- Влад М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Легкі не тиснуть на голову навіть через 8-10 годин пезперервної експлуатації, в спекотні дні під ними пітніють вуха, а так загалом навушники чудові акумулятор добре тримає заряд працюють аж до дистанції в 15-17 метрів якщо немає глухих стін між навушниками та комп'ютером
- Достоинства:
- Майже відсутня затримка. Якість звуку.
- Недостатки:
- Поганенький мікрофон. Амбушури почали обдиратьсь через 1.5 року активної експлуатації (це можливо скоріше плюс). В спеку пітніють вуха
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші навушники
- Достоинства:
- Хороший звук
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
чудові навушники, гарне 3д звучання, добре тримають заряд. Покупкою цілком задоволений
- Достоинства:
- ефект занурення працює, добре тримають заряд, відсутність проводів
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Отличные наушники, качественные долго держат заряд
- Достоинства:
- Отличные наушники
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники супер, приїхало все швидко. Програма для налаштування проста та зрозуміла.
- Достоинства:
- Відмінне позиціонування у іграх. Зручні. Компактні. Заряд тримає довго, за весь тиждень використання по годиннику 7-8 все ще 25%
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники класні, чесно. Завжди хотів собі безпровідні. Але мікро - просто вибісило. Не розумію як так виходить, що навіть через налаштування вінди неможна змінити налаштування мікро. Звук жах. Він є, мене чують по ту сторону - але тихо та як будто я ніс пальцями тримаю, сквідвард з губки боба.
Я не хочу качати еквалайзери і ще купу всякого, вже виснажився від цього. Колонки купив брендовані - качай еквалайзер бо звук будто з соні еріксон 2001 року. Купив вроді бренд навушники - мікро жах.
В мене перед цим були китайські за 1к грн, прослужили цілий рік з ідеальнми звуком. Хайпер ікс, чому я не здивований що бренд лише?)- Достоинства:
- Круто що блютуз, звук піде, шумодав якийсь є
- Недостатки:
- Що з мікро? Чому навіть в налаштуваннях віндовса в ЗВУКИ неможна поміняти герцовку і якість? В мене звук жах
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Варто перевірити налаштування мікрофону в системі та ввімкнути підсилення +20dB, якщо воно вимкнене.
- Булатов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
отличные наушники, срок использования месяц, полёт нормальный
- Достоинства:
- хорошо сидят на голове, съемный микрофон, кнопка отключения микрофона, мягкое оголовье, мощный аккумулятор
- Недостатки:
- кнопки немного жестковаты, шумоподавление среднее
- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
топ
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Найкращі з безпровідних навушників для гри/роботи із співвідношення ціна-якість.
Звук глибокий, всі тони чудово прослуховуються, не ковтаються. Мікрофон чудовий, чуттєвість на середньому рівні що в цілому і потрібно. Чудово тримають пару з приймачем- Достоинства:
- Висока якість, гарне звучання, невисока ціна
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
У меня такие же проводные есть во всех играх звук такой какой он должен быть
Но не кс 2 здесь без эквалайзера не реально играть звук как в бочке- Достоинства:
- Недостатки:
- В некоторых играх звук как в бочке
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Ярослав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо некоректний звук спостерігається тільки в деяких іграх - то навушники тут ні при чому. Вони не знають, з якої гри на них подається сигнал, тому відтворюють його таким, який на них приходить. А налаштування ігор - можуть впливати на якість звуку, і сильно. Будь ласка, подивиться, чим відрізняяються налаштування ігри чи системні налаштування аудіоконтролерів для дротової моделі і бездротової, та налаштуйте їх однаково.
- Вася Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Black
Дуже класні навушники !
- Достоинства:
- Чистота звуку
- Недостатки:
- Не спостерігаються
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все супер
- Достоинства:
- Бездротові, без затримки, легкі, довго тримають заряд.
- Недостатки:
- Немає керування Play\Pause та перемикання треків
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В общей сложности, покупкой доволен
- Достоинства:
- Удобные, Хороший звук, Долго держат заряд, Удобная утелита для продуктов Hyper
- Недостатки:
- Микрофон, вроде звук и чоткий, но тихий и никак увеличить громкость микфона нельзя
- Павел К***
Я покупал версию с проводом, ещё давно. Там такая же проблема. Решилось покупкой копии, звук ничем не хуже, но по громкости нормальный. Или же смотри гайд, там есть эквалайзер в котором можно настроить громкость микрофона. Но бывает слетает настройка , по какой причине, не знаю.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Третій раз замовляю, не працюють
- Недостатки:
- Не працюють
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олександр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Ярослав І***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарні навушники. Чесно звук дуже ощутим.Инколи даже не розумів, де я, бо дуже хорошо передаеться звук.
- Андрей Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие уши за свою цену , но не более чем хорошие. Уши болят после 2х часов сидения в них , микрофон отключает шумоподавление если крикнуть ( чаще всего происходит это в на стриме в obs ) автономность потрясающая , звук достаёт через 2 стены в доме что приятно на самом деле.
Вопрос к hypex. Шумоподавление при криках отключается в микрофоне , это нормальное явление или же такого не должно быть?- Достоинства:
- Дизайн , автономность , звук , микрофон 50/50
- Недостатки:
- Болят уши после долгого использования , шумоподавление микрофона отключается
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Швидше за все - це відпрацьовує адаптивне керування рівнем мікрофону, після гучних звуків йому потрібен якийсь час на переналаштування на тихі.