Отзывы покупателей о Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA)

Код:  462099899
Оценка пользователей 4.29/5
  • Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Легкі не тиснуть на голову навіть через 8-10 годин пезперервної експлуатації, в спекотні дні під ними пітніють вуха, а так загалом навушники чудові акумулятор добре тримає заряд працюють аж до дистанції в 15-17 метрів якщо немає глухих стін між навушниками та комп'ютером

Достоинства:
    Майже відсутня затримка. Якість звуку.
    Недостатки:
    Поганенький мікрофон. Амбушури почали обдиратьсь через 1.5 року активної експлуатації (це можливо скоріше плюс). В спеку пітніють вуха
  • Геннадій Б***

Хороші навушники

Достоинства:
    Хороший звук
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

чудові навушники, гарне 3д звучання, добре тримають заряд. Покупкою цілком задоволений

Достоинства:
    ефект занурення працює, добре тримають заряд, відсутність проводів
  • Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Отличные наушники, качественные долго держат заряд

Достоинства:
    Отличные наушники
  • Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники супер, приїхало все швидко. Програма для налаштування проста та зрозуміла.

Достоинства:
    Відмінне позиціонування у іграх. Зручні. Компактні. Заряд тримає довго, за весь тиждень використання по годиннику 7-8 все ще 25%
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники класні, чесно. Завжди хотів собі безпровідні. Але мікро - просто вибісило. Не розумію як так виходить, що навіть через налаштування вінди неможна змінити налаштування мікро. Звук жах. Він є, мене чують по ту сторону - але тихо та як будто я ніс пальцями тримаю, сквідвард з губки боба.
    Я не хочу качати еквалайзери і ще купу всякого, вже виснажився від цього. Колонки купив брендовані - качай еквалайзер бо звук будто з соні еріксон 2001 року. Купив вроді бренд навушники - мікро жах.
    В мене перед цим були китайські за 1к грн, прослужили цілий рік з ідеальнми звуком. Хайпер ікс, чому я не здивований що бренд лише?)

Достоинства:
    Круто що блютуз, звук піде, шумодав якийсь є
    Недостатки:
    Що з мікро? Чому навіть в налаштуваннях віндовса в ЗВУКИ неможна поміняти герцовку і якість? В мене звук жах

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Варто перевірити налаштування мікрофону в системі та ввімкнути підсилення +20dB, якщо воно вимкнене.

• Булатов Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

отличные наушники, срок использования месяц, полёт нормальный

Достоинства:
    хорошо сидят на голове, съемный микрофон, кнопка отключения микрофона, мягкое оголовье, мощный аккумулятор
    Недостатки:
    кнопки немного жестковаты, шумоподавление среднее
  • Назар Н***

топ

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Найкращі з безпровідних навушників для гри/роботи із співвідношення ціна-якість.
    Звук глибокий, всі тони чудово прослуховуються, не ковтаються. Мікрофон чудовий, чуттєвість на середньому рівні що в цілому і потрібно. Чудово тримають пару з приймачем

Достоинства:
    Висока якість, гарне звучання, невисока ціна
  • Ярослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

У меня такие же проводные есть во всех играх звук такой какой он должен быть
    Но не кс 2 здесь без эквалайзера не реально играть звук как в бочке

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    В некоторых играх звук как в бочке

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Ярослав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Якщо некоректний звук спостерігається тільки в деяких іграх - то навушники тут ні при чому. Вони не знають, з якої гри на них подається сигнал, тому відтворюють його таким, який на них приходить. А налаштування ігор - можуть впливати на якість звуку, і сильно. Будь ласка, подивиться, чим відрізняяються налаштування ігри чи системні налаштування аудіоконтролерів для дротової моделі і бездротової, та налаштуйте їх однаково.

• Вася Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Black

Дуже класні навушники !

Достоинства:
    Чистота звуку
    Недостатки:
    Не спостерігаються
  • Олексій В***

Все супер

Достоинства:
    Бездротові, без затримки, легкі, довго тримають заряд.
    Недостатки:
    Немає керування Play\Pause та перемикання треків
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В общей сложности, покупкой доволен

Достоинства:
    Удобные, Хороший звук, Долго держат заряд, Удобная утелита для продуктов Hyper
    Недостатки:
    Микрофон, вроде звук и чоткий, но тихий и никак увеличить громкость микфона нельзя
    • Павел К***

Я покупал версию с проводом, ещё давно. Там такая же проблема. Решилось покупкой копии, звук ничем не хуже, но по громкости нормальный. Или же смотри гайд, там есть эквалайзер в котором можно настроить громкость микрофона. Но бывает слетает настройка , по какой причине, не знаю.

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Третій раз замовляю, не працюють

Недостатки:
    Не працюють

Добрий день!

Шановний Олександр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Ярослав І***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже гарні навушники. Чесно звук дуже ощутим.Инколи даже не розумів, де я, бо дуже хорошо передаеться звук.

• Андрей Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие уши за свою цену , но не более чем хорошие. Уши болят после 2х часов сидения в них , микрофон отключает шумоподавление если крикнуть ( чаще всего происходит это в на стриме в obs ) автономность потрясающая , звук достаёт через 2 стены в доме что приятно на самом деле.

Вопрос к hypex. Шумоподавление при криках отключается в микрофоне , это нормальное явление или же такого не должно быть?

Достоинства:
    Дизайн , автономность , звук , микрофон 50/50
    Недостатки:
    Болят уши после долгого использования , шумоподавление микрофона отключается

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Швидше за все - це відпрацьовує адаптивне керування рівнем мікрофону, після гучних звуків йому потрібен якийсь час на переналаштування на тихі.