- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Замовила плед вранці, отримала наступного дня. Це плюшевий худі-плед, і він просто супер: довгий, але зручний, малюнок няшний з ведмедиками, великий каптур, м‘який на дотик матеріал! Окремо дуже дякую за оперативність!
- Достоинства:
- Теплий, няшний, довгий
- Продавец Хмара
Пані Тетяна, дякуємо! Нам так приємно, що худі-плед Вам сподобався. Ми дуже старалися відправити якомога швидше. Нехай він гріє Вас у прохолодні дні та піднімає настрій своїми ведмедиками:) Приємного користування!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Дуже теплий, якісний, приємний на дотик. Я задоволена Дякую вам за таку необхідну зараз річ.
- Продавец Хмара
Пані Вікторія, дякуємо і Вам за вибір!
Ми безмежно раді що наш плед зігріває Вас теплом та затишком.
- Полина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Дуже теплий і мʼякий, купувала на подарунок хлопцю, розмір підійшов і дуже мило виглядає )
- Продавец Хмара
Пані Поліна, щиро дякуємо Вам за вибір, чудову оцінку та відгук!
Ми раді що цей плед зігріває не тільки жінок, а й чоловіків, він справді надзвичайно теплий та симпатичний і милі білі медведі завжди підніматимуть настрій:)
Тепла та затишку, приємного користування!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Вітаю!
Отримала своє худі дуже швидко. Воно просто неймовірне. Тепленьке, м'якеньке, симпатичне. Тепер не потрібно вдягати мільйон шарів одягу, щоб бути в теплі.
Хороша якість пошиву.
В такі тяжкі часи, коли опалення немає і в квартирі гуляє холоднючий вітер, це просто знахідка.
Щиро дякую за таку чудову річ- Продавец Хмара
Пані Людмила, дякуємо і Вам за вибір та за чудовий відгук!
Ми безмежно раді що Вас тепер огортає турботою цей затишний, теплий та м'який плед:)
Він без підігріву, але таке відчуття що він там є завдяки чудовому щільному плюшу та максимальній довжині з голови до п'ят.
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Розчарування. Гарний плед (хоча, наврядчи він коштує ~2500 ) .Упаковка відсутня взагалі! Товар прийшов в пакеті Нової Пошти. Для подарунку не годиться.
- Достоинства:
- непоганий плед
- Недостатки:
- дорогий, як для середньої якості.
- Продавец Хмара
Володимир, доброго дня!
Ми самі дуже розчаровані тим, що наше Українське виробництво пакувальних пакетів, в які ми додатково пакували ці пледи, згоріло повністю кілька днів тому з усім обладнанням та матеріалами. Ми терміново шукаємо заміну пакуванню, але нажаль поки достойної заміни не знайшли.
Пледи всі в чудовій якості як по матеріалу, так і по пошиву, покупці обожнюють їх як для себе так і на подарунок, і якщо Ви обирали саме на подарунок, то краще було би якби Ви уточнили цей момент, ми би допомогли Вам в подарунковому пакуванню в якості виключення.
Шкода що так сталось і прикладаємо всих зусиль щоб якнайшвидше вирішити це.
Мирного неба нам!
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Дякую, моя дівчина задоволена цим пледом/толстовкою
- Достоинства:
- Теплий та великий
- Продавец Хмара
Олексій Анатолійович, дякуємо Вам за вибір та за чудову оцінку!
Тепла та затишку Вашій дівчині, нехай користується із задоволенням!
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Спочатку взяла мамі на подарунок, а потім собі. Дуже зручна та тепла річ.
Краще варіантів я не бачила- Достоинства:
- Дуже тепло та зручно. Приємно на дотик
- Продавец Хмара
Пані Наталія, дякуємо Вам за чудову оцінку та відгук і що не вперше вже замовляєте:)
Дуже раді що і Ви тепер маєте цей мякий, зручний, теплий та стильний плед з рукавами, тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Купувала мамі на подарунок. Дуууууже задоволена. Дуже теплий. Придбала б і собі, але немає в наявності.
- Достоинства:
- Теплий, гарно виглядає
- Продавец Хмара
Пані Наталія, щиро дякуємо Вам за довіру та за чудовий відгук!
За кілька днів пледи вже будуть в наявності, тому будемо раді що Ви і собі придбаєте цю мяку та теплу річ:)
Мамі тепла та затишку, нехай користується із задоволенням!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Плед-толстовка отличного качества, описание соответствует. Продавец всегда был на связи, отвечал на звонки и сообщения, помогал с деталями и шёл навстречу. Рекомендую!
