- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Цей пилосос однозначно рекомендую до покупки якщо ви маєте домашніх улюбленців у будинку-квартирі! Він перевершив всі мої очікування від нього! Почнемо з комплектації за таку малу вартість комплектація шикарна дуже багато різних насадок це набагато покращує швидкість і якість прибирання,хочеш килим пропилососити від шерсті ставиш велику турбощітку а як диван стільці тощо.... Тоді мала турбощітка прекрасно справляється з шерстю домашнього улюбленця. Є ще насадка для вичісуваня тварин "ще не пробували". Компетенція шикарна просто. Якість збірки і матеріали дуже хороші гарний пластик все акуратно і добротно зроблено все щільно тримається і відчуття що у тебе пилосос набагато дорожчий ніж ти заплатив! У роботі він дуже зручний довгий шнур, велика кнопка ввімкнення і змотуваня кабеля "дуже зручно ногами прожимати їх" працюють чітко і м'яко. Велика шайба регулювання потужності якість гарна чітко плавно регулювати все супер. Сила всмоктування дуже гарна прибирає відмінно без зауважень! По гучності яб не сказав що тихий але і не шумний "це як стоїть на повну силу всмоктування" як на середню чи мінімальну тоді тихий. Пилосос дуже гарної якості однозначно рекомендую для придбання якщо у вас є домашні тварини у будинку-квартирі не пожалієте за покупку.
- Достоинства:
- Комплектація, Потужність, якість збірки.
- Недостатки:
- Немає!
Представник брендуДобрий день. Дякуємо вам за залишений коментар та високу оцінку якості цієї моделі пилососу бренду ЕТА. Приємного Вам використання !
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Все добре
Представник брендуДякуємо за високу оцінку та зворотній зв'язок !
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Маю трьох котів, тому обрав саме цю модель.
Пилосос досить компактний, добре укомплектований насадкамм, доволі тихий, і значно потужніший, ніж я очікував. Котячу шерсть з килимів вичищає аж бігом, завдяки турбощіткам.- Достоинства:
- Компактний, тихий, потужний, багата комплектація
- Недостатки:
- Якість пластику не викликає відчуття надійності
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений коментар. Приємного Вам використання !
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Я задоволена покупкою. Пилосос як дизайн так і робота все чудово. Подобається що можна регулювати потужність від низького до високого.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник брендуПриємного Вам використання !
- НАТАЛІЯ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Чудовий пилосос з великою кількістю різних пристосувань, щітка з мотором просто бомба ,збирає все волосся полюсом дуже задоволені . Маємо і старішу модель ,вони просто сильні пилососи, ціна якість відмінні .
- Достоинства:
- Ціна ,набір пристосувань
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день . Дякуємо за відгук та високу оцінку якості цієї моделі пилососа бренду ETA.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Якісний пилосос, гарно та швидко виконує свою роботу.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за високу оцінку ! Приємного вам використання.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже гарний пилосос...навіть більше ніж очікувала..багато насадок..потужний..
- Достоинства:
- Велика основна щітка..потужний.
- Недостатки:
- Поки не виявлено..
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосос прийшов вчасно, перевірили, багато насадок, добре тягне, не шумний
- Достоинства:
- Багато насадок, добре тягне
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі пилососа бренду ETA.
- Евгений И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже потужній
За таку ціну, багато насадок
Комплектація як товару за 15к
Не шумний, дуже гарно зроблений, продуманий в розбиранні та збиранні
Загалом залишився задоволеним на всі %
Представник брендуДобрий день.
Дякуємо за коментар та високу оцінку пилососу ETA Grande Animal (222390000). Приємного Вам використання !
- михайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже хороший пилосос,після старого просто відпочиваю з ним,тихий мошний турбощітка визбирує волося.Раджу для покупки непожалієте.
Представник брендуДобрий день . Дякуємо за відгук та високу оцінку та рекомендації . Приємного Вам використання !
