Отзывы покупателей о Вертикальний пилосос Tineco Floor One S5 Extreme FW101600DE

Оценка пользователей 4.88/5
  • Євгеній А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Покористувавщись місяць цим пилосмоком можу скласти - взважений відгук, тим паче що більшість відкуків на цей товар виглядають проплаченими:)
    Почну з негативного:
    1) Бак для брудної води можна наповнити лише на половину, після цього пилосмок починає матюкатись і вимикатися. Це для нас було сюрпризом, бо нахіба такий великий бак котрий працює лише наполовину незрозуміло
    2) Голосовий помічний дуже задовбний, тільки спробуйте за 0.1с не замінити воду пбо наповнити бак з водою - він не затикається. Також коли пилосмок працює то що він там каже все одно неможливо розібрати
    3) Не дивлячись на систему самоочистки чистити руками ви його будете часто. Бак з брудом постійно забивається, валики треба діставати сушити, ми їх взагалі міняємо і потім перемо в тазику щоб не заванювались
    4) Один раз він якось підпис і зациклився на повному баці брудної води хоч як його не чисти, потім якось саме пройшло
    5) він не вимиває впритул до плінтусу

Тепер плюси:
    1) Він гарно збирає їжу, в нас маленька дитина і це просто необхідна річ щоб не повзати по 5 разів на день збирати то самому
    2) Підлогу миє непогано, ми обламувались її так часто мити, тепер по 3 рази на день мінімум))
    3) Він легко їде, сам важкуватий але катати його зручно
    4) Заряду дофіга, ще жодного разу не було щоб не вистачило а в нас 90 кВ

В цілому задоволені покупкою бо він автоматизував промивку підлоги

Достоинства:
    Добре збирає бруд, багато заряду
    Недостатки:
    Часто міняти воду, треба постійно чистити, шумний

• Олександр С***

Режим сушки вулика є?

• Андрій О***

#фотовідгук
    Класний пилосос. Заряду вистачає на прибирання 3-кімнатної квартири, та ще залишається 30-40 процентів заряду. Миє добре, але тільки тверду поверхню (в мене плитка і ламінат) розводів не залишає. Для миття килимів не підходить. Користуюсь 10-ий місяць - враження чудові, покупкою задоволений. Рекомендую!

Достоинства:
    Простий в використанні, добре прибирає.
    Недостатки:
    Мене все влаштовує.

• Добрая Л***

Задоволені

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Хороша якість та комплектація. В наборі є два валики з мікрофібровою тканиною, які чудово відтирають брудні плями та сліди. На самі валики не намотуються та не чіпляються дрібні частинки пилу чи шерсть. За пилососом легко доглядати та легко його зберігати на док станції яка йде в наборі.

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Процес прибирання більше не віднімає всю мою увагу - пристрій оснащений спеціальною системою, яка автоматично відслідковує більш забруднену поверхню та автоматично підбирає найоптимальнішу потужність роботи.

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Чудова покупка, подобається його витривалість - працює дійсно довго і згодиться для приміщень площею у 100 кв.м, і навіть думаю більше.
    Справляється з брудом та плямами. немає необхідності повторно проходити одну і ту саму зону.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос здався важким, коли був в коробці, але коли його дістали та спробували прибирати то виявився цілком зручним, легко тримати в руці. Доволі маневрений, основна насадка має прогумовані колеса які легко ковзають по поверхням. Прибирає добре, жодних нарікань. Всім заявленим характеристикам відповідає.

Достоинства:
    Все описала вище
    Недостатки:
    Не знайшла

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Придбала близько тижня тому і не розумію як раніше жила без цього гаджету. Почну з того, що цілком зрозумілий інтерфейс та зручність у використанні. Як і у попередньому відгуку, спершу здався досить важким, проте варто зауважити, що він має підсилення тяги, коли рухаєшся вперед, що значно полегшує роботу з ним. Крім того, хочу наголосити, що після миття не залишаються сліди миття на глянцевій плитці, просто «розводи» говорячи простою мовою (ця інформація для тих, хто як і я звертає на це увагу і прискіпливо ставиться до таких моментів). Поки відкрите питання миючого засобу для використання, коли закінчиться пляшечка, яка йде у комплекті, але в інтернеті є багато альтернативних засобів та «домашніх» рецептів. Застережу вас заздалегідь від експериментів зі звичайними засобами для миття підлоги, щоб ви не збирали гори піни як я під час миття підлоги та під час циклу самоочищення. Контейнера з чистою водою вистачає на прибирання 50-60кв.м у автоматичному режимі (15хв роботи).
    Процес приготувань, прибирання, самоочищення та подальшого промивання контейнерів у мене займає 25-30хв - це очищення безпосередньо 60кв.м підлоги.
    Так от, якщо ви маєте вагання чи необхідний вам такий помічник, то вибір є надто очевидним - БЕРІТЬ!

Достоинства:
    Легкість у користуванні та подальшому очищенні контейнерів
    Недостатки:
    Подальший пошук та вибір засобу для миття

• Игорь А***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Рассматривал несколько моющих пылесосов и остановился на этой моделе из-за сочетания мощности и удобства. Управляется одной рукой, манёвренный, легко проходит вдоль плинтусов. Влажная уборка эффективная, хорошо собирает даже мелкий мусор. Удобно, что экран показывает уровень загрязнения, а приложение напоминает о чистке фильтра. Полностью заменил швабру и обычный пылесос.

