- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Пылесос соответствует требованиям и описанию. Компактный и шумит совсем негромко. Работает на отлично.
- Достоинства:
- Компактный, удобно передвигать, работает очень эффективно. Качество супер.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за залишений коментар та високу оцінку якості цієї моделі пилососа бренду ETA.
- віталійОтзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK. Цвет изделия: Черный с красным
все отлично!
- Достоинства:
- мощьность,тихий
- Продавец TRADE TECK
Добрий день. Дякуємо за високу оцінку якості цієї моделі пилососу "Stormy" бренду ETA .
- Владислава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Компактний, тихий, гнучкий довгий шланг. Поки політ нормальний=))
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку цієї моделі пилососа лінійки ETA Stormy !
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
За такую цену я ожидал лучшего, посмотрим как себя покажет на практике.Учитывайте что мини турбо щётка размером с мужской кулак
- Достоинства:
- Довольно мощный,много насадок, длинная трубка, легко снимается контейнер
- Недостатки:
- Хлипкая сборка,колесики люфтят,контейнер люфтит,не сигнализирует когда забивается,регулировка мощности хрустит при повороте
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Пилосос супер. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже потужний. Тихий.
- Недостатки:
- Не виявила.
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений відгук.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Пилосос дуже сподобався, сьогодні купила,зразу ж випробувала.Багато насадок,супер.Всю шерсть зібрав(четверо котів),старий пилосос з цим уже не справлявся.Надіюсь так і буде дальше.
- Достоинства:
- Тихий,потужний.
- Недостатки:
- Дуже довгий шланг до труби,не звично.
Представник постачальникаДобрий день . Дякуємо за відгук та високу оцінку цієї моделі пилососа .
- КУЧЕРЕНКО А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Пилосос супер!!! Прибирання з ним легке та приємне. Раджу людям у кого є домашні тварини. Дуже добре збирає шерсть.
- Достоинства:
- Дуже потужний, але не шумний
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук та довіру до бренду ETA . Приємного Вам використання !
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Пилосос просто бомба, такий малий але такий потужний. Багато насадок які дуже потрібні для кімнат. Не Гучний. Після старого пилососу, я навіть не знав що стільки пилу ще є.
Взагалі раджу купувати. Товар якісний на всі 100%.- Достоинства:
- Компактний ,потужний, насадки.
- Недостатки:
- Взагалі не знайшов.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с красным
Прикольний пилосмок, невеликий, зручний , багато насадок, довгий шнур, тягне потужно, єдине що для мене не дуже комфортно , це дуже довга гнучка труба, для мене трохи не зручно, і коли складаєш пилосмок , щоб поставити його у куток, то треба ту трубу у три рази закрутити навколо металевої трубки і зафіксувати.
- Достоинства:
- Контейнер, потужний, невелиуюкий за розміром, довгий електричний шнур, на ручці регулятор потоку повітря.
- Недостатки:
- Поки не відчула , тільки купила.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук та високу оцінку якості даної моделі пилососа. Приємного вам використання !