Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Цифровая фоторамка Frameo 10.1 дюймов 32Gb встроенной памяти с сенсорным управлением WiFi электронная рамка для фото подарка приложение FRAMEO сенсорный экран 1280x800 HD IPS интерактивный фотоальбом черная

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца MARITIM
  • Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Black

Покупкою задоволені. Брали на подарунок.

Достоинства:
    Чудова рамка
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Зручна фоторамка, яка добре робить те, що повинна робити - показує фото. Купляв на день народження мамі, їй 79 років і вона у захваті. Ніяких проблем з використанням.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Black

Хороша цифрова фоторамка. Яскравий екран, фото виглядають чудово. Все працює без проблем.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Покупкою задоволені. Брали на подарунок. Все чудово.

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Гарний подарунок, продавець відправив швидко

• Борис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамка в робочому стані. Працює за допомогою мобільного додатку frameo. Покупкою задоволений. З представниками магазину проблемні питання,які виникли, вирішені.

Достоинства:
    Яскравий екран.
    Недостатки:
    Три місяця гарантії.
    • Продавец  MARITIM

• Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Black

Подарунок для шефа.Все супер.

• Продавец  MARITIM

Дякуємо вам за відгук і довіру до нашого магазину! Нам важливо чути ваші враження, адже саме вони надихають нас ставати кращими. Ми раді, що товар вам сподобався, і бажаємо, щоб він приносив вам лише комфорт та приємні емоції.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Екран у цього девайсу просто чудовий — зображення чітке, яскраве, приємне для очей. Працює швидко, нічого не підвисає, моментально реагує на дотики. Є слоти під картки пам’яті, що дуже зручно для розширення сховища. Загалом девайс справив лише позитивні враження. Спокійно можна брати і як подарунок, і для себе — реально вартий уваги!Екран у цього девайсу просто чудовий — зображення чітке, яскраве, приємне для очей. Працює швидко, нічого не підвисає, моментально реагує на дотики. Є слоти під карт

• Виктория Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Коротше, ця рамочка реально крута для сімейних фото! Пам’яті вистачає з головою — всі улюблені кадри зберігаються без проблем. Користуватися дуже зручно, все інтуїтивно. Рекомендую і товар, і продавця — все на високому рівні!Коротше, ця рамочка реально крута для сімейних фото! Пам’яті вистачає з головою — всі улюблені кадри зберігаються без проблем. Користуватися дуже зручно, все інтуїтивно. Рекомендую і товар, і продавця — все на високому рівні!

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Користуюсь цифровою фоторамкою Frameo вже кілька тижнів. Зручно, що можна швидко додавати фото через WiFi, не треба возитись із флешками чи кабелями. Якість екрану вдала, кольори яскраві, хоча іноді світло в кімнаті дає блік, але це не критично. Пам’ять вистачає на багато фото, тож родина тепер частіше переглядає наші спільні моменти. Вважаю, що це хороший варіант для домашнього використання або подарунка.

Достоинства:
    Супер подарунок!
    • Продавец  MARITIM

• Денис І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Чудова рамка, пакування безпечне. Отримав на наступний день, після замовлення

Достоинства:
    Зручна у використанні, гарно виглядає
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Бабусі дуже сподобалось!))) Вийшов дуже класний подарок.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Дуже дякую продавцеві. Відправили практично миттєво. Рамка дуже гарна.

• Микола Я***

Гарна фото рамка. Рекомендую

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Дуже крута фото рамка. Легка в користуванні, зручний додаток для завантаження фото.
    Якщо на подарунок- взагалі топ. Завантажити туди фото і вау ефект гарантовано!!

Достоинства:
    Гарна якість корпусу, кольори передача
    Недостатки:
    Купили на подарунок, то тепер собі ще хочу
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Класная вещь. Приложение к ней супер. Через компьютер по кабелю тоже удобно фото закидывать. Фоторамка класс. Омрачает что прислали с гарантией на 6 месяцев. На сайте 12 месяцев. Это обман.Продавец нарушил Закон Украины «О защите прав потребителей», а именно нормы о праве на достоверную информацию и запрете нечестной хозяйственной деятельности.

Достоинства:
    Прислали быстро. Все работает.
    Недостатки:
    Прислали с гарантийным талоном на 6 месяцев. На сайте 12 месяцев. Это обман. Продавец не добросовестный.
  • Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Чудова цифрова фоторамка! Якість зображення чітка та яскрава, сенсорний екран працює швидко. Легке підключення до Wi-Fi та зручний додаток Frameo. 32 ГБ пам’яті більш ніж достатньо для великої кількості фото. Стильний вигляд у чорному кольорі — гарно вписалась в інтер’єр. Рекомендую!

