Отзывы покупателей о Худи оверсайз женское Nadiupishou с вышивкой уточки теплое на флисе S-M желтое (0323)
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NDPS. Размер: XL. Цвет: Желтый
Худі дуже сподобалось. Колір неймовірний. Тканина надзвичайно комфортна. Чудове пакування і сюрприз- подаруночок. Дуже дякую і пишаюсь, що маємо таких українських товаровиробників, до яких хочеться повертатися за новими товарами.
- Достоинства:
- Якість, колір, клієнтоорієнтований підхід.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: NDPS. Размер: M. Цвет: Желтый
Бомбезний худі - такий яскравий і затишний! Це тепер моя улюблена річ в гардеробі на холодну пору :)
Ще й дуже швидко відправили та поклали шкарпеточки в подарунок, що будо особливо приємно :)- Достоинства:
- Дуже гарно пошитий, комфортний і приємний до тіла
- Недостатки:
- До першого прання внутрішня частина трохи викатувалась, але була при цьому надзвичайно мʼякенька, наче пухнаста на дотик, після прання обидві ці характеристики зникли, та все одно річ якісна й чудова
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: NDPS. Размер: M. Цвет: Желтый
Класна якість, з утепленням, сіла класно на мій L розмір s/m як раз нормальний оверсайз, колір дуже гарний, побачимо що буде після прання. А так - річ чудова.
- Достоинства:
- Матеріал, колір, фасон. На теплу і трішки прохолодну осінь/весну.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Нікіта В***Отзыв от покупателя. Продавец: NDPS. Размер: XL. Цвет: Желтый
побачив цю байку в «мастер-шеф», коли переглядав, й одразу замовив)
супер обслуговування, доставка відбулась швидко, матеріал тканини щей подаруночок поклали, обовʼязково ще замовлю й раджу всім