- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Сумка чудова. Продуманий дизайн і зручна у носінні. Всім рекомендую
Соответствует
Представник постачальникаЛариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Сумка стильна, міцна, зручна у використанні. Варта своєї ціни.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый
Ідеально для подарунка
Соответствует
Представник постачальникаОлександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Купував не подарунок по акції. Сумка гарної якості за свої гроші.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручна, компактна
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відповідає опису та фотогорафіям. Якість на рівні.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий
Достойна якість, купляв зі знижкою