- Продавец Хмара
Станіслав Вячеславович, дякуємо Вам за довіру та за чудовий відгук!
Тепла, затишку та приємного користування!
Завжди раді оперативно прийняти та відправити замовлення:)
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Понравился)
- Продавец Хмара
Дякуємо Вам за чудовий відгук! Тепла та затишку, нехай Ваша кохана користується із задоволенням!:)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Гарний вигляд, відмінно тримає тепло, зручний, приємний на дотик. Замовив вже другий.
- Достоинства:
- Гарно тримає тепло, не електризується
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Хмара
Андрій Васильович, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді що плюшевий плед так Вам сподобався, що Ви замовили вже другий - це найкраща оцінка для нас:)
Пледи справді дуже м’які, добре тримають тепло та не електризуються.
Тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!
- Постоєнко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Шикарний плед-худі. М'який як хмарка, теплий як шуба. Дуже комфортний у використанні. Легко прати.
- Достоинства:
- Перевагою є всі властивості цього худі.
- Продавец Хмара
Пані Світлана, дякуємо Вам за такий щирий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що Ви обрали для себе цей плед, його м’якість, тепло та комфорт це саме те, що потрібно в прохолодну пору року. А ще ніжний та приємний принт з білими медведями ніколи не набридне:)
Раді, що Ви відзначили зручність у догляді - матеріал дійсно практичний і з ним немає проблем.
Користуйтесь із задоволенням! Тепла та затишку Вам!
- Альфія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Класний плед з рукавами та кишенькою. Приємний та ввічливий продавець, швидка доставка. Дякую!
- Достоинства:
- Дуже теплий, зручний, м'який, довгий)) Приємний принт з ведмедиками. Зручний капюшон, є вулика кишенька.
- Продавец Хмара
Пані Альфія, дуже дякуємо за довіру та за чудовий відгук!
Тепла та затишку Вам! Раді що Ви обрали для себе саме цей плед, він дійсно чудовий і по якості і по зовнішньому вигляді:)
Користуйтесь із задоволенням!
Завжди раді оперативно прийняти та відправити замовлення.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Дуже теплий і гарний. Дякую
- Продавец Хмара
Сергій Миколайович, і Вам дякуємо за чудову оцінку та відгук!
Тепла Вам та затишку, приємного користування!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Теплий,приємний до тіла,легкий,красивий малюнок,зимою сидіти і дивитися телік те що треба.
- Достоинства:
- Легко знімати і одягати.
- Продавец Хмара
Пані Тетяна, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук!
Нам дуже приємно що наш плед буде зігрівати Вас в холодну пору року та даруватиме затишок:)
Носіть із задоволенням! Приємного користування!
- АлевтинаОтзыв от покупателя. Продавец: Хмара
- Продавец Хмара
Пані Алевтина, дякуємо Вам за чудову оцінку!
Тепла Вам та затишку, користуйтесь із задоволенням!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Річ гарної якості та відповідає призначенню. При цьому, в ній можна рухатись, а не тільки лежати на печі. Ромір підходить, як не дуже великій людині, так і чоловіку ростом 180 середньої статури. Занадто повним людям, скоріше всього, не підійде.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец Хмара
Пані Олена, дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням:)
Раді що Ви обрали для себе саме цей плед з рукавами, він чудової якості та виглядає індивідуально, стильно та яскраво.
По зросту так і є, найоптимальніший зріст від 160 до 180 см, можна звісно і на нижчий зріст чи вищий, але або довгувато буде, або короткувато.
Тепла Вам та затишку, бережіть себе!
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Все супер, жінка зацінила і задоволена. Дякую
- Продавец Хмара
Степан, дякуємо Вам за чудовий відгук!
Раді що жінка задоволена, бо це чи не найголовніше:) Тепла та затишку з цим стильним та комфортним пледом! Дякуємо за вибір.
З прийдешніми святами Вас та мирного неба!
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара
Чудова річ, на мій зріст 165 та 168 см на маму підійшла гарно і по довжині і по рукавам. Посторна, м’яка, тепла, для зими гарна річ. Все сподобалось, дякую.
- Продавец Хмара
Пані Олександра, дякуємо за чудовий відгук! Користуйтесь із задоволенням!
Гарно коли тепло та затишно і цей плед огортає з ніг до голови своїм мяким плюшем, відчуття наче хмаринка огорнула:)
Раді що Ви обрали для себе та мами саме його, чудовий вибір:)
Бережіть себе та мирного Вам неба!