- AI аналіз відгуків211 відгуків: 67% позитивних, 13% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Швидко доставили.
Товаром та обслуговуванням- задоволені, особливо діти.- Продавец MIR TRENDOFF
Вікторія, дякуємо вам за відгук, нам дуже приємно
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Техпідтримка допомогла
Товар працює вже 4 місяці- Продавец MIR TRENDOFF
Дякуємо Максим за відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!
- Минакова О***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Хороший товар, вежливый продавец, беру не в первый раз. Рекомендую!
- Продавец MIR TRENDOFF
Ольга! Ваш відгук – це найкраща нагорода для нашої роботи. Щиро дякуємо за вибір нашого магазину!
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Гарна ручка
- Продавец MIR TRENDOFF
Ганна! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Замовила дитині на подарунок.Передивилася інструкцію я особисто.Спробувала,хвилин 3 було все добре,потім вона почала дивно трищати.В результаті не працює.Дитина плаче,зіпсоване свято.Як повернути цей товар?Дитина навіть спробувати не встигла.
- Продавец MIR TRENDOFF
Оксана! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані у накладній та на відео інструкції (в смс). Від вас не було дзвінків( Усі ручки проходять перевірку із пластиком. На жаль, складно виявити заводський брак за пару хвилин тесту. Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами
- Продавец MIR TRENDOFF
Нам дуже прикро , з нашої сторони ми робимо максимум ,щоб ручки приходили в робочому стані. Завтра з вами зв"яжиться наш менеджер і розповість ,що треба зробити.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
В перший день зламався, 2 дні хочу зв'язатися з продавцем не беруть трубку, дитина засмучена(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец MIR TRENDOFF
Оксана!Приносимо вибачення за всі неприємні моменти, з якими вам довелося зіткнутися. Наш менеджер з вами зв'яжется
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Дякую. Замовлення прийшло швидко. Набір з пластику якісний.
- Продавец MIR TRENDOFF
Артем! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин! Ви завжди можете звернутися до нас щодо роботи ручки або придбання витратних матеріалів. З Новим роком! Нехай цей рік принесемо нам перемогу та стабільно позитивні емоції! Слава Україні!
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Продавці класні уважні, відео, гарантія та приємне спілкування. Ручка працює дитина за тиждень використала весь пластик, добре, що запропонували додаткові шаблони для малювання.
- Продавец MIR TRENDOFF
Артем! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!
- Петр З***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Купував дитині, дуже сподобалося!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец MIR TRENDOFF
Петр! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Бажаємо мирного неба!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Ще не користувалися, доставка оперативна
- Продавец MIR TRENDOFF
Ірина! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
за свої кошти- норм
- Продавец MIR TRENDOFF
Вдячні за ваш відгук. Мирого дня.)
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Купував сестрі в подарунок. Сестрі сподобалось.
- Достоинства:
- Сестрі сподобалось.
- Недостатки:
- Закінчився пластик(
- Продавец MIR TRENDOFF
Денис! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію!
- Санам Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Купувала доньці 5.5 рочків. Думала для для неї буде не по віку, але помилилась. Ручка зручна, легка, досить легко тримати і малювати. Трафаретами не користувалися, але ще не дійшли руки. Магазин вразив швидкістю і гарним ставленням. Передзвонили швидко, розповіли як користуватися.
- Достоинства:
- Легка у використанні, зручна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец MIR TRENDOFF
Санам! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Бажаємо мирного неба!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Велике спасибі за оперативність і якісне консультування. Прийшло на наступний день після замовлення. Все є і працює, як в описі. Ручкою задоволені.
- Достоинства:
- Ціна якість.
- Недостатки:
- Поки що все добре.
- Продавец MIR TRENDOFF
Максим! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Купували дану ручку на подарунок дитині 8 років. Замовленням задоволені, ручка працює, пластик не має неприємного різкого запаху (окрім люмінесцентного, його купували окремо).
Дуже гарна комплектація (є все що потрібно для роботи 3д ручкою і навіть більше), заповнений гарантійний талон.
Окреме спасибі продавцю за швидку відправку.- Продавец MIR TRENDOFF
Александр, Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Проблема решена
Зробила закас бистро зв'язалися ручка робоча прийшла бистро відправили незнаю як дальше в роботі але пока працює більше неможу нічого написати нащод ручки пока усе працює
- Достоинства:
- Бистро відповідають та бистра відправка
- Недостатки:
- Пока немає
- Продавец MIR TRENDOFF
Анна! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося! Бажаємо мирного неба! Слава Україні!
- Віталіна В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Замовляла відразу два набори. Все дуже сподобалось
- Достоинства:
- Все працює, як в інструкції
- Продавец MIR TRENDOFF
Віталіна! Велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо! Бажаємо мирного неба!
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Ручка сломалась через 5 минут эксплуатации, кнопка, которая продвигает пластик вперед залипла, а потом внутри замыкающий комплонент микросхемы и вовсе отвалился. Пытались самостоятельно починить - безрезультатно. Акционный пластик в нагрузку на молмиллиметра толще того, что идет в комплекте к ручке. вожможно это сыргало негативную роль. Товар не рекомендую. К продавцу претензий нет... Пререзвонили и отправили быстро.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ручка некачественная
- Продавец MIR TRENDOFF
Елена! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані у накладній. Усі ручки проходять перевірку із пластиком. На жаль, складно виявити заводський брак за пару хвилин тесту. Далі грає роль транспортування товару. Це вже питання не до нас. Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
супер ручка, однозначно рекомендую
- Достоинства:
- діти граються із задоволенням
- Недостатки:
- не має
- Продавец MIR TRENDOFF
Інна! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку)))
- Алексей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Отличная ручка , ребенку нравиться ней рисовать. Рекомендую для покупки.