• Елена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Брала на подарунок мамі,дуже сподобалося. Легко керувати і додавати фото,нічний режим повністю відключає і світло не заважає

Достоинства:
    Виглядає симпатично,легко керується
    Недостатки:
    Не виявили
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Швидка доставка, замовляв на новорічний подарунок

Достоинства:
    Швидко працює, гарні кути огляду, великий розмір екрану
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Бралось на подарунок, все сподобалось

Достоинства:
    Швидко прийшла, гарно запаковано
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Товар прийшов швидко, брала у подарунок перед новим роком, думала, що напевно вже в 2026 році прийде, але мала змогу забрати з нової пошти на наступний день після замовлення

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Товар прийшов швидко. Гарна якість фото і легко в користуванні. Покупкою задоволені!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Класно виглядає, гарна якість фото, просте у використанні. Є додаток через який можуть завантажувати фото ваші близькі навіть ті що знаходяться далеко. На подарунок супер

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Товар прийшов вчасно, повністю відповідає заявленим характеристикам. Іменник залишився в захваті від подарункк

Достоинства:
    Наявність мобільного додатку для завантаження фото з будь-якої точки світу
  • Дар'я А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Дуже задоволена покупкою. Гарна якість картинки, легка в налаштуваннях . Покупала на подарунок але вже хочу і собі таку

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Замовляла на подарунок ,так я маємо таку ж саму.Рамка чудова.Але були затримки з доставкою ,на 3 дні

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Замовляла фоторамку на подарунок. Товар приїхав в поштомат і провірити її не змогла відразу. Коробка від рамки була помята, хоча був запакований в захисний чехол з повітрям. Рамка виготовлена з дешевого пластику наче десь в підвалі. Якийсь ноунейм. Відклеєний шильдик. Виглядає як ширпотреб! Короче не раджу для подарунку взагалі!

Достоинства:
    Ніяких
    • Продавец  RoziGoods

Шановна Катерино, дякуємо за ваш відгук.
      Нам щиро прикро, що отриманий товар не відповідав вашим очікуванням і мав зовнішні пошкодження. Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб подарунок був у належному стані, і шкодуємо, що ця ситуація спричинила вам незручності.
      Зі свого боку ми приділяємо особливу увагу надійному пакуванню кожного замовлення, щоб забезпечити його збереження під час транспортування. Водночас звертаємо увагу, що доставка здійснюється стороннім перевізником, який несе відповідальність за стан посилки після її передачі. На жаль, іноді під час транспортування можуть виникати пошкодження, які не залежать від нас.
      Проте ми завжди готові сприяти у вирішенні подібних питань, наш менеджер вже надіслав вам інформацію з приводу повернення товару.
      Ваш відгук вже передано відповідальному відділу для додаткової перевірки якості товару та пакування. Дякуємо, що повідомили про проблему — це допомагає нам вдосконалювати сервіс.

З повагою,RoziGoods

• Катерина В***

Не варто перекладати відповідальність

Дякую за відповідь, але, чесно кажучи, вона мене не задовольнила. Звинувачувати перевізника — це зручно, але не зовсім чесно. Коробка була пом’ята ще до моменту доставки, які явно не виникли в дорозі, так як коробка від перевізника була цілою і не пошкодженою. Наклейка з серійним номером відклеювалась, як ніби її вже хтось знімав.

Добре, що я відкрила коробку за три дні до Дня народження — інакше просто залишилась би без подарунка. На жаль, замість радості — суцільне розчарування. Сподіваюся, що ваш "відповідальний відділ" дійсно щось змінить, бо такий сервіс точно не надихає на повторні покупки.

Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Брали на подарунок, все дуже сподобалось. Швидка доставка, рамка гарна і легка в налаштуванні. Користуємось із задоволенням

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Рекомендую, товар гарний, все працює, доставка швидка і без пошкоджень. Дуже якісне пакування.

• Олена О***

Все чудово. Дякую.

• Віталік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Рамка дуже сподобалась, виконана якісно та працює без нарікань

Достоинства:
    Хороший, дорогий вигляд
    Недостатки:
    Трішки дешева коробка
  • Алевтина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Чудова рамка! Розібралася швидко без інструкції, якісне зображення, зручна. В комплекті немає пульту керування.

Достоинства:
    Гарне зображення та розмір
    Недостатки:
    Недуже відгукливий сенсор
    • Дар'я А***

добрий день, чи підтримує фото з айфона?

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Брали на подарунок, сподобалась, якість зображення хороша, без проблем перекинули файли і підключились до вайфай

Достоинства:
    Гарна якість зображення, можна завантажити багато фото
  • Яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Хороша рамка за свої кошти . Швидка доставка.

• Жанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: White

Рамку купували на подарунок. Подарунок для людини похилого віку. Дуже вразив і сподобався. Працює. Якість зображення гарне.

Достоинства:
    Товар прийшов вчасно, надійно упакований.
    Недостатки:
    не виявлено