Отзывы покупателей о Смартфон Sigma mobile X-treme PQ55 Black

Код:  462076649
Оценка пользователей 4.06/5
  • Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 64 ГБ

Працює вже 7 місяців
    Великий, важкий, але надійний
    Батарея тримає до двох діб при середніх навантаженнях!

Добрий день.

• Виталий К***
  • Зорина З***

Не пройшло і року, впав на підлогу і весь покрився тріщинами. Він точно не ударостійкий як вказано в описі...

Недостатки:
    Не ударостійкий, від звичайного падіння на підлогу екран страшенно потріскав.
  • Любомир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

В суботу прийшов телефон.Зрадів бо прийшов швидко.Розпакував і виявилось,захисне скло тріснуте.Настрій змінився,але дальше цікавіше.Звернувся в сц і там запропонували не замінити скло,а придбати нове за 160гр доставка.Гроші невеликі,але чому за браковане я маю платити?

Достоинства:
    Гарний.Міцний на вигляд.
    Недостатки:
    Шкода що прийдеться відправити.
  • Макс Я***

Трохи тугий,батарея файна,камера недуже

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Царапається захисне скло на модулі камери, інтерфейс як на сяомі 9а

Дякуємо за ваш відгук

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

при отриманні захисне скло було розбите контактних даних з продавцем не знайшла

Зверніться до СЦ, ми Вам замінимо захисне скло, що було у компекті. Контакти СЦ за посиланням ссылка а також у гарантійному талоні, що був всередині коробки з телефоном.
      На трієчку встигли смартфон оцінити тільки по факту відкриття коробки?

• Светлана м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Приобретайте сразу чехол-сумку,телефон в кармане носить крайне не удобно

Достоинства:
    Громкий
    Недостатки:
    Перезагружается сам по 2-3 раза в день
  • Зорина З***

Прикольний телефон, купували чоловіку. Для жінки точно не підійде бо важкий. Якість зв'язку хороша, батарея хороша.

Достоинства:
    Якість

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Купувала чоловікові на подарунок. Це його третя сигма, інших він не признає. Не знаю поки, де плюси, бо я просто ввімкнула-вимкнула, але бігає телефончик добре, порадувало захисне скло і карта пам’яті в комплекті. Продавець спрацював швидко, по накладеносу платежу. Дуже була здивована, на новій пошті не дозволили оглянути товар перед оплатою, бо коробка була в заводській спайці. Тобто купила по суті кота в мішку, але ніби все добре, побачимо

• Продавец  WOWS

Ірина, добрий день! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Станислав С***

Телефон создан для экстремальных условий, Блэк аута

Достоинства:
    Батарея. Оплата картой. Водостойкий
    Недостатки:
    Вес далеко не для каждого

• Гость

Во время блекаута добавь любому телефону павербанк. А этот телефон... Какой же он экстрим, если корпус противоударный и водонепроницаем, а на экран идет защитная пленка? У меня в 20111 году был смартфон Alcatel, у него за 4 года эксплуатации ни разу не было защитных стекол, телефон носил в кармане с ключами и мелочью и ни единой царапины. Он также много раз падал на тротуарную плитку, щебень и т.д, на экране ноль трещин и ноль царапин.

• Ігор Л***

Чудовий телефон

Достоинства:
    Велика ємність акумулятора
    Недостатки:
    Не знайдено

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Все гарно с телефоном а от карти пам'яті не знайшов обіцяної,не приємно коли обіцяють і не виконують!!!

Картка пам'яті має бути встановлена в SIM/SD лоток телефону.

• Дмитро П***

Дякую на подарунок взяв протестував а до гнізда сім картки не поліз .Вибачте що дарма поскаржився!

Дякуємо, що прояснили ситуацію.

• Олег І***

Подобається все.

Достоинства:
    Батарея.
    Недостатки:
    Поки що немає.

Дякуємо за ваш відгук

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Купив телефон. Писали що його можна використовувати як павербанк. Не знайшов цю функцію, а простим втиканням не працює з моїм iphone. На ютуб каналі представника також не знайшов розгорнутої інструкції як заряджати. Мабуть буду повертати.

