Отзывы покупателей о Гарнітура A4Tech Bloody G575 Naraka

Оценка пользователей 3.96/5
на основе 61 отзыв
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Почнемо з того, що дійсно саме на цю версію з офіційного сайту неможливу скачати ПЗ. Можливо тільки на звичайну версію, яка в цілому працює з ними. Сидіти в них тривалий час майже неможлво, оскільки складається відчуття, що намагаються відірвати вуха. Звук абсолютно нічим не вирізняється серед конкурентів. До цього користувався бюджетнішими Bloody G521, там і звук і мікрофон будуть в рази кращимими. Ах так, мікрофон. Спочатку кожні 2-3 почав видавати дуже гучні звуки схожі на дзизжчання комах. Спочатку не приділив цьому уваги, вирішувалось періодичним зніманням та вставлянням мікрофона. Тепер він взагалі перестав працювати. Саме це сподвинуло мене написати цей відгук. Єдиний плюс за який можу додати одну зірку - це дизайн. Виглядають дійсно привабливо. Для користувачів, які хочуть взяти більш менш нормальні нувушники за бюджетну вартість раджу приглянутись до Bloody G521. Сам сидів в них дуже тривалий час + багато знайомих користуються ними, і в них немає жодної з цих проблем

Достоинства:
    Дизайн

Олександре, щиро вдячні за відгук.
      Програмне забезпечення можете завантажити за посиланням: bloody.com/en/Detailed.php?rid=9&cid=314
      Якщо помічаєте суттєві зміни роботи пристроїв у процесі експлутації – радимо відразу звертатися до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей. Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

підключив і все працює, додатково нічого не робив, може драйвери самі встановились не знаю, але працює - задоволений

• Евг Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Невозможно нигде найти ПО.Нет техподдержки производителя.Сайт не работает.Будем возвращать!!!

Вітаємо! Завантажити програмне забезпечення можна за посиланням: bloody.com/en/Detailed.php?rid=9&cid=314

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Гарні навушники. Брала на подарунок сину. Він задоволений.

• Жанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Діти задоволення отримали, зайшли обом, поки працюють відмінно!

Недостатки:
    Недоліки не виявили
  • Иван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Классные наушники , за свои деньги это моего топ

• Елизавета С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

В цілому навушники дуже класні. За їх ціну звук та мікрофон чудові. Ще й в додаток візуальність класна )

Достоинства:
    Доступність - якість
    Недостатки:
    Немає регулятора самих вух ( вище, нижче )
  • Скорик Т***

Ок

• Матвій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White
    Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Слабкий провід
  • Артём М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Навушники прийшли швидко, відмінна гучність, легко регулювати, вже більш двох місяців з ними та не жалію що купив, рекомендую ці навушники

Достоинства:
    Відмінна гучність, чудово сидять на вухах
    Недостатки:
    Не виявив за більш двох місяців іспиту.
  • Артем Д***

Рекомендую

Достоинства:
    Саунд
    Недостатки:
    Потрібно обережніше з проводом
  • Даниил Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Користувався два роки, якість звуку непогана, мікрофон теж доволі якісний за таку ціну. Але незручний провід. За два роки перепаювали три рази, перший раз надломився провід майже всередині самого навушнику(де він зафіксований та не рухається). До цього один з проводів перестав працювати зовсім, не знайшли проблему та прийшлось перепаювати з інших навушників провід. І пару годин назад згорів провід на припойкі до +5v. В цілому навушники сподобалися, оригінальний дизайн, але те що вони потребують розборки та ремонту кожні декілька місяців -- відбиває бажання купувати знову

Достоинства:
    Якість звуку, мікрофону, дизайн
    Недостатки:
    Часті поломки, незручний провід
  • Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Red-Black-White

Якісьть звуку крута мікро теж непогане але звук тихенький думав буде голосніше брав щоб був сет з клава миш наушники

Достоинства:
    Чистий звук хороше мікро красиві
    Недостатки:
    Тихенько грають недля дітей будуть великі регулювань 0 тому думайте самі якщо вас голова мала то неварто брати
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Замовив, на наступний день прибули, коли відкрив був вражений якість та звуком, хоча очікував на щось погане

Достоинства:
    Звук, матеріал
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Звук хороший микрофон тоже материал ну пойдет на пульте управления белая точка

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Нету
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Купив, але не скачується драйвер з оф. сайту, ані звичайні, ані про, ані нарака g575 не бачуть навушників :(

Вітаємо!
      Завантажити ПЗ можете за посиланням: bloody.com/en/Detailed.php?rid=9&cid=314

• Станіслав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Не находит юсб не видет комп,звук очень дешевый и некачественный, как будто самые дешёвые

Достоинства:
    Не нашел
    Недостатки:
    Очень дешевый не качественный звук,не понравилось...

Вітаємо Станіславе! Не зовсім зрозуміло, як ви визначили якість звуку, якщо за вашими словами комп'ютер не знаходить USB.
      Будемо щиро вдячні, якщо зможете надати більш детальніший відгук.

• Святослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Гарні навушники, але драйвера від них не підішли, пришлось ставити с g575, a не g575 naraka

Достоинства:
    Дешево, гарно
    Недостатки:
    Драйвера
  • Паша К***

Пока что все хорошо

• Коля Т***

Навушники бомба

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Навушники чудові, за рахунок форм фактору самі підлаштовуються під голову, гарна якість звуку.
    Мікрофон дуже чутливий, треба гарно їх налаштувати

Достоинства:
    Чудовий форм фактор
    Гарне звучання
    Недостатки:
    На малу голову можуть не підійти
    Якщо пк далеко стоїть від вас то шнура може не вистачити, дивіться характеристики
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Очень удобные наушники. На уши не давят, крепление из двух частей очень гибкое и позволяет без труда комфортно разместить наушники

Достоинства:
    Удобство самих наушников
    Недостатки:
    Микрофон коротковат. Я зимой сижу в свитере с капюшоном и микрофон оказывается по ту сторону и это во первых не очень удобно, а во вторых немного мешает слшимости
  • Лиза П***

Быстро,чётко,качественно
    Рекомендую

• Ольга Т***

Супер , моя дочь - игроман в восторге

• олег с***

а сколько лет вашей дочери?

• Рудак А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Все Чудово, те до пишуть про "хворі" болти то вам просто не пощастило. Якість ідеальна, єдина біда те що паралонка на мікрофоні злежалася і не кругла з однієї сторони, лапки авторегулювання не слабкі та й не жорсткі, навушникі великі, покривають вуха повністю та не давлять на самі вуха, амбушури сіточкою, вуха не потіють, звуки 10/10 аби не товстий жорсткий провід було би 5 зірок.

Достоинства:
    Звук, дизайн, якість, ціна
    Недостатки:
    Жорсткуватий дріт.

Дякуємо, що обрали бренд Bloody, бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олександр М***

Якість звуку 8/10

Якість запису мікро. І сам мікрофон 9/10

Якість кабеля 7/10 (міцний, проплетений, але занадто жорсткий що є трішки некомфортно)

Якість модуля керування що на кабелі 7/10 (звичайний як і на більшості бютжетних навушниках (невраховуючи начинку))

Якість корпусу та матеріалу 5/10 (з коробки вже є тріщини в місцях закручування гвинтів, адаптивне підлаштування під розмір голови непрацює взагалі,
    Голова середнього розміру просто провалюється, виходить що навушники вісять на скулах, і якщо нахилити голову можуть просто впасти.
    Підійде для людей в 100кг. або зробити оті "лапки" з нержавіючої сталі для більшої жорсткості так як пластикові вагу навушників нетримають.

Достоинства:
    Якісний звук та запис мікро .
    Недостатки:
    Багато писати))
    • Михаил

У меня большая голова, но даже для меня они оказались просто огромными. Так что предупреждаю всех, если у вас голова обычного размера, не рискуйте их покупать. Не будут нормально сидеть на вас.
      В остальном качественные и круто выглядят.

• Артур Б***

10/10, просто 10/10

Достоинства:
    Все
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Отличные наушники с отличным звуком, только провод для меня короткий, а в остальном отлично

Достоинства:
    удобный регулятор размера, удобно сидит, можно очень долго сидеть. Качество звука отличное
    Недостатки:
    длина провода коротковатая
  • Сергій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Користуюсь до сьогодні цими навушниками вже 10 місяців. Через місяць після користування в мене відпала верхне кріплення для голови, без неї маса гарнітури переходить на вуха й вони болять. Дріт в мене постійно перекручуються за кожне знімання та одягнення на голову гарнітури. Десь за 20 разів приходиться діставати юсб кабель й перекручувати назад. Але головна перетензія все ж таки до міцністі продукції.

Достоинства:
    Звук, мікрофон. Можливість регуляції звука й вимкнення мікрофона
    Недостатки:
    Хітка, легко зламати. Дріт.
  • Ігор ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Тільки купив п.о. на дану модель на оф сайті нема ,гарнітура періодично перестає бути видима в віндовсі ,я розчарований буду повертати

Достоинства:
    Великі вуха не давить
    Недостатки:
    В перший день проблеми виключаються самі по собі
  • Саша Т***

не совітую вони у мене поламалися за 2 дня просто не робе звук

Достоинства:
    зручні
    Недостатки:
    важкі

Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
      Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування

• Ігор ж***

Таж історія буду повертати

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Спустя майже пів року показали себе дуже добре.
    Під час довгого користування не болять вуха, добре сидить на голові.

Достоинства:
    Під час довгого користування не болять вуха.
    Недостатки:
    Через всі щілини які є пробивається підсвітка

Дякуємо вам за придбання та високу оцінку продукції Bloody.

• Марат К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Дуже гарний звук. Мікрофон працює добре. Шумоізоляція вражає, не почув тривогу за вікном

Достоинства:
    За такі гроші, ну дуже якісний товар
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякуємо вам за придбання та високу оцінку продукції Bloody.

• Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

сломались, одна треснула второя сломалась полностью, могу ли я поменять или ремонт сдать?

• Ваня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Через півроку активного користування зламалися. Чи можна відремонтувати/замінити по гарантії?

• Загоруйко С***

В мене ця ж проблема, можу Вам допомогти, я собі зконструювала 3D модель цієї деталі і роздрукувала, і можу з Вами поділитись)

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red-Black-White

Пришли быстро. Нюансов нет. Микрофон хороший так же как и звук