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Хороший пылесос. Количество насадок. Удобно мыть. Немного по мощности слабоват.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за відгук та високу оцінку якості цієї моделі пилососа бренду ETA !
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Хороший пилосос, прибирати стало зручно і швидко )
- Достоинства:
- Легке мити
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня ! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі пилососа бренду ETA. Приємного вам використання !
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже потужний пилосос! Підійма палас і це навіть не на максимальну потужність!
А також він доволі компактний та стильний.
Має багато різних насадок, а ще він доволі тихий!- Достоинства:
- Потужність.
Компактність.
Функціональність.
Якість матеріалів та зборки. - Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуДоброго дня ! Дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду ЕТА . Приємного вам користування !
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосос - бомба! Чудово справляється зі своїми функціями. Дані, що зазначено в описі відповідають дійсності. Легкий, компактний, дуже потужний (режим меньше середнього). Для любителів чистоти і власників тварин, це ідеальний помічник. В захваті від насадок, які в середині крутяться, піднімаючи ворс на ковдрі, тим самим полегшують прибирання. В порівняні з іншими пилососами, не бачу сенсу платити за бренд.
- Достоинства:
- Легкий, маневреність, компактний, потужний.
- Недостатки:
- не виявлено
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений відгук, високу оцінку якості даної моделі пилососа бренду ЕТА .
ETA - чеський бренд , який займає незамінне місце на ринку, та представлений більше ніж у 20 країнах вже більше 80 років, забезпечує домогосподарства побутовою технікою і приносить їм радість та користь.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Загалом мені пилосос сподобався, тягне добре,порівняно з попереднім пилососом тихіше працює, багато насадок які хороші і потрібні, щітка для тварин шерсть і волосся збирає,правда шерсть від котів(в мене їх 3) трішки лишається на коврі, контейнер зі сміття вмістки, подобається що регулюється потужність, такщо я задоволена сподіваюсь що прослужить довго
- Достоинства:
- Не шумний, добре прибирає бруд,пил, зручний, великий контейнер, багато насадок
- Недостатки:
- Поки критичних не виявила
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду ЕТА . Приємного вам користування !
- Рыбицкая М***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Technix
Дуже багато різноманітних насадок, що дуже приємно. Едине що - щілина насадка як на мене трошки закоротка, не така, як у ЕТА пилосмоків більш дешевих. Аппарат легкий, форма дуже комфортна, легко катається та переставляється. Усі стики легко під'єднуються та від'єднуються. Зроблено для людей. Гофрована труба не вигледить надто міцною, вона з пластику, наступати не рекомендую. Далі побачимо. Пилосмок не те що занадто потужний (в моєї сестри самий дешевий Каршер 2000 Вт, так той на менш як середній потужності лінолеум загортає, що не дуже добре), але для мого паркету та лінолеуму 850 Вт ЕТА Гранде аж задосить, більше й не треба. Начебто усе сказала, нічого не забула. Отже далі побачимо.
- Достоинства:
- вдала форма, легко катається, багато насадок, не жере багато електроенергії
- Недостатки:
- не знаю
- Рыбицкая М***
До речі, трохи не забулася: хоч країна регістрації Чехія, але виготовлений пилосмок у Китаї. у цьому нічого дивного немає, зараз там усе виготовляється, техніка любих найповажніших брендів, але не треба вводити в оману покупців.
своїм аппаратом я все ще досить задоволена, й він набагато тихіший аніж заявлено щодо 70 децибел
- Індишевська А***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Очікувала від нього не багато, але все таки мене він розчарував. Звичайна щитка з килимами справляється не дуже. Металева трубка часто випадає, бо не має ніяких кріплень. Також щитки тугувато ходять по полу, що не дуже зручно. Не рекомендую. Є багато варіантів і дешевше, і краще.
- Достоинства:
- Багато насадок, легкий
- Недостатки:
- Металева трубка часто випадає, поганенько чистить килими