі або налаштування програмного забезпечення.
Дозвольте надати декілька рекомендацій для стабілізації роботи:
Навантаження на мережу: Якщо камера втрачає зв'язок після 18:00, це може бути пов'язано з піковим навантаженням на ваш роутер іншими пристроями. Спробуйте встановити камеру ближче до джерела сигналу або змінити канал Wi-Fi у налаштуваннях роутера.
Якість сигналу: Для стабільної трансляції відеопотоку у високій якості потрібен стабільно високий пріоритет трафіку. Перевірте, чи не обмежує ваш провайдер швидкість у вечірні години.
Режими роздільної здатності: Для забезпечення максимальної чіткості переконайтеся, що у вікні перегляду додатка обрано режим "UHD" або "HD". За замовчуванням програма часто вмикає режим "SD" (стандартна якість) для економії мобільного трафіку, що візуально зменшує деталізацію зображення.
Оновлення ПЗ: Перевірте в налаштуваннях додатка iCSee наявність оновлень прошивки для камери — це часто допомагає усунути помилки віддаленого відтворення.
Ми завжди готові допомогти нашим клієнтам у налаштуванні обладнання. Ви можете звернутися до нас за контактами продавця, і ми надішлемо вам додаткові інструкції для оптимальної конфігурації вашої моделі.
З повагою, адміністрація магазину
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Встановив швидко, настроїв легко, якість чудова!
- Валєрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Может я и ошибаюсь,но у меня три камеры и я нигде не видел,что бы такое имя было,если ошибся извиняюсь,но камера бракованна,я понимаю,что в жизни всё бывает,спасибо розетке и вам,что без второго слова приняли возврат
- Достоинства:
- Размер
- Продавец TORI
Доброго дня!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок та за те, що знайшли можливість доповнити свій відгук.
Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу готовність до діалогу та оперативність у питанні повернення. Ми розуміємо вашу пильність: у світі електроніки назви пристроїв у застосунках дійсно можуть відрізнятися залежно від прошивки та партії виробника, що іноді викликає сумніви.
Щодо браку — на жаль, навіть у найбільш надійних брендів трапляється мінімальний відсоток заводського дефекту, який неможливо виявити при візуальному огляді на складі. Саме тому ми завжди дотримуємося закону та без зайвих запитань приймаємо товар назад, щоб наші покупці нічим не ризикували.
Дякуємо за розуміння та бажаємо вам лише вдалих покупок у майбутньому!
З повагою, адміністрація магазину.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
На 4МР камера не витягує, максимум - 2. Зараз, коли вмикають світло, потрібно перезавантажувати камеру, бо часто не може підключитися через wi-fi. Перед цим стояла камера на 2МР - працювала на багато краще.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Через раз підключається до wi-fi, зображення не чим не відрізняється від 2МР.
- Продавец TORI
Добрий день.
Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що у Вас виникли труднощі, проте дозвольте надати технічне роз’яснення щодо роботи камери:
Роздільна здатність 4МР: Якість зображення в IP-камерах часто залежить від налаштувань у застосунку (режими SD або HD) та швидкості Вашого інтернет-з'єднання. Для стабільної передачі потоку 4МР потрібна значно більша пропускна здатність каналу, ніж для 2МР. Якщо швидкість завантаження (Upload) недостатня, застосунок може автоматично знижувати якість для плавності відео.
Підключення до Wi-Fi після ввімкнення світла: Коли з’являється електроенергія, роутер та камера завантажуються одночасно. Роутеру потрібно більше часу (до 2-3 хвилин), щоб підняти Wi-Fi мережу. Якщо камера завантажилася швидше і не «побачила» мережу, вона може перейти в режим очікування. Це не є дефектом камери — це особливість роботи мережевого обладнання. Рекомендуємо перевірити налаштування роутера (пріоритетність пристроїв) або використовувати провідне підключення (LAN) для максимальної стабільності.
Порівняння з 2МР: Камера 4МР дає вищу деталізацію при наближенні (зумі), але потребує сучасніших кодеків стиснення. Якщо Ваш смартфон або Wi-Fi мережа не справляються з таким об’ємом даних, різниця у зображенні може бути не помітна на екрані телефону.
Камери серії ICSee є надійними пристроями, які потребують стабільного сигналу Wi-Fi. Якщо питання з підключенням залишатиметься — рекомендуємо перевірити рівень сигналу в місці встановлення камери.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Мені сподобалась камера, зручне керування, якісне зображення. Магазин дуже швидко відправив замовлення.
- Достоинства:
- Чітке зображення, швидкій старт роботи
- Недостатки:
- Поки ще не виявлено
- Продавец TORI
- Бучак О***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Камера дуже хороша за свої гроші, програма для перегляду і керування камерою проста і зрозуміла. Стоїть на дворі працює добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За такі гроші в ній не має недоліків
- Продавец TORI
- Едуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Гарно працює
- Недостатки:
- Не має
- Продавец TORI
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Хороша камера за розумну ціну.
- Достоинства:
- Прийшла швидко. працює добре.
- Продавец TORI
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Якісний товар
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец TORI
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Працює.
- Антон С***Продавец: TORI
Прийшла не запаяна коробка в середні все скидано в одну кучу без окремого пакування, сама камера має сліди використання, особливо видно використання на гумовій заглушці.
Доречі позиціонувати камері як вуличну вершина нахабства. По відчуттям не пережеви прямого дощу чи кілька днів туману- Продавец TORI
Добрий день.
Дякуємо за Ваш відгук, хоча ми здивовані Вашими висновками, зважаючи на те, що Ви відмовилися від товару при огляді на пошті, навіть не ввімкнувши його.
Дозвольте прояснити ситуацію:
Суб'єктивність оцінки: Оскільки Ви не користувалися камерою, Ваші твердження про те, що вона «не витримає туману чи дощу», є лише припущенням. Дана модель має сертифікований захист і роками успішно експлуатується нашими клієнтами саме у вуличних умовах під прямими опадами.
Стан товару: Ми наголошуємо, що камера абсолютно нова. Гумові деталі (заглушки) можуть мати специфічну текстуру через особливості лиття силікону на заводі, що жодним чином не свідчить про використання. Заводське пакування даної моделі не передбачає термоплівки, що є нормою для багатьох брендів електроніки.
Перевірка: Кожен клієнт має право на огляд при отриманні, яким Ви і скористалися. Проте ми вважаємо несправедливим оцінювати працездатність та надійність технічно складного пристрою, навіть не протестувавши його в роботі.
Ми впевнені в якості нашої продукції та продовжуємо пропонувати надійні рішення для безпеки.