Отзывы покупателей о Дезодорант-стик для тела женский Tulipan Negro Gourmand Autolift Белый кокос

Оценка пользователей 2.29/5
  • Віолетта Є***

Жахливо тхне спиртом навіть після 6 годин після нанесення. Зі своєю задачею не справляється

Достоинства:
    Недостатки:
    Шкодить здоров’ю, склад жахливий
  • Віолетта Є***

Жахливий дезодорант. Не працює зовсім, запах поту вже за 3 години. Не рекомендую

• Наталія

Дивно, що Вам не сподобалось. Дезодорант працює і має приємний запах кокосу. Можливо мало наносите? Користуюсь вже трохи більше півроку і немає претензій.

• Мария З***

Ужасно воняет спиртом

• Вікторія Д***

Мені не смердить, а навпаки має приємний запах. До того ж, в описі товару немає спирту.

• Валентина С***

Запах спирта

Недостатки:
    Отстой
    • Олеся Б***

в мене не було такої проблеми , запах має приємний

• Андрей

хороший. спасибо.

Достоинства:
    жена довольна)
  • Вероніка Р***

Не сподобалося

Достоинства:
    Недостатки:
    Скоро чути піт....
    • Віталіна Л***

Я його роботою задоволена на 100%. Має приємний аромат. Скільки користуюсь ним, то ніколи не підводив.

• Алла Р***

Дезодорант чудовий, працює теж класно, спочатку присутній запах спирту, але після нанесення пахне ніжним ароматом кокосу

• Галина Х***

Це просто жесть. Смердить кокосовим спиртом, а після використання одяг просочується цим запахом плюс додається запах поту. Навіть після прання ця какофонія не зникає з тканини. І це при тому, що особисто я ніколи не страждала сильним потовиділенням. Категорично не рекомендую - даремно потратите гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Провокує запах поту
    • Алла Н***

Може це дез для тваринок?А закупили для людей

• Елена З***

Дезодарант жах! Я читала відгуки, але все таки замовила. Дуже сильний запах спирту. А після використання, при чому вже через 30 хвилин, з'явився запах поту. Такого в мене не було з жодним дезодорантом. І взагалі я не страждала ніколи від запаху! Я у шоці!

Достоинства:
    Взагалі не має
    Недостатки:
    Одні недоліки, у дезодоранта сильний запах спирту! При використанні з'являється одразу запах поту!
  • Андрей Б***

Купував дружині. Як на мене він має приємний запах, дружина сказала що гіршого стікає вона не бачила, далі пряма мова "ваняє самогоном і дуже липкий"

• Виктория Ч***

Приємно здивована, вирішила вперше спробувати цю марку, аромат легкий і приємний, колір напівпрозорий, легко наноситься

Достоинства:
    Поки всі
  • Дарья

Дезодорант действительно очень сильно пахнет спиртом, получается не аромат кокоса, а аромат кокосового ликёра. Он идёт без алюминия в составе, следовательно блокировать ничего не будет, более того то ли отдушка, то ли спирт провоцируют ещё более резкий и сильный запах пота чем вообще без него. Кому интересно - дезодорант в форме стика полупрозрачный.

Достоинства:
    Запах кокоса
    Недостатки:
    Не справляется со своей задачей
  • Марк

З задачею ніби справляється, але в характеристиках і «особливостях» пише «без спирту». По факту - пахне спиртом, мажеться як спирт і ззаду пише «містить спирт»

Недостатки:
    Містить спирт попри заявленя
  • Виктория Б***

Приятный запах, действительно пахнет как настоящий какос!

Достоинства:
    Приятный запах!
    Недостатки:
    Нет!
    • Анна

Добрий день. Підкажіть будь ласка - дезодорант гелевий ?

• Титат
    Продавец: Rozetka

хороший склад, без алюминію )
    спочатку смердить спиртом але після нанесення дуже швидко проходить, та потім цілий день пахне ніжним приємним ароматом кокосу )

потом не смердить, мені дуже підійшло ❤️

Достоинства:
    класний склад
  • Алина

Запах ужасный и эффективности 0

Достоинства:
    Недостатки:
    Не справляется с задачей
  • Оксана Т***

Жахливий спиртовий дезодорант.
    Після нанесення пече.
    До того всього не виконує свою функцію як дезодорант, навпаки підсилює запах поту.
    Гроші викинуті на вітер.
    Не раджу брати.

• Карина
    Продавец: Rozetka

Это просто ужас!!! Воняет спиртом, причём очень резко. Намазала на руку не рискнув такой наносить по назначению, химозный запах на руке не выветрился спустя пол дня, не смотря что я мыла руки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Одни недостатки