Отзывы покупателей о Корм сухий Thank'Q Standart з шинкою для дорослих собак усіх порід 20 кг

Оценка пользователей 4.19/5
  • Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Быстрая отправка

Достоинства:
    Хорошая цена
  • Олена К***

Корм гарний,собака їсть.

Достоинства:
    Нормальний корм
    Недостатки:
    Не має
  • Марія П***

Беру вже не перший раз, собаки їдять

• Петро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Н

• Анжела Г***

Скажіть, чому оцінка така?

Дякуємо за ваш відгук! Бачимо, що коментар досить короткий, і не зовсім зрозуміло, чи все сподобалось у товарі. Будемо вдячні, якщо зможете уточнити деталі — це допоможе нам краще зрозуміти ваш досвід і за потреби покращити сервіс.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кото&Песик. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Мої собаки щиро вдячні за смачний корм, їдять задоволенням уже майже рік)

Достоинства:
    Часто бувають скидки
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Нормальний корм, собака їсть.

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Оксана Ч***

Классный корм . Собаки едят с удовольствием . Замечу что даже точка пытается украсть

Достоинства:
    Цена

• Андрей К***

Дякую

• Юрій Б***

Корм як корм,собаки їдять

Достоинства:
    Брав по акції

• Сівцова А***

Корм хороший, собачці сподобався
    Доставка швидка, прийшло за кілька днів

Достоинства:
    Ціна, Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Мої дві собаки їдять корм . Почувають себе добре після кількох місяців, без негативних наслідків.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки собаки не виявили

• Надежда Т***

Не всі собаки його їдять. Доберман так , а овчарка ні

Дякуємо за ваш відгук! Дійсно, у кожного улюбленця можуть бути свої смакові вподобання — це абсолютно нормально. Раді, що вашому доберману корм підійшов. Щодо овчарки, то у таких випадках рекомендуємо поступово вводити новий корм у раціон, змішуючи його зі звичним, аби собачка легше адаптувалася. Також можна спробувати інші смаки, щоб підібрати найкращий варіант саме для неї.

• Максим

10 діб з моменту заказу до відправки... сервіс на висоті...

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    доставка

Дякуємо вам за відгук! Перепрошуємо за затримку з обробкою замовлення. Сподіваємося найближчим часом ситуація буде вирішена, і ви отримаєте своє замовлення без додаткових незручностей

• Наталия Т***

Хороший корм,собаки едят с удовольствием.

• Алла О***

Корм супер!!! Собачки смакують з задоволенням!Замовляю вже другий мішок!

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Олександр Д***

Нормально,собаки їдять,а що ще треба от корму

• Марина З***

Собака їсть із задоволенням, беру не перший раз

Достоинства:
    Норм економ корм

• Алла Л***

Все швидко, дякую

Щиро вдячні за відгук.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою!

• Руслан Ш***

Собака їсть,подобається!

Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
      Бажаємо вам, і надалі, вдалих покупок.

• Олександ М***

Німецька вівчарка, не дуже хотіла його їсти, більше не замовлюю

Достоинства:
    Ціна, на довго хватає бо погано їдять
    Недостатки:
    Погана якість

Дякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку. Перехід на новий корм найкраще здійснювати поступово, протягом 7-10 днів, аби улюбленець встиг до нього призвичаїтись. особливо якщо такий корм раніше не був присутній у його раціоні.

• Андрей З***

Домашні та дворові тварини не дуже хочуть його їсти.

• Віталік Р***

Все оперативно

• Анна М***

Пес їсть. Дешево та сердито. Заливаю окропом та додаю варений паштет з м'яса.

Достоинства:
    Пес їсть
    Недостатки:
    Доводиться додавати м'ясо )))

• Анжеліка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Дякую, все підійшло

• Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Олег П***

Дякую продавцеві. Приємно що думає про покупця. Товар прийшов у коробках, під розмір мішка із кормом. Зручно.

Достоинства:
    Доступна ціна, дрізяки їдять без запрошення, коли даю їсти.
    • Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Виталик М***

М-да, действительно - так себе.
    В сухом виде собака отказывалась есть.

Достоинства:
    Дешовый
    Недостатки:
    Пришлось мешать с консервой, иначе скормить не получалось.

Вітаю.
      Хотілося б уточнити, чи годували ви свого улюбленця сухим кормом до тепер?

• ольга ф***

Отвратителен.выкинутые деньги.очень обидно .на выброс.
    Собака у меня всеядная и ни когда не откажется от еды. Ест и каши.и овощи.и сухой корм и мягкий!!!Питание смешанное. Но этот корм просто безобразие !!!!! он сухой как камень и заливая его горячим бульоном толку нет. Собака нюхает и уходит. Я в шоке. Когда совсем проголодался - растащил по всей кухни .как бы уговаривал себя его есть и не смог. Уж поверьте - он совсем не привередлив. Это что то отвратительное. Проб было много- результат один. Не рекомендую. Не травите своих животных этим!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Он настолько сухой.что если заливать горячим бульоном . то он и за пол дня не напитается

• ольга ф***

Дело не в том.что пёс сменил рацион .как пишут и он ему не понравился.мы часто покупали разный корм и все было норм.это и правда очень плохого качества корм!!!!

Вітаю.
      Дуже прикро, що цей корм вашій собачці не підійшов.
      В свою чергу можемо додати, що будь-який корм, не може підходити однаково всім собачкам.
      Вам, окремо, дякуємо за такий детальний відгук, ми обов'язково повідомимо виробника.

• Ангеліна К***

гарний корм

Щиро вдячні за відгук!

• Валерий З***

Вітаю.
      Щиро вдячні Вам за високу оцінку нашого товару.

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Анатолій Ш***

І не нюхають.І викинуть жалко.Викинуті гроші.

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Ніхто не їсть.
  • Светлана К***

Нажаль собаки не хочуть його їсти, вже навіть дворовим винесли, і ті не їдять його.

• ольга ф***

Согласна.хуже корма ещё не было. Собака всеядна и впервые просто отказ и полное не понимание.что ей подсунули

Дякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує.

• Юлия З***

Хороший корм., собаке нравится, цена отличная

Достоинства:
    Собака ест с удовольствием, цена

Вітаю.
      Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару.

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує вашому чотирилапому другу!

• Аліна Н***

Дякую за швидку доставку, овчарка їсть з задоволенням

Вітаю.
      Щиро вдячні за відгук та високу оцінку.

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашому чотирилапому другу!

• Юлия К***

Ціна гарна собаки їдять нормально

Вітаю.
      Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою...)

• Наталия Т***

Собачки кушают с удовольствием

Достоинства:
    Собачки говорят,ням,ням.
    Недостатки:
    Не может быть

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Сергій С***

Корм добрий

Достоинства:
    У відгуку
    Недостатки:
    До цього замовлення теж було таке саме але воно скасовано