Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Караоке-микрофон с аккумулятором Sound Wawe S8 RGB-подсветка Bluetooth AUX Earphones беспроводной с колонкой с эффектом изменения голоса Бежевый

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца Justdoit
  • Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit

Замовляла на подарунок, все добре, чудова якість за свої гроші. Дякую за швидку доставку.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit

Товар прийшов оперативно та у хорошому стані, без потертостей та подряпин, упаковано надійно. Хороше співвідношення ціни та якості

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit

Брав декілька речей на подарунок. Виглядає пристойно за свої гроші. Окреме дякую за оперативну доставку!

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Іван Т***

Замовляв на подарунок. Все ок. Окреме дякую за оперативнісь

Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit

Купував мікрофон для дитини. На жаль, не зміг перевірити на пошті, бо він був повністю розряджений. Вдома зарядив — увімкнув, і одразу почув постійний ефект відлуння, яке неможливо вимкнути. Підключив до колонки — ситуація не змінилась. Дитина засмучена. Очікував набагато кращої якості. Не рекомендую до покупки!

Недостатки:
    Ефект відлуння
    • Продавец  Justdoit

Сергію, вітаю!
      На жаль, брак трапляється в нашому житті.
      Написав в приватні щодо заміни.

• Сергій Д***

Хочу подякувати компанії та особливо менеджеру за чудовий сервіс!
      Після виявлення браку в мікрофоні зі мною зв'язалися миттєво. Мені швидко організували заміну на новий мікрофон, який працює відмінно.
      Також отримав відеоінструкцію з використання, що дуже допомогло в налаштуванні.
      Мікрофон виконує всі заявлені функції, якість на висоті.
      Рекомендую і товар, і саму компанію!

• Продавец  Justdoit

Сергію, дякую за зворотний звʼязок!
      Радий, що вийшло все вирішити!

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS

задоволена мікрофон. брала один для подарунку та другий для себе. тому якщо хочете влаштувати безкоштовний концерт сусідам - цей непоганий варіант

Достоинства:
    можна міняти режим голосу - від нижчого до високого
    • Продавец  LARETS

Юліє, дякуємо Вам за приємні враження від вокалу з мікрофоном!
      Теплої подяки Вам за гарний подарунок і задоволення та визнання від співу!