Недостатки:
    Не заряджає мій айфон
    • Юрій В***

Щойно перевірив. В мене все працює. OTG, в нього кабель юсб на юсб тайп сі, зарядка на іншому телефоні йде. Перевірте шнур, яким Ви тестували.

OTG, в тому числі фунгкціонал павребанку не потребує додаткової активації на смартфоні. Необхідно під'єднати кабелі і пристрої. Перевірялось на різних пристроях с використанням різник кабелів: Type-C--Type-C, Type-C--Lightning, перехідник із комплекту+USB-A--Lightning, перехідник із комплекту+USB-A--Type-C, перехідник із комплекту+USB-A--microUSB тощо

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Хоч то і цегла, але в руці лежить гарно. Прилетіла обнова, флешка в лотку, скло в коробці.

Достоинства:
    Цегла для самозахисту в темному куточку від гопоти.
    Недостатки:
    Відчуваєш себе качком, щоразу пів кіло піднімаєш )

• Ірина

Брала для чоловіка військового. Він вже 10 років фанат Sigma, інші телефони в нього просто не живуть. Явно не жіноча модель, бо дуже великий. Але на фронті те що треба !!!! Супер співвідношення ціна/якість.

Достоинства:
    Велика батарея, телефон не боїться ніяких випробувань.

• Юрій В***

Скло в подарунок у Вас йшло?
      Замовив, а щось в описі вже не бачу, тільки в попередніх відгуках.

Карта пам'яті в лотку встановлена. Захисне скло окремо в коробці лежить. В Характеристиках товару додамо цю позицію

• Віталій Ч***

Дуже цікава версія для людей котрі часто розбивають телефони.Цей PQ55 якщо впаде то сам розіб'є що завгодно

Достоинства:
    великий об'єм батареї,
    Недостатки:
    довго не буду тримати в одній руці,бо почне руку тягнути до долу.
    • Тарас П***

Підкажіть скільки в днях тримає заряд батарея?

Дякуємо за Ваш відгук.
      Опис методики тестування (час роботи) наших телефонів та результати знаходяться за посиланням ссылка

• Роман І***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Маю такий 4/64, з початку року, апарат не для ігор, ну і камера посередня, як на наш час, але я знав, що обираю, отримав в подарунок))) Автономність вражає,дня 4 навіть не парюсь, десь до 20% ємності АБ на добу, при насиченому використанні а так десь 10-12%, та навіть меньше, третини яскравості екрану достатньо за очі, хоч і моно, але звук непоганий.
    Кому потрібен просто надійний девайс однозначно рекомендую.
    '

Достоинства:
    Автономність, надійність
    Недостатки:
    Камера, але не критично

Добрий день.

• Олександр К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 64 ГБ

Користуюсь 1 рiк. З самого початку сканер вiдбитка пальця почав глючити (спрацьовував пiсля двох трьох вмикань-вимикань екрану боковою кнопкою) Зарадне з коробки через 20 хвилин заряджання нагрiвало телефон так, що вiн видавав повiдомлення про перегрiв телефону i просив вiдключити телефон. процессор дуже слабкий (не для iгор) через рiк роботи акумулятору вистача вже на 14-16 годин активного використання. I на кiнець - телефон нищить накопичувачi... За рiк 3 карти памятi вийшли з ладу...

Достоинства:
    бiльш-менш ударостiйкий
    Недостатки:
    Описав нижче

Дякуємо за ваш відгук!
      Нагадаю, що термін гарантійного обслуговування - 18 місяців.
      СЦ серед нечислених звернень по цій моделі не знаходить такого "букету" негараздів, а дистанційно розв'язати проблеми в процесі спілкування на цьому майданчику неможливо.
      Рекомендую звернутись безспосередньо до нашого СЦ для діагностики та ремонту (в разі необхідності) Контакти СЦ за посиланням ссылкаМожлива доставка Новою поштою (гарантійні випадки - за нащ рахунок).

