Отзывы покупателей о Книга Основы скорочтения (на украинском языке)

• МЮ М***

Чудова книга

• Дарья

Супеорова книга, яка цікава не тільки дітям, а й дорослим)

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Жодного
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: eKSD

Супер. Дуже дякую. Брала сину 8 років. Пройшли тільки половину книги, а я вже бачу гарні результати в техніці читання сина. Швидкість і якість значно покращилися!

• Юлия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Book café

Дуже корисна книга для навчання!

Достоинства:
    Навчання проходить в ігровій формі
  • Наталия Ш***
  • Вадим П***

Чудовий тренажер для розвитку читання. Підходить для діток, які вже впевнено читають. Доставили книгу замотану у прозору плівку. Ніде не пом"ято. Книга чиста.

Достоинства:
    Багато цікавих завдань, яких я ще ніде раніше не зустрічала. Книга буде корисна і для дитини, і для дорослого. Усі інструкції чіткі та зрозумілі. Почали по ній займатися, гарний тренажер для читання.
    Недостатки:
    Книга велика за форматом. Деякі завдання незручно виконувати (треба відсунути книжку на відстань витягнутої руки, а втримати книжку просто нереально), ці сторінки для дитини я ксерю і так виконуємо завдання. Взагалі, трішки менший формат було б зручніше. Букви, як на мене, не виправдано великі і багато вільного місця просто гуляє.
  • коваленко о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: eKSD

Дуже класна книга! Рекомендую! Дочці дуже подабається виконувати різні завдання в цій книзі, які є надзвичайно цікаві!

• Продавец  eKSD

Дякуємо за відгук!

• Виктория
    Продавец: Rozetka

Книга супер! На первый взгляд - довольно простые небольшие упражнения - но реально помогают улучшить технику чтения! Дочке понравилось заниматься - хотя она совсем не любит читать