Отзывы покупателей о Мышь Dream Machines DM5 Blink S USB Black (DM5_BLINK_S)

Оценка пользователей 1.5/5
  • Ян
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил в конце ноября, сама мышка мне понравилась но спустя пол года появились проблемы с колесом прокрутки постоянно глючит крутит через раз,крутишь текст в низ например а он отскакивает в верх в общем со временем стало только хуже, похоже колёсико у них это слабое место ибо мышкой пользовался очень аккуратно а хватило всего на пол года без проблемной работы. Попробую сдать по гарантии и позже дополню отзыв с учётом того что из этого вышло.

Достоинства:
    Удобная,красивая
    Недостатки:
    Быстро начало глючить колесо прокрутки
      Представник бренду

Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви зустрілись з такою проблемою. Що до гарантійного обслуговування рекомендуємо звертатись в наш авторизований сервісний центр. У разі питань- будь ласка, звертайтесь до нашої техпідтримки.

• Ян

Розетка приятно удивила после того как сдал мышку в сервис через 12дней вернули деньги без каких либо проблем и отговорок. Респект за такой приятный сервис.

• Кожухар І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовляв цю версію. Прийшла звичайна dm5 blink. Представники можете не вибачатися просто йдіть... лісом. Спецом так роблять - знають що не будуть повертати. Майте ще один поганий відгук.

Достоинства:
    Немає бо це не та версія
    Недостатки:
    Не така як замовляв

• Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша гуд, але відправили не S версію а звичайну dm5 blink, але мені вже байдуже бо я і так дуже довго чекав на мишу,а ще чекати поки її замінять мені лінь)

Достоинства:
    На звичайній дм5 нормальний сенсор та не зриває
    Недостатки:
    Розетка відправили не dm5 blink S а звичайний dm5 blink

Доброго дня.
      Дякуємо за ваше повідомлення. Перепрошуємо за ситуацію, яка склалася. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka або в розділ «Повернення товару», щоб ми могли оперативно вирішити питання.

Ми завжди намагаємося надавати актуальний товар згідно з описом і зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію.

• Очеретяный Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По началу все нормально було але потім вирішив змінити підстку скачав софт з офіційного сайту и почало давати помилку в усіх випадках коли хотів щось зробити навіть просто переназначити клавішу

Достоинства:
    Добре сидить у руці
    Недостатки:
    Ні як не регулюется
    • Роман

Я походу, як і Ви, встановив не той драйвер. Драйвер на звичайний DM5 Blink, а треба на Blink S!!!!
      Ось посилання на потрібний драйвер, все працює!!!

ссылка

Представник бренду

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за ваш відгук. Насправді у нас є дві версії цієї мишки DM5 Blink S та DM5 Blink - вони різні. Зараз для комфорту наших клієнтів добавили на сайті Розетка наші драйвера, де з легкістю можна все завантажити. В даному випадку ви завантажили не ті драйвера, тому миша працювала не справно. Виправити цю ситуацію можна за допомогою правельних драйверів до вашої миші, а саме DM5 Blink S.

• Очеретяный Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка не роботает коректно на почте нельзя било ето посмотреть видайот ошибку Sensor unmutch: dev=0 0000 cfg=0 3389

• Оксана Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шукала чоловіку нову мишку на заміну старої. Зупинилася на цій моделі, бо сподобався дизайн і те, що вона ігрова. Чоловік зацінив! Каже, що в руці лежить дуже зручно, не ковзає. Підсвітка симпатична, ввечері виглядає гарно, але при цьому не заважає.

• Dmytro
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав DM5 Blink S і вже кілька тижнів активно користуюся. Перше, що кидається в очі – стильний дизайн і якісна збірка. Миша дуже зручна в руці, класна підсвітка!Однозначо можу порекомендувати

Достоинства:
    Специфікація

Дякуємо)

• Юрій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже подобається ця мишка, гарно в руці лежить. Сам вигляд також сподобався.

Достоинства:
    RGB / ціна / якість

Дякуємо за відгук

• Vladi
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купила в подарунок хлопцю, тому він давно хотів змінити мишку. Килимок забрала собі, для мого маленького столу розмір саме воно.

Достоинства:
    Зручна, підсвічування, що настроюється, приємний матеріал килимка
    Недостатки:
    потрібно окремо качати софт для налаштування
      Представник бренду

Доброго дня, дякуємо, що обрали нас :)

• Богдан

Взагалі на приколі?
      З підключенням мишки софт сам повинен появитись на екрані?