• Дмитрий Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 64 ГБ

7го сентября заказывал телефон. Сегодня зашёл в мой кабинет и увидел что заказ был отменён за отсутствием внесения оплаты при заказе я указывал оплату при получении тогда он стоил 7,999 а сейчас 8 800 что за фигня?

• Курасевич В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон супер. Розчарувало тільки те що захисне скло проїхало з тріщинами. Хоча коробка була заклеяна пломбами.

Достоинства:
    Зручний надійний акумулятор супер
    Недостатки:
    Захисне скло тріснуте

Дякуємо за Ваш відгук.
      Зверніться, будь ласка, до нашого СЦ ссылка для заміни захисного скла, якщо тріщини з'явились не під час спроби його наклеїти

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Це у мене вже сьомий телефон, із серії XTREME. Взагалі телефон не поганий, спочатку був трохи важкий, але швидко звик. Батареї вистачає на 12-14дн. розмови, та інтернет 1-2 години на день, але присутні не великі глюки 2-3 рази на день, та раз на тиждень сам вимикається.

Достоинства:
    Довго тримає батарея, гучний динамик, якісний екран, зручно тримати у руці.
    Недостатки:
    Не великі глюки.
  • Олексій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон підходить для екстремальних умов. Рекомендую для військових.

Достоинства:
    Батарея, захищеність від пилу та вологи. Швидка зарядка.

• Перець
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Звук хороший,до ваги можна звикнути.

Достоинства:
    Наш бренд,аккумулятор
    Недостатки:
    Деколи забуває заснути,згаснути дисплей,надіюсь виправлять в оновленні.
    • Володимир

В мене також, часто не засинає екран(

• Анатолій Ф***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Не такий він і великий як я думав, користуюся наразі OnePlus Ace Pro 16/512.
    Дисплей+ співвідношення точок для такого дисплею єкономить акумулятор, не думаю що різниця така і замітна 1700 чи 1920.
    15.000мач чому 18ват зарядка.

Я звичайно фанат бренду, став коли почав користуватися PR68.
    Брав не тут
    Усім рекомендую бо це Український бренд

Достоинства:
    Акумулятор, захищений, підтримка карт памяті 1тб, Type-C, Jack 3.5.
    Недостатки:
    RAM/ROM патять, процесор не для ігроманів, довга зарядка 6годин від 0 до 100%

• Леонід

Постійно вбиває WhatsApp

Достоинства:
    Батарея, захист
    Недостатки:
    постійно вбиває WhatsApp

Не дуже зрозуміло, що мається на увазі і як вбивається Whatsapp. Якщо це про відсутність сповіщень про нові повідомлення тощо, то це працює система енергозбереження Андроїд і треба дещо доналаштувати, подробиці можна знайти на сайті служби підтримки ссылка в розділі Корисні поради користувачам пристроїв з Android.
      Якщо це про щось інше, будь ласка, також зверніться до служби підтримки, щоб з'ясувати подробиці та знайти рішення.

• Кузьмін Л***

Одразу ж вимкнув DuraSpeed, вимкнув оптимізацію батареї для WhatsApp, вимкнув Автоматичне керування в Диспетчері заряду акумулятора, прибрав там WhatsApp з обмежених додатків. Нічого не допомагає, WhatsApp періодично припиняє роботу і все.

Зрозуміло. Знаю, що є Ваш запит в службі підтримки, там і продовжимо спілкування

• Лілія О***

Дуже класний телефон!

Достоинства:
    Ціна,комплектація,ємність батареї.
    Недостатки:
    Можливо,для когось буде незручна вага-458 гр.

Дякуємо за ваш відгук.

• Володимир У***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 64 ГБ

Читаємо уважно опис: планується картка пам'яті 128 ГБ в комплекті постачання!!!

Достоинства:
    В очікуванні телефону

Дякіємо за уважність. А ще в комплекті є захисне скло!

• Лілія О***

Карта пам'яті є в комплектації! Та захисне скло також!