- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Всё отлично, чётко выдержан размер, аккуратный вид, профессиональная упаковка. Как будут носиться покажет зимний сезон.
- Достоинства:
- Лёгкие, удобные
- Недостатки:
- Не обнаружила
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
Комфортно для температуры до
-5°C
- Бусуйок Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Носила постійної цієї ж фірми дуже подібні черевики 4 роки, взула та забула. Знайшла на заміну ось ці - практично така ж модель. Все супер! Задоволена! Дуже рекомендую. 25 см на 38 розмір для зими саме те, що надо.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Зручні,легкі і м'які. Добре виглядають.
- Недостатки:
- На мінусову температуру будуть холодні,треба теплі шкарпетки.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Дуже зручні, теплі (вчора ввечері мала походити-постояти на холоді -15, а я страшенно мерзлячка), було тепло звісно, не уггі, але приємно вразили.
Товста але гнучка підошва, в них дуже зручно водити автомобіль, що окремо варто винести для скетчерсів.- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 41
Гарні, зручні на нозі дуже акуратно виглядають.Підійшли чудово!
- Достоинства:
- Розміри тішать..тому як жіночих великих розмірів не так вже й багато,а тут навіть зазначений меншим.Тепер це мій фаворит)
- Недостатки:
- Євро зима на характеристику підійде більше...
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Зручні зимові черевики. Відповідають фото та опису.иНічого зайвого. При низьких температурах не взувала, але при 0°С - тепло, аж гаряче. При тому, що я мерзлячка. Думаю на зиму - саме те.
- Достоинства:
- Зручні до ноги. Теплі.
- Недостатки:
- Трохи не зручно взувати. Потрібно використовувати ложечку, або розшнуровувати. Якби трохи довшу блискавку. Але це не суттєво.