Отзывы покупателей о Форма футбольна дитяча з символікою футбольного клубу INTER MIAMI MESSI 10 гостьова 2024 SP-Sport CO-3642 (р-р 30, 150-160см, чорний-рожевий)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 24
дитині сподобалось
- Гарасимко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Дякую за швидку доставку. Все супер! Дитина в захваті
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 30
Добрий день!
Сподобалось форма дитині. Дякую!
Дуже швидко була діставлена. - Яніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Замовлення отримали дуже швидко. Все сподобалося.
- Оля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 22
Форма сподобалась. Гарна якість, чудово виглядає
- Даша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 20
Класна якість, швидка доставка!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Купляли форму для сина, підійшла ідеально, дитина задоволена. Дякую продавцеві
- Достоинства:
- Якісна тканина, якісний принт та якісні шви
- Недостатки:
- Не знайшли
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 22
Відправили повернення , ви отримали. Чому не відповідаєте і не повертаєте кошти?
- Андрюха В***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 26
Все чудово. Швидко. Те що замовляв
- Достоинства:
- Швидкість якість
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 22
Замовляла форму для донечки, ми в захваті. Розмір підійшов ідеально, форма дуже крута. Дитина в захваті, носить не тільки на тренування, а й вдома Всім рекомендую. Великий плюс швидка відправка. Дякую.
- Достоинства:
- Якість, розмір, колір, фасон
- Недостатки:
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 26
Уже отримали та поміряли - сидить ідеально (ще трохи навіть на виріст буде), якість супер! Відправка швиденька Дуже вам вдячна! Наступні форми замовляємо тільки у вас Ну і за пропозицію гетрів окрема подяка!
- Віка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Задоволенні товаром.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Невиявлено
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Задоволені формою! Чудова якість , все як на фото, розмір підійшов) Компетентний продавець, передзвонив і все уточниврекомендую!
- Достоинства:
- Все як на фото, бистра доставка!