• Гургач О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купували майже місяць тому на розетці.
    Дуже задоволені наразі. Щодня миємо кухню після прикорму дитини (самоприкорм, все розкидає). Також зазвичай приходимо ванну, коридор, і трохи кімнату, це займає 10 хв. І здається забирає біля 40% батареї. Бажано одразу після миття очищати фільтр і зливати брудну воду, бо починає смердіти. Чистити в принципі не важко-- треба злити воду і зняти з невеликого пласт фільтру волосся, сміття, залишки їжі. Це займає 1-2 хв.
    Важкий але він їде сам, має тягу, тому не важко мити. І має колесика щоб заїхати ним до потрібного місця.
    Недоліки, як на мене не суттєві взагалі . Описала нижче

Достоинства:
    Життя поділилось на до і після. Чудово миє! Не залишає розводів
    Недостатки:
    -Миє лиш коли їде вперед , а назад просто може розмазати, якщо не змило з 1 разу (буває дуже рідко якщо вел забруднення)
    -немає функції пилесосу лиш
    -коли домило і виключаєш - лишається слід мокрий

• Владислав К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже якісний пылисос з усіх що придбав цей най кращий

Достоинства:
    Швидко, якісно, економічно все за пару хвилин і вуаля чисти
    Недостатки:
    Незнайшов

• Андрій
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купив минулого тижня Пилосос Tineco ручний миючий акумуляторний Floor One S5 Combo FW150100EU, не в Розетці
    При першій перевірці пилососу виявилося що він не виправдав моїх очікувань, при митті залишав розводи від валика, акумулятор розрядився через 15 хв (за цей час помив 30м2 підлоги)
    Тому вирішив його повернути, про що проінформував продавця.
    Продавець скинув взірець заяви на повернення, котру я заповнив і разом з товаром відправив за вказаною адресою, типу в сервісний центр.
    Через декілька днів приходить мені повідомлення з нової пошти отримати пилосос... я дзвоню в відділ консультації і там мені повідомляють що згідно з заключенням сервісного центру я не можу повернути товар тому що він був користований і на ньому залишилися сліди використання, додали фото фільтрів з пилюкою, хоча я ретельно повичищав всі фільтра після користування ( є підозра що фото і акт були сфальсифіковані а ніякого огляду не було, так як в акті експертизи жодних установчих реквізитів, печаток, підписів, прізвища експерта не було так як і назви сервісного центру, акт експертизи додаю в фото)
    Коли я запропонував продавцю щоб сервісний центр провів профілактику даного пилососа ( це ж є їхні функції )за мій кошт і після цього повернути мені різницю коштів, вони також відмовилися, аргументуючи нісенітницею що рішення про повернення коштів приймає сервісний центр...
    Ще одне, ні видаткової накладної, ні гарантійного листа в упаковці не було, отак наші підприємці прикриваючись відомим брендом продають товар без всяких гарантій!

Недостатки:
    Слабий акумулятор, погано миє

Доброго дня! Прикро, що Ви стикнулись з такою ситуацією, але в майбутньому радимо обирати надійних продавців товару. Також хочемо зазначити, що рішення про повернення коштів приймає виключно продавець, а не сервісний центр, с/ц проводить діагностику, ремонт, підтримку та ін, а ще має право відмовити в обслуговуванні, якщо пилосос куплено у неофіційного продавця. Дійсно, згідно ЗУ Про захист прав споживачів чітко вказано, що поверненню підлягає товар, який не був у користуванні.

• Ангелина Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Задоволена придбанням. Пилососом користуюсь три тижні, можу лише порадити купляти його, якщо шукаєте пилосос. Ця модель легка, маневренна. Класно засмоктує сміття, не роздуває дрібні частинки чи волосся.

• Оксана С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Сподобався своєю багатофункціональні стою - він прибирає сміття та миє підлогу. Сам, автоматично підлаштовується під рівень забруднення та збільшує силу всмоктування. Дуже корисна функція, тому що я іноді можу і не побачити на килимі дрібні частинки сміття, які залягли глибоко.

Достоинства:
    Автоматично підлаштовується під рівень забруднення

• Алiна Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Розумний миючий пилосос. Коли його отримала, здався масивним, але на ділі ним легко маневрувати, легко їздить по поверхні, сліди не лишає. Ручка зручна, руки не втомлюються. Користуюсь місяць. Працює чудово.

Достоинства:
    Розумний,маневрений

• Карина Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Сухе та вологе прибирання одночасно тепер можливе) Я так не люблю прибирати, а з цим пилососом роблю це в задоволення - тому швидко та зручно).
    Дуже подобається, заслуговує, на мій погляд, найвищої оцінки. Працює два тижні. у потужності аніскільки не збавив.

• Ирина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос мені дуже допомагає в якісному прибиранні - пил та бруд прибирає на будь-якій поверхні, автоматично підлаштовуючись під тип - лінолеум чи килим. А також швидко миє підлогу, не залишаючи по собі розводів чи калюж.

• Женя С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Я тішуся що купила цей пилосос. Він універсальний - підходить для прибирання всього - на балконі - кути на стелі, меблі, салон машини. Потужний та не гучний, має достатній акумулятор для забезпечення повноцінного циклу прибирання в усій оселі. Дуже подобається.

Достоинства:
    Потужний, зручний, зрозумiла iнструкцiя
    Недостатки:
    нема

• Маргарита К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Для повної зарядки пилососу знадобиться оптимально 4,5-5 годин. Працюючи з одним зарядом, вистачить вам його максимум хвилин на 30-35. Цього дійсно достатньо щоб прибрати якісно всю квартиру чи будинок. Але, зауважу, ви не лише пропилососите, а ще й помиєте підлогу. Загалом купити цей пристрій було рішенням правильним - він реально економить час на прибиранні, головне не забувати заряджати після використання.

• Алёна С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Одновременно проводит сухую и влажную уборку, очень экономит время, поскольку нет необходимости таскать ведра и промывать полы отдельно. Так же и экономит воду, расходует очень экономно.