Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Игровой набор Nebulous Stars DinosArt Адвент-календарь Динозавры 15054

Есть в наличии

4.8/5
Код :  462195634
Оценка пользователей 4.8/5
  • Христина С***

Багато класних дрібничок. Дитині було цікаво.
    Багатофункціональний подарунок.

Достоинства:
    Цікавий
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.

• Юлія К***

Адвент календар з динозаврами,сподобався, усі предмети з зображенням динозаврів,хлопчик з нетерпінням ждав наступного дня.

Достоинства:
    Корисний для школи.
    Недостатки:
    Не знайшли

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Макаревич О***

Діти були дуже задоволені, з нетерпінням чекали наступного дня)

• Олександр С***

Племіннику сподобалось.

• Маліновська Т***

Син був у захваті від календаря.

Достоинства:
    Гарна якість олівця, різнокольорова ручка, лінійка…
    Недостатки:
    Відсутні

• Татьяна К***

Дитині сподобалось

• Олеся М***

Чудовий, рекомендую

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Ольга

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Анна С***

Набор очень классный и интересный: линейка, карандаш, пазлы, раскопка, динозаврики. Ребенку 6 лет очень понравилось. Рекомендую

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)

• Дмитрий Ш***

Переплутані деталі. Взяли першого складати птиродактиля - 2 тіла, а крила не вистачає.

Взялись робити кубики з картону - 2 однакових кубика, 1 не вистачає.

Настрій у дитини зіпсовано

Достоинства:
    Недостатки:
    Переплутані деталі

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити ігровий набір у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Анна Г***

Дякую.Дитині сподобалось.

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Не має

• Олеся К***

Купували діткам у школу на день св. Миколая. Задоволені були і хлопчики, і дівчатка

• Ольга П***

Интересно было его открывать. Многим ребенок пользуется. Нравится, что есть и канцелярия, и игрушки, и игра. Даже коробок не сразу выбрасил.

Достоинства:
    Адвент очень хороший

• Олександр Г***

Набір прийшов швидко за знижкою і бонусами вийшов майже безкоштовно, ще не подарував сину буде на новий рік! Загалом цікава ідея я впевнений син буде задоволений!!!

• Алёна К***

Дитина була у захваті.

• Наталія Ш***

Все супер, дитина задоволена!)

Недостатки:
    Відсутні

• Юлія Ш***

Який чудовий адвент календар!! Дитина в захваті!!! Дуже гарні подарунки,не вистачає слів описати!!!

Достоинства:
    Ціна-якість!
    Недостатки:
    Жодних!

• Наталія

Гарний набір, цікавий. Дитині подобається. Відкриваємо один сюрприз в день.

• Євгенія Р***

Доброго дня, дуже класний набір, дитина захоплюється динозаврами і була просто в захваті і від розпаковки і від наповнення, швидка доставка

• Анна М***

Чудовий календар, цікаві іграшки всередині, дитина задоволена! Дякую за швидку доставку

• Іра

Підкажіть чи є всередині якесь фото , де видно яке саме наповнення?

Добрий день, Ірино! На 3-му фото зображений вміст календаря.