Отзывы покупателей о Женские сандалии Skechers Arch Fit - Fresh Bloom 36 Черный 119305 BBK
Есть в наличии
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 41
Чудові і зручні. Більшомірять і якраз підійшли на мій 27,5 см. Любов цього літа
- Достоинства:
- Зручні і повномірні
- Недостатки:
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 40
Сандалії сподобались. Зручні, симпатичні. На стандартну і більш широку ногу. На стопу 26,5 см завжди беру Скечерс 40 розмір. Не натирають взагалі! Навіть тоді, коли потрапила в них під зливу. Дякую продавцю за приємну ціну і швидку доставку.
- Достоинства:
- Легкі, зручні
- Недостатки:
- Ксена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Розмір підійшов. Легкі, зручні. Отримала дуже швидко.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 39
Гарна якість
- Эльвира Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Сандалі гарні, не важки, купила на літо, дякую за скидку і швидке відправлення. Раджу!
- Владлена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 41
Вже вдруге покупаю ці сандалії, бо для мене це найзручніше взуття для поїздок і довгої ходьби. Підошва не пружинить і нога не втомлюється.
- Достоинства:
- Дуже зручні та підходять на широку ногу
Широкая
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Все чудово! Дякую!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 37
Чудові, зручні!
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 38
На довжину стопи 25, 5 см взяла розмір 39. Підійшли чудово. Дуже зручні, колір вживу ще гарніший!
- Достоинства:
- Зручні, якісні.
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Размер: 39
Зручні, легкі на нозі, м'яка підошва, розмірна сітка відповідає замірам.
Дуже задоволена. Дякую! - Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Беру саме ці сандалії Skechers вже вдруге. В перших активно відбігала два літа, і вони ще "повні сил", але вони стали улюбленими, бо дуже зручні і легкі, і колір приємний, майже універсальний. Можна прати у машинці. Тому, побачивши суттєві знижки, вирішила взяти такі самі :)
Великий плюс цієї моделі - те, що регулюються всі три застібки, тобто можна підігнати повноту під будь-яку ногу!
Розмірна сітка Skechers трохи відрізняється від звичної (зазвичай ношу 39, а Skechers 38), але у них чітко прописані розміри з довжиною устілки в сантиметрах, то легко підібрати розмір.
Продавець відгукнувся одразу, товар відправили швидко. Рекомендую.- Достоинства:
- Зручні, легкі, перевірені роками. Можна регулювати повноту!
- Наталія
А за скільки ви купували?)
- Ірина П***
1599 грн.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spoon. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Сандалі зручні, регулюються по ширині
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Сандалі шикарні! Дуже зручні, легкі, як і все взуття от Skechers! Ніколи не натирає, ноги не болять і не втомлюються!
- Достоинства:
- 100%
- Недостатки:
- ---
Средняя
- АняПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Классные! Очень удобные!
- Анна М***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 39
Замала ділянка липучки на верхньому ремінці, тому литка має бути вузькою, бо дліни ремінця ( там де є застібка) не буде вистачати
- Достоинства:
- легкі, акуратні
- Недостатки:
- замала ділянка липучки на верхньому ремінці
Средняя
- Ірина П***
А в мене навпаки: верхній ремінець задовгий, тож площина перетину, де кріпиться липучка, виходить значно менше, ніж передбачено.
Хоча це не критично, взуття дуже зручне і акуратне.