Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Плед с рукавами толстовка оверсайз One Size плюшевое худи одеяло женский теплый халат с капюшоном Хмара

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Очень тёплый, для зимы то,что надо.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    • Продавец  Хмара

Пані Тетяна, щиро дякуємо Вам за вибір та відгук!
      Бажаємо найкомфортніших і найтепліших вечорів. Бережіть себе!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Чудова річ - теплий, м'якенький, якісне пошиття, візерунок то окрема любов. Дякую. Однозначно рекомендую як цей затишний плед-халат, так і продавця.

Достоинства:
    Товар відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Хмара

Пані Ольга, щиро дякуємо Вам за вибір та такий теплий та неймовірно приємний відгук!
      Нам надзвичайно радісно знати, що візерунок та якість пошиття припали Вам до душі.
      Нехай зігріває Вас у холодні вечори та дарує максимум затишку й комфорту!
      Завжди раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Гарна якість, ніжний, теплий зручний, повністтю відповідає опису, швидка доставка, продавця рекомендую

Недостатки:
    Немаж
    • Продавец  Хмара

Пані Наталія, дякуємо Вам за вибір та чудовий відгук!
      Тепла та затишку Вам! Приємного користування.

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Замовила плед вранці, отримала наступного дня. Це плюшевий худі-плед, і він просто супер: довгий, але зручний, малюнок няшний з ведмедиками, великий каптур, м‘який на дотик матеріал! Окремо дуже дякую за оперативність!

Достоинства:
    Теплий, няшний, довгий
    • Продавец  Хмара

Пані Тетяна, дякуємо! Нам так приємно, що худі-плед Вам сподобався. Ми дуже старалися відправити якомога швидше. Нехай він гріє Вас у прохолодні дні та піднімає настрій своїми ведмедиками:) Приємного користування!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Дуже теплий, якісний, приємний на дотик. Я задоволена Дякую вам за таку необхідну зараз річ.

• Продавец  Хмара

Пані Вікторія, дякуємо і Вам за вибір!
      Ми безмежно раді що наш плед зігріває Вас теплом та затишком.

• Полина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Дуже теплий і мʼякий, купувала на подарунок хлопцю, розмір підійшов і дуже мило виглядає )

• Продавец  Хмара

Пані Поліна, щиро дякуємо Вам за вибір, чудову оцінку та відгук!
      Ми раді що цей плед зігріває не тільки жінок, а й чоловіків, він справді надзвичайно теплий та симпатичний і милі білі медведі завжди підніматимуть настрій:)
      Тепла та затишку, приємного користування!

• Людмила Т***

Вітаю!
    Отримала своє худі дуже швидко. Воно просто неймовірне. Тепленьке, м'якеньке, симпатичне. Тепер не потрібно вдягати мільйон шарів одягу, щоб бути в теплі.
    Хороша якість пошиву.
    В такі тяжкі часи, коли опалення немає і в квартирі гуляє холоднючий вітер, це просто знахідка.
    Щиро дякую за таку чудову річ

• Продавец  Хмара

Пані Людмила, дякуємо і Вам за вибір та за чудовий відгук!
      Ми безмежно раді що Вас тепер огортає турботою цей затишний, теплий та м'який плед:)
      Він без підігріву, але таке відчуття що він там є завдяки чудовому щільному плюшу та максимальній довжині з голови до п'ят.

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Розчарування. Гарний плед (хоча, наврядчи він коштує ~2500 ) .Упаковка відсутня взагалі! Товар прийшов в пакеті Нової Пошти. Для подарунку не годиться.

Достоинства:
    непоганий плед
    Недостатки:
    дорогий, як для середньої якості.
    • Продавец  Хмара

Володимир, доброго дня!
      Ми самі дуже розчаровані тим, що наше Українське виробництво пакувальних пакетів, в які ми додатково пакували ці пледи, згоріло повністю кілька днів тому з усім обладнанням та матеріалами. Ми терміново шукаємо заміну пакуванню, але нажаль поки достойної заміни не знайшли.
      Пледи всі в чудовій якості як по матеріалу, так і по пошиву, покупці обожнюють їх як для себе так і на подарунок, і якщо Ви обирали саме на подарунок, то краще було би якби Ви уточнили цей момент, ми би допомогли Вам в подарунковому пакуванню в якості виключення.
      Шкода що так сталось і прикладаємо всих зусиль щоб якнайшвидше вирішити це.
      Мирного неба нам!

• Олексій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Дякую, моя дівчина задоволена цим пледом/толстовкою

Достоинства:
    Теплий та великий
    • Продавец  Хмара

Олексій Анатолійович, дякуємо Вам за вибір та за чудову оцінку!
      Тепла та затишку Вашій дівчині, нехай користується із задоволенням!

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Спочатку взяла мамі на подарунок, а потім собі. Дуже зручна та тепла річ.
    Краще варіантів я не бачила

Достоинства:
    Дуже тепло та зручно. Приємно на дотик
    • Продавец  Хмара

Пані Наталія, дякуємо Вам за чудову оцінку та відгук і що не вперше вже замовляєте:)
      Дуже раді що і Ви тепер маєте цей мякий, зручний, теплий та стильний плед з рукавами, тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Купувала мамі на подарунок. Дуууууже задоволена. Дуже теплий. Придбала б і собі, але немає в наявності.

