Отзывы покупателей о Термос в школу для горячих и холодных напитков 500 мл Thermora термобутылка для чая кофе воды с колбой из нержавеющей стали 22.5 см Красная
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Оранжевый
Поки що задоволений, тепло тримає і не ржавіє.
- Достоинства:
- Тримає тепло, зручний
- Продавец SmatX
Доброго дня, Михайле! Щиро дякуємо за вибір та позитивний оцінку.
Раді, що термос чудово справляється зі своїми завданнями! Нехай улюблені напої завжди залишаються гарячими та смачними.
Гарного дня та приємного користування!
- Медведєв Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
Обман в описании
- Достоинства:
- розовый
- Недостатки:
- Термос ржавеет
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження.
Колба термоса виготовлена з нержавіючої сталі, однак при тривалому контакті з вологою або агресивними рідинами можливе утворення нальоту, який візуально може виглядати як іржа. Рекомендується після використання промити термос, витерти насухо та зберігати з відкритою кришкою для повного висихання. Для очищення можна використати розчин соди або лимонної кислоти.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Белый
Замовив два товара, один прийшов брачний.
- Достоинства:
- Гарний дизайн.
- Недостатки:
- Не тримае тепло.
- Продавец SmatX
Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Оранжевый
Термос як на фото. Спочатку Кілька раз заливали гарячу воду все добре, просто трохи був запах від зовнішньої поверхні,- вона ніби трохи ризиною віддає.
Та в загальному відповідає опису і фото- Достоинства:
- Зовні як на фото
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що термос відповідає опису та виглядає так само, як на фото.
Щодо запаху від зовнішньої поверхні — це нормальне явище для нових виробів із захисним покриттям. Зазвичай він повністю зникає після короткого періоду використання або провітрювання.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога — із радістю підтримаємо! Дякуємо за покупку та довіру
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
Хороша, якісна пляшка. Вже місяць користуюсь. Не протікає, добре зберігає тепло. Раджу.
- Достоинства:
- Не велика, добре тримає тепло.
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності. На жаль, напередодні Нового року маємо дуже велике навантаження — кількість замовлень суттєво зросла, і менеджери фізично не встигають обробляти всі звернення так швидко, як зазвичай. Відправлення в цей період може займати від 5 до 7 днів; ми вже працюємо над тим, щоб пришвидшити обробку замовлень. Бажаємо приємного користування!
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
Ще один негативний відгук про товар, бо окрім того, що пляшка поіржавіла в випускає тепло, то менеджер і магазин не відписує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пляшка, продавець
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
На початку було добре. От пройшов місяць і він почав віддавати тепло в корпус замість того, щоб утримувати його в середині, як це було раніше.
- Продавец SmatX
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Красный
Пройшло 1.5 місяця термос перестав тримати тепло. Він не падав і не бився.
Дуже неприємно, що гроші на вітер- Достоинства:
- Звичайний
- Недостатки:
- Перестав тримати тепло
- Продавец SmatX
- Аліса-Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
Протекает.
- Продавец SmatX
Вітаємо. Можливо дана позиція має брак. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання обміну чи повернення коштів.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
vse super
- Продавец SmatX
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Оранжевый
Брав для запарювання чаю китайського і т.д. Як термос виконує свої функції задовільно 12 годин в приміщенні температура напою комфортна,але ця резинка для утриманя що є що немає, функціх свої не виконує, при інтенсивній ходьбі спадає або бігові, може є такі фанати які її на герметик чи клей посадять, но не я. І вузька горловина не зручно витрушувати чай або промивати, продавець пропонував інший термос але там був колір гредієнт блискучий не підходить такий.
- Достоинства:
- Які переваги в бутилочки за 400грн, ніяких, просто звичайний термос.
- Недостатки:
- Як що брати для чаїв вузьке горло не зручно мити, витрушувати заварку
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Оранжевый
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за високу оцінку!
- Аревик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
Прикипела к черной сразу, хотя есть другие цвета. Небольшая, легкая, плотно закрывается, с петелькой, чтобы держать ее. Налила прохладной воды как только принесла домой и засекла время - было 9:10. Сейчас 12:45, открыла попробовала и вода прохладная, как и была. Жду дальше) Да, бутылку приятно держать в руках- софь тач, но может ляпаться от рук. Вытирается впрочем быстро.
- Достоинства:
- Эстетична, держит температуру
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук з фото!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Аревик Д***
Update: просто 10 часов. Вода в термосе такая же прозладная, как утром. Это любовь!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
Гарна і зручна термопляшка
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 460 мл. Цвет: Розовый
Гарна термопляшка.
- Достоинства:
- Невеличка, акуратна виконана. Є тримач для пляшки.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 460 мл. Цвет: Розовый
Пляшкою задоволена, стильно виглядає та зручна у використанні
- Достоинства:
- Дуже зручна пляшка, добре тримає температуру. Навіть якщо в середині гаряча вода, то горлишко нормальної температури щоб пити.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Замовленням задоволена. Реальні години тримання тепла 10 . Адміністратор ввічлива, гарно прийняла замовлення. По відправці, то тут 10 із 10. В той самий день відправили. Дуже дякую, і раджу усім цей магазин.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Чудовий термос, класно виглядає і добре тримає тепло
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Термопляшка супер. Проблем не виявила
- Марк Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Зручний термос, гарно виглядає. Температуру дійсно тримає більше 4 годин.
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Чудово тримає температуру рідини протягом кількох годин. Дуже зручний
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Саша Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 500 мл. Цвет: Бежевый
Термос супер, зручний, круто виглядає, температуру тримає добре
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!