Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор 2 стакана Quadro с золотыми кубиками + секция 10079

• Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Не очікував такого результату — камінці справді охолоджують, не псують смак, подарунок вдався на всі 100 %

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Євген ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Наборчик супер вартує своїх грошей, досить стильний Кубики добре охолоджують віскі

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Чудовий дизайн, склянки приємні на дотик, кубики ефективно охолоджують без розбавлення напою.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня Денис! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Класний набір дуже гарно дивиться в живу на фото гірше виглядає)

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш Їжачок