Достоинства:
    Теплий, гарно виглядає
    • Продавец  Хмара

Пані Наталія, щиро дякуємо Вам за довіру та за чудовий відгук!
      За кілька днів пледи вже будуть в наявності, тому будемо раді що Ви і собі придбаєте цю мяку та теплу річ:)
      Мамі тепла та затишку, нехай користується із задоволенням!

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Плед-толстовка отличного качества, описание соответствует. Продавец всегда был на связи, отвечал на звонки и сообщения, помогал с деталями и шёл навстречу. Рекомендую!

• Продавец  Хмара

Станіслав Вячеславович, дякуємо Вам за довіру та за чудовий відгук!
      Тепла, затишку та приємного користування!
      Завжди раді оперативно прийняти та відправити замовлення:)

• Покупатель

Понравился)

• Продавец  Хмара

Дякуємо Вам за чудовий відгук! Тепла та затишку, нехай Ваша кохана користується із задоволенням!:)

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Гарний вигляд, відмінно тримає тепло, зручний, приємний на дотик. Замовив вже другий.

Достоинства:
    Гарно тримає тепло, не електризується
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Хмара

Андрій Васильович, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Раді що плюшевий плед так Вам сподобався, що Ви замовили вже другий - це найкраща оцінка для нас:)
      Пледи справді дуже м’які, добре тримають тепло та не електризуються.
      Тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!

• Постоєнко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Шикарний плед-худі. М'який як хмарка, теплий як шуба. Дуже комфортний у використанні. Легко прати.

Достоинства:
    Перевагою є всі властивості цього худі.
    • Продавец  Хмара

Пані Світлана, дякуємо Вам за такий щирий відгук!

Нам надзвичайно приємно, що Ви обрали для себе цей плед, його м’якість, тепло та комфорт це саме те, що потрібно в прохолодну пору року. А ще ніжний та приємний принт з білими медведями ніколи не набридне:)
      Раді, що Ви відзначили зручність у догляді - матеріал дійсно практичний і з ним немає проблем.

Користуйтесь із задоволенням! Тепла та затишку Вам!

• Альфія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Класний плед з рукавами та кишенькою. Приємний та ввічливий продавець, швидка доставка. Дякую!

Достоинства:
    Дуже теплий, зручний, м'який, довгий)) Приємний принт з ведмедиками. Зручний капюшон, є вулика кишенька.
    • Продавец  Хмара

Пані Альфія, дуже дякуємо за довіру та за чудовий відгук!

Тепла та затишку Вам! Раді що Ви обрали для себе саме цей плед, він дійсно чудовий і по якості і по зовнішньому вигляді:)
      Користуйтесь із задоволенням!
      Завжди раді оперативно прийняти та відправити замовлення.

• Сергей П***

Дуже теплий і гарний. Дякую

• Продавец  Хмара

Сергій Миколайович, і Вам дякуємо за чудову оцінку та відгук!
      Тепла Вам та затишку, приємного користування!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Теплий,приємний до тіла,легкий,красивий малюнок,зимою сидіти і дивитися телік те що треба.

Достоинства:
    Легко знімати і одягати.
    • Продавец  Хмара

Пані Тетяна, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно що наш плед буде зігрівати Вас в холодну пору року та даруватиме затишок:)
      Носіть із задоволенням! Приємного користування!

• Алевтина
    • Продавец  Хмара

Пані Алевтина, дякуємо Вам за чудову оцінку!
      Тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Річ гарної якості та відповідає призначенню. При цьому, в ній можна рухатись, а не тільки лежати на печі. Ромір підходить, як не дуже великій людині, так і чоловіку ростом 180 середньої статури. Занадто повним людям, скоріше всього, не підійде.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Хмара

Пані Олена, дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням:)
      Раді що Ви обрали для себе саме цей плед з рукавами, він чудової якості та виглядає індивідуально, стильно та яскраво.
      По зросту так і є, найоптимальніший зріст від 160 до 180 см, можна звісно і на нижчий зріст чи вищий, але або довгувато буде, або короткувато.
      Тепла Вам та затишку, бережіть себе!

• Степан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Все супер, жінка зацінила і задоволена. Дякую

• Продавец  Хмара

Степан, дякуємо Вам за чудовий відгук!
      Раді що жінка задоволена, бо це чи не найголовніше:) Тепла та затишку з цим стильним та комфортним пледом! Дякуємо за вибір.
      З прийдешніми святами Вас та мирного неба!

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Чудова річ, на мій зріст 165 та 168 см на маму підійшла гарно і по довжині і по рукавам. Посторна, м’яка, тепла, для зими гарна річ. Все сподобалось, дякую.

• Продавец  Хмара

Пані Олександра, дякуємо за чудовий відгук! Користуйтесь із задоволенням!
      Гарно коли тепло та затишно і цей плед огортає з ніг до голови своїм мяким плюшем, відчуття наче хмаринка огорнула:)
      Раді що Ви обрали для себе та мами саме його, чудовий вибір:)
      Бережіть себе та мирного Вам неба!