Отзывы покупателей о Универсальный пульт Semi для приставки Xiaomi Mi Box (XMRM-00A) с голосовым управлением Bluetooth Voice Remote

Оценка пользователей 4.07/5
  • Яна Б***

Мега швидка доставка. Надійне пакування. Все працює

• Олександр С***

Лопнув корпус кнопки працюють погано треба нажимати по 5 6 разів фуфло

• Продавец  SEMI Sport Company

Ви ж напишіть причину чому лопнув корпус пульта, він же не сам по собі лопнув, а після того як на нього був здійснений певний фізичний вплив і кнопки перестали працювати не просто так, а вже після того як пульт був фізично зламаний, тому будь-ласка, розписуйте чесно відгук.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Спасибо все работает. Доставка быстрая. Рекомендую.

• Данил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Забрал, подключил работает без нареканий, кнопка вниз не клацает по звуку как остальные но в целом все равно, все работает включая микрофон.
    Цена = качество

• Саід С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Не плохой, туго реагируют кнопки, и ещё приходится часто менять батареи, в среднем 1 раз в месяц, не понятно почему. оригинал меняли 1 раз в год и дольше даже

Достоинства:
    Работает нормально за жти деньги
    Недостатки:
    Туго кнопки нажимать
  • Кирилл Л***

Некачественная подделка

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Не работает голосовое управление качества пластика отвратительное расстояние от приставки 5 метров из десяти оригинала
    • Продавец  SEMI Sport Company

Добрий день, якщо пульт не працює, або працює не корректно, зверніться до продавця через історію замовлень, у вас же є гарантійний термін. З приводу "Некачественная подделка" - ніхто ніде не пише і не позиціонує цей пульт як оригінальний від Xiaomi, цей пульт сумісний з приставками Xiaomi. Будь-ласка, не пишіть того чого не має, бо ви собі так придумали. Дякуємо.

• Татьяна Г***

Працює

Достоинства:
    Дешево
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Дякую за швидку доставку, пульт підключила з першого разу, все працює без жодних проблем.

Достоинства:
    Пульт працюючий
  • Микита

Все працює

• Ігор Д***

Ок

• Вікторія К***

Не робочий

Достоинства:
    Недостатки:
    Непрацює
  • Вікторія К***

Пульт не працює.

Добрий день.
      На даний товар діє гарантія 3 місяці. Як тільки ми отримали від Вас відгук - ми зв'язались з Вами для уточнень що саме з товаром не так. У вас не виходить прив'язати пульт до телевізора, це може бути або дійсно брак, або не сумісність пристроїв.

Нам треба перевірити сам пульт, щоб зробити остаточні висновки і зробити або заміну або повернення коштів.

Вам було запропоновано зробити повернення хоча б Укрпоштою, бо Новою Поштою вам не зручно це зробити, але так і не отримали від Вас відповіді.

Відправили Вам у вайбер дані для повернення товару Новою поштою, щоб у разі, коли у Вас буде можливість відправити повернення - ви могли отримати заміну або ми могли повернути Вам кошти за товар та всі витрати за його доставку.

Збережіть товарний вигляд пульта і зможете його нам повернути протягом 30 днів замість 14 днів.

Будемо чекати на посилку від вас, і одразу вирішимо це питання.

Гарного дня.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Спасибо очень оперативная обработка заказа и доставка сверхбыстрая . Пульт отличного качества сразу подвязался к приставке при помощи нажатия двух кнопок.Всем рекомендую и товар и продавца!!!

• Иван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Працює як і оригінальний. Пластик відрізняється.
    За 400 грн рекомендую .

• Сандра З***

Товар приїхав дуже швидко
    Підключила з першого разу

Достоинства:
    Швидке підключення легке використання
    Недостатки:
    Поки не помітили подивимось протягом місяця
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company

Все добре, швидко допомогли підключити пульт до пристрою.