- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: AKBook
Товар в новому гарному стані,але я не можу їм користуватися .
Немає української мови і wifi не бачить.- Достоинства:
- Красиво лежіть на столі
- Недостатки:
- Не бачу бо не можу користуватись
- Продавец AKBook
Добрий день!
Так, звичайно, книги в новому гарному стані, під заводською пломбою, напряму з заводу. Дуже гарної якості, один з найкращих варіантів в сегменті ціна-якість.
Слід зазначити, що всі пристрої абсолютно справні (бо вони нові), і в них гарантовано все працює: вайфай, реєстрація тощо.
Іноді причина банальна, в прошивці - слід просто оновити прошивку книги і все справно працює, що ми і зробили з цим пристроєм після його повернення Вами.
Стосовно української мови, в описі у нас не вказано що вона є. В інтерфейсі є рос., англ та інші мови. Але, пристрій розпізнає без проблем читає книги українською як файли.
Тож, Ваш відгук не зовсім справедливий і не відповідає дійсності.
- Шелест Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AKBook
Порядний продавець. Із замовленою книгою були технічні проблеми, після короткої комунікації мені відправили нову.
Все це було дуже оперативно і професійно
Дякую, книгою задоволений.
Рекомендую- Продавец AKBook
Дякуємо за покупку у нас.
Приємного користування.
Звертайтесь ще.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: AKBook
Оригінальна упаковка, жодних пошкоджень, вартує своїх коштів, брала на подарунок, дякую !!
- Достоинства:
- Оперативно зв'язалися по питанням, идеальний стан
- Недостатки:
- Продавец AKBook
Дякуємо Вам за покупку у нас.
Приємного користування.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: AKBook
Чудова книжка. Жодного нарікання.
Це мій перший Kindle і можу порівняти з PocketBook 618, окрім внутрішньої пам'яті я взагалі не бачу відмінності. Я рада, що знайшла такий варіант і не пішла в більш дорогий сегмент електронок.
Магазину 10 з 10, відповіли на питання через кілька хвилин, підказали, що і як зробити для кращої роботи гаджета (бо книжка вже "старічьок" на ринку і треба буде встановити оновлення, але не обов'язково).- Достоинства:
- Продавец AKBook
Дякуємо Вам за покупку і такий приємний і детальний .
Приємного користування