- Достоинства:
- 10 дней полет нормальный.
- Недостатки:
- Жаль что с трафаретами ни один продавец не продает подложку ( чтобы пластик не прилипал к бумаге).
- Продавец MIR TRENDOFF
Алексей! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення!
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Обновляю отзыв. Первая ручка не включилась, магазин оперативно произвёл замену. Новая ручка работает,все отлично. Главное,ребенок в восторге. Большое спасибо!
- Продавец MIR TRENDOFF
Евгения! Ще раз приносимо вибачення за доставлені незручності. Нам приємно усвідомлювати, що ви залишилися задоволені. Для нас це важливо!
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Обработка заказа и доставка мегабыстрые.Ручка работает отлично,вся комплектация соответствует описанию товара на сайте.Ребенок доволен.
- Достоинства:
- работает отлично
- Продавец MIR TRENDOFF
Юлия! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Даже не включился,хотя я просила перед отправкой проверить.
- Недостатки:
- Не включился,брак
- Продавец MIR TRENDOFF
Евгения! Приносим извинения. Вам уже отправлена замена.
- Kolada E***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Все дуже сподобалось. Дякуємо за товар і якісне обслуговування. Донька дуже задоволена. Це креативний і цікавий подарунок для дітей!
- Достоинства:
- Зручна ручка, приємно тримати у руці, все гарно працює.
- Продавец MIR TRENDOFF
Evgeniy! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Ручку получила. Все отлично. Спасибо!
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталья! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
Дочке ( 7 лет) очень понравилась! Вторую неделю создаёт фигурки
- Достоинства:
- Развивает фантазию , воображение, креативность. Занимает на долго!
- Недостатки:
- Не нашла. Запах пластика
- Продавец MIR TRENDOFF
Ольга! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Ручка прикольная, покупала дочери на новый год. Поработала около месяца не ежедневного использования. Перестала работать кнопка остановки подачи клея (стержня), подача была бесконечной, реверс тоже перестал работать, то есть стержень оставался в ручке, что тоже не очень хорошо. В итоге решили купить новую, купили, и она к сожалению прослужила ещё меньше. Вывод: нужно покупать оригинал.
- Достоинства:
- Можно сделать прикольные фигурки
- Недостатки:
- Недолговечная
- Продавец MIR TRENDOFF
Елена! Дякую за вашу думку. Якщо виникають труднощі з роботою ручки, завжди можна з нами зв'язатися. Ми підтримуємо і піклуємося про наших клієнтів) У нас є свій сервісний центр
- Оксана К*** КармазинаОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Быстро, качественно. Ручка супер. Рекомендую
- Продавец MIR TRENDOFF
Оксана! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый
До Ейфелевої вежі ми ще не дібралися, зате наробили міні сумочки для лялечок, різні мініатюрні вироби, написали майже весь алфавіт, після чого складаємо слова, для польоту фантазій нема обмежень!
- Достоинства:
- Дитина задоволена, дорослим теж цікаво.
- Продавец MIR TRENDOFF
Тетяна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый
Хорошо но не долго, хватило на 25м. лески и поломалась
- Достоинства:
- Ребенку понравилось
- Недостатки:
- Поломалась
- Продавец MIR TRENDOFF
Олександр! Приносимо вибачення за всі неприємні моменти, з якими вам довелося зіткнутися. Наш менеджер з вами зв'яжется
- Олександр П***
ручку отремонтировали с пересылками 2дня времени, пересылку оплатили трафарет подарили сервис хороший, ну а от поломок никто не застрахован, продолжим пользоваться.
- Поліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Дитині дуже сподобалось.користуємось вже пів року
- Продавец MIR TRENDOFF
Поліна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Ручки брали на подарунок обидві. Згодом дізналися, що обидві зламалися. Однією встигли покористуватися 1 раз іншою 2 рази.
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталія! Дуже шкода, що так вийшло. Ви купували ручки 1 рік тому. Чому відразу не звернулися до нас? Ми завжди вирішуємо питання щодо нашого товару. У трафаретах на пам'ятці та інструкції вказані наші телефони
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой
Менеджер зв'язався швидко, товар відправили того ж дня, а наступного онук вже отримав задоволення від користування.
- Достоинства:
- Цікава пізнавальна іграшка.
- Недостатки:
- Поки що не було.
- Продавец MIR TRENDOFF
Вадим! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))
- Елизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Отличный подарок ребенку: без запаха, безопасно и интересно. Играла вся семья
- Недостатки:
- Нет запаха, сразу остывает
- Продавец MIR TRENDOFF
Елизавета! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Цією 3Д ручкою навіть дуже корисно і дорослим працювати)
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Классная ручка,ребёнок 9 лет доволен.Брали на подарок к 8 марта.
Очень быстрая отправка- Продавец MIR TRENDOFF
Надежда! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый
Ручка супер . Ребенок доволен
- Достоинства:
- Доставка быстрая , качественно
- Продавец MIR TRENDOFF
Олег! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!