Отзывы покупателей о Универсальная сенсорная ручка-стилус для планшетов и смартфонов IOS/Android/Windows (розовый)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Зручний та легкий стілус. Добре працює зі смартфоном і планшетом, чутливий до дотиків, не дряпає екран. Гарний рожевий колір і приємний дизайн. Для повсякденного користування чудовий варіант.

Достоинства:
    Є різні кольори
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Швидка відправка. Стилус працює ідеально. Довго тримає зарядку. Купувала дитині то задоволена (грає ігри і розмальовки на планшеті) Рекомендую!

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Донька дуже задоволена стілусом. Товар надійшов швидко. Працює відмінно.

• Касьянова Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

норм ручка, удобная. но иногда отстаёт, не срабатывает и сама выключается, а так хорошо

• ніка д***

норм
    иногда не срабатывает и отстаёт

• Наталія М***

Замовляли дитині для планшета , працює ! Мала задоволена
    Із мінусів іноді виключається .
    Отримали швидко !

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Товар надійшов вчасно, працює.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Стілус дуже зручний, справний, але не вистачає надовго. Швидко розряджається при користуванні. Не одразу розібралися де зарядка та як увімкнути та вимкнути його. Зарядка достатньо швидка, десь хвилин 30

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

стилус работает без проблем как со старым планшетом на ОС Виндоус 10, так и с новым планшетом на ОС Андроид 10. наконец-то мне повезло найти подходящий стилус с тонким наконечником. я доволен. РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЬ ЭТОТ СТИЛУС.

Достоинства:
    Недостатки:
    НИКАКИХ
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Працює в цілому непогано, деякі затримки ліній маються, але це вже проблема самого планшету, на телефоні пробувала, працює класно.. заряджається хвилин за 20-30 це дуже добре

Достоинства:
    Тримає заряд досить не погано, на день вистачає якщо працює майже без перерви, швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

За свою ціну дуже класний. Швидко заряджається,зручно тримати і малювати ним. За свою ціну просто топ,дякую!

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Стилус прикольний. Доця задоволена. Реагує класно. Включається за кільки секунд від початку використання.

Достоинства:
    Є два додаткових наконечники.
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Купували на подарунок , поки не скаржаться

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Брали як подарунок. Дівчинка задоволена. Підійшов як до телефону так і до планшету.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Стілус зручний, доньці дуже сподобався, малює із задоволенням.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Прийшов стілус дуже швидко. Комплектація повна. Користуємося третій день нарікань не маємо. Рекомендація як включиться почекати до 5 хв і користуватися.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods
    Достоинства:
    Швидка доставка; якість; зручність; швидка зарядка пристрою; працює як на планшеті, так і на телефоні; міцний та естетичний корпус; наявні запасні насадки; індикатор заряду пристрою працює справно
  • Катя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Брала деткам , работает нормально, дети довольны

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods

Замовляла ручку-стілус донечці у подарунок. Дуже сподобався,простий у використанні.

Достоинства:
    Простий у використанні. Нічого не потрібно під'єднувати.
    Недостатки:
    Недоліків поки не знайшли.
    • Продавец  RoziGoods

Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені.