Отзывы покупателей о Вертикальний + ручний пілосос (2в1) Electrolux EP82H25WET

Оценка пользователей 4.92/5
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Відчутно якісніше прибирає ніж старенький робот пилосос.

Достоинства:
    Добре тягне. Гарно виглядає. Зручний.
    Недостатки:
    Тяжковатий.
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос супер! Функції свої виконує класно, поли миє добре, розбирається і миється легко. Заряд тримає добре, на однокімнатну квартиру вистачило 4 рази попилисосити.Дуже порадувала очисна станція, що іде в подарунок без неї було б не то. Рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Татяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже сподобався пилосос. Гарно виконує свою функцію, достатньо тримає заряд. Я задоволена покупкою

Представник бренду

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Мав в користуванні попередню модель даного електролюкса. В цього одні переваги. Гарна ціна і комплектація.Подобається тримач пилососа та насадок, оскільки попередник кріпився до стіни. Все відповідає опису виробника і продавця. Одні плюси, робота відмінна. Недоліків наразі не виявлено. Покупкою всі задоволені.

Достоинства:
    Ціна та комплектація.
      Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже якісний і зручний пилосос. Всмоктує сміття і пилюку дуже добре, гарно миє підлогу, легко збирається і розбирається, чистить щітку натиском кнопки. А головне це фільтр який розбирається на дрібні компоненти і легко чиститься від пилюки.

Достоинства:
    Легко чиститься, збирається і розбирається, заряду батареї вистачає надовго.
    Недостатки:
    Погано всмоктує сміття яке розміром з насінину сонячника.
      Представник бренду

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Придбав для будинку під НР, звісно, привабила велика знижка та бренд, до цього був інший пилосос цієї фірми, та пропрацював вірою і правдою 9!!! Років.
    Трішки помоніторивши варіанти та відгуки, було визначено брати цей в Розетці і звісно в дуже зручний спосіб купівля частинами.
    Приїхав доволі швидко і зручно, як останні роки робить розетка - доставка до будинку
    Зібрав, поставив, краса, заряджаю, потім можливо пізніше доповню відгук.
    Все інтуїтивно зрозуміло, пару разів підгледів в інструкцію та і все, стоїть на зарядці. Подумую згодом придбати додатковий акумулятор, але побачимо по інтенсивності використання та чи потрібно це буде.

Якщо що цікавить, питайте, з радістю відповім у повідомленнях

Достоинства:
    Хороша ціна, відомий бренд, хороші відгуки, зручна купівля в Розетці та доставка взагалі супер
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ілля М***

Що скажите з приводу потужності та автономності? На скільки вистачає в яких режимах?

• Наталія Н***

Вітаю!
      Маю таку модель пилососа. Не можу розібратися, чому при використанні насадки для вологого прибирання не подається вода.

Заздалегідь дякую за відповідь.

• Юрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купляв такий сину в подарунок, син дуже задоволений!

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос класний і потужний. Повністю справляється з своїми завданнями. Заряду вистачає пропилососити на авто режимі будинок 100 кв. Насадка для вологого прибирання прекрасно підходить протерти плитку в ванні та коридорі. До покупки був бош, але з часом зламалася ручка і плюс став швидко розряджатися.

Достоинства:
    Легкий в управлінні, потужний.
      Представник бренду

Добрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Нина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Сухе прибирання - супер! Я не очікувала, що він такий класний і маневровий. Тепер прибирання набагато легше, не треба тягати за собою дроти, і працює тихіше за звичайний пилосос.

Достоинства:
    Автономність і незалежність від електромережі
    Недостатки:
    Швидко закінчується заряд батареї
      Представник бренду

Добрий день, Ніна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Петрук Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Як для пилососа він достатньо функціональний. Але як миючий пристрій зовсім слабкий. Трохи розмахує воду по підлозі.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Не для вологого прибирання
      Представник бренду

Добрий день, Людмила! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Спичак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Класна річ за адекватні кошти, якісна функціональна та комфортна. Навіть діти з задоволенням користуються. Зручно як в будинку так і машинку прибрати. однозначно раджу.

Достоинства:
    якісно виконаний, багато функціональних насадок,присутня підсвітка, декілька режимів потужності, легкий та зручна оргономічна форма. підставка магнітна для зберігання та заряджання нічого кріпити на стіну не потрідно.
    Недостатки:
    поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Маряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос дуже класний. Маємо таку модель попереднього покоління,вирішили оновити, тому що цей має потужніший акумулятор і на довше вистачає заряду є насадка для вологого прибирання та розʼєм для зарядки додаткового акумулятора. Гарний дизайн,якісна збірка,хороша потужність всмоктування. Незамінний помічник вдома.

Достоинства:
    Стильний,якісний,потужний, підлогова станція заряджання, можливість зарядки додаткового акумулятора
      Представник бренду

Добрий день, Мар'яна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Сергій

А де можна придбати додаткові акумулятори для нього?

Представник бренду

Добрий день, Сергій! Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Якісно справляється зі своєю задачею. Гарно прибирає шерсть собаки та дрібне сміття. Зручний у використанні

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• ОЛЕНА
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Питання - де придбати акумулятор та фільтри?
    Який тип акумулятора та його технічні характеристики

Представник бренду

Добрий день, Олена! Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Іван К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купив таких 2шт.
    В одному акум вмер за тиждень до кінця гарантії(здав,чекаю)
    Другому пів року і акум вмер(
    Не дешеві,але не якісні !
    До них поважав бренд,тепер ні!

Достоинства:
    Недостатки:
    Є
      Представник бренду

Добрий день, Іван! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Сергій

Можливо просто вам не повезло, взагалі то у мене їх пилосос більше 9 років прослужив, жодної поломки