Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Двухфазный спрей для волос восстанавливающий питательный укрепляющий Erayba NC18 Collasin 2phase 200 мл разглаживающий на основе растительных протеинов восстанавливающие питательные спреи

Оценка пользователей 4.94/5
  • Людмила С***

Гарний споей.

• София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Користуюсь цим двухфазним спреєм і реально бачу результат. Волосся стало м’якше і менше ламається

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Після застосування цього спрею волосся стає більш м’яким, зручно розчісується і виглядає доглянутим. .

• Римма Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Добре живить волосся і не ускладнює укладку.

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей хорошо увлажняет и облегчает расчёсывание волос. Состав с растительными протеинами заметно улучшает структуру, волосам становится проще и приятнее ухаживать.

• Алла Г***

Гарний спрей

• Елеонора Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей добре живить і пом’якшує волосся.

• Елеонора Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей добре живить та помітно розгладжує волосся без відчуття тяжкості.

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей приємно рівномірно наноситься, волосся стає м’якшим і доглянутим без зайвої жирності. Використання комфортне, рекомендую для щоденного застосування.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Пасує для щоденного догляду, волосся дійсно м’якше стає.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей справді допомагає тримати волосся в порядку, воно стає м’якшим і більш слухняним. Відчувається, що засіб живить і зміцнює, хоч десь інколи трохи ускладнюється придбати через обмежений асортимент у магазинах. Але якість відповідає опису, волосся після використання виглядає здоровішим і менше плутається. Я думаю, таке доповнення до щоденного догляду варте уваги.

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Після нього легко розчісувати волосся, ламке чи сухе! Побачила колись цей засіб в перукарні, і запах приємний, мені сподобався

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей працює як треба, нічого зайвого не мудрує. , та сама суть старається. Загалом користуюсь без проблем, всьо нормально.

• Василина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Цей спрей реально допомагає волоссям бути мʼякшим і менш пушитись. Запах легкий, наноситься легко, але пляшечка трошки слизька в руках. В цілому круто.

• Надія Г***

Волосы мягкие, не пушатся

• Даша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Дуже класний продукт. Для моїх сухих, прикрашених волосся підходить відмінно.

• Ксенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Користуюсь цим спреєм — волосся стало більш живим і м’якшим, хоч іноді трохи довго сушиться. Відчутно живить та розгладжує без тяжкості.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Реально крутий спрей , волосся мягеньке , раджу спробувати цей і всю лінійку цього бренду

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Волосся після спрею справді м’якше і не так плутане

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Мені сподобався цей спрей. Волосся легко розчесати.
    Гладеньке, не пушиться. Приємне на дотик.

• Інна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Супер спрей. Буду купувати тепер постійно! І запах шикарний, і вкладати волосся значно легше з ним

• Нина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Мені не дуже сподобалося,у мене є корейський спрей сиворотка так вона краще.

Достоинства:
    Так собі
    Недостатки:
    Не відповідає опису
  • Ольга Д***

Хороший

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Дуже і дуже задоволена!!!
    коли писали що цей спрей добрий, я сумнівалася, бо якось купувала інший спрей для волосся, і він був ніякий, а цей дуже добрий! волосся після нього м'яке слухняне, розчисується добре! і приємно пахне!
    Раджу цей спрей для волосся!

Достоинства:
    волосся після спрею м'яке, слухняне, приємно пахне!
  • Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Користуюсь цим двофазним спреєм, волосся реально краще живиться й менше плутається. Легко наносити

• Даниил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Волосы живые, но упаковка могла бы быть удобнее.То, о чём мы с дочкой и подумать не могли, облегчает расчёсывание на 200%.

• Сільвія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Пару недель пользуюсь двофазным спреем для волос, и впечатления действительно положительные. Волосы стали мягче и заметно укрепились, особенно на кончиках, которые раньше часто секлись. Приятно удивляет, что средство не склеивает и не утяжеляет волосы — наоборот, они выглядят живыми и ухоженными. Единственное, что немного неудобно — нужно тщательно встряхивать флакон перед применением, но это мелочь в сравнении с результатом. Без лишней суеты, но с настоящим эффектом.

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Товар ништяк, для мого волосся топчик

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Користуюсь спреєм для волосся на основі рослинних протеїнів — волосся дійсно стає міцнішим і менш ламким, і гарно розчісуетсі

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Дуже хороша річ, замовлю ще на подарунки

Достоинства:
    Амінокислоти в складі, термозахист
  • Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Користуюсь цією маскою вже декілька тижнів — волосся реально стало більш живим і слухняним. Запах приємний, не жирнить, а ефект помітний з першого разу.

Достоинства:
    Незмивна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна С***

Средство супер.

Достоинства:
    Запах
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Купила цей засіб, керуючись рекомендаціями, і абсолютно не помилилася! До цього я використовувала лише дитячі спреї для розплутування, але вирішила спробувати щось інше. Результат чудовий! Волосся стало таким же м'яким, як і раніше, і так само чудово розчісується – навіть краще! Це однозначно моя наступна повторна покупка.

Достоинства:
    Легке розпутування
  • Наталья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Я в захваті! Спрей – це любов! Він не тільки працює, як обіцяно, але й пахне просто неймовірно дорого і приємно. Волосся після нього виглядає розкішно: блискуче та абсолютно не плутається. Це тепер мій фаворит! Звичайно, буду брати ще!

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Спрей прийшов швидко, але навіщо викладати фото , де обіцяють надати ще й пробник, якщо його не поклали

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP

Дякую за чудовий спрей. Ще є один плюс, крім названих . З цим спреє волосся абсолютно не електризується! Це найкращий спрей, з поміж тих, якими я користувалася! Буду замовляти знову і міняти не планую!!!

Достоинства:
    Легке розчісування