Отзывы покупателей о Набор 2 стакана Quadro з серебряными кубиками + секция 10078
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Склянки зручні в руці, кубики охолоджують напій без розбавлення, що дуже цінно для віскі. Секція додає набору елегантності та зручності у використанні. Всі елементи якісні, продумані та акуратно виконані. Ідеальний варіант для подарунка або для домашнього вжитку. Залишився повністю задоволений покупкою, рекомендую.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою, Набір 2 склянки Quadro сріблими кубиками . Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Склянки масивні, стильні, дуже зручно лежать у руці — відчувається преміум.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Олег! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою , Набір 2 склянки Quadro сріблими кубиками.Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
дуже класний варіант на подарунок, набір дуже гарно зроблений без всяких сколів чи ще чогось, рекомендую
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Гарний варіант для подарунку, набір дуже гарний
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Тарас! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Федор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Придбав цей набір як подарунок. Склянки мають елегантний дизайн, а срібні кубики додають вишуканості. Ідеально для особливих моментів.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Федор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ніна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
подарунок получився супер,великий масивний, влізла бутилка джека деналса 0,5 дуже класно виглядає
- Достоинства:
- Хороша якість матеріалів приємні
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш Їжачок