Отзывы покупателей о Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini EVO Black (16745157)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourGifts. Цвет: Black

Швидка доставка) Дуже задоволена товаром,дякую!!

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Згалалом - ретростиль додає для фотоапарату стилю.

Перші фото вийшли напрочуд вдалими.
    Якщо будуть зміни - доповню коментар

Достоинства:
    Отримали вчора. Працює, синхронізована з телефоном. Зручно користуватися.
    Недостатки:
    Як таких - не виявив станом на зараз, але користувалися поки 1 день
  • Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Brown

Розчарований повністю. З першого дня друкує знімки з чорними смужками. Сервіс центр сказав що з фотіком все добре. Ща весь час в розетці купував 5 картриджів (в сумі на 2500 грн) ні одного кадру нормального нема, всі зіпсовані смужками. Авжеж за картриджі гроші не повертають, сервіс центр слухавку не бере. Що робити з дорогою покупкою котрою неможливо користуватись я не знаю.

Марна трата грошей. Ні розетка ні сервіс нічого поки вирішити не можуть.

Достоинства:
    Нема, з першого дня ні одно нормального кадру
    Недостатки:
    Всі фото зіпсовані
  • Єгор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Отримав довгоочікувану камеру. Але коли вставляю картридж у інстакс, нічого не відбувається. Звук є, але нічого не грузить.

І спочатку картридж застряг

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Шановні спеціалісти розетка або фуджі, я прикріплюю скріншот, де написано, що фотокамера має русифіковане меню! Однак у камері відсутнє таке меню, також відсутня українська мова! Яким чином можна додати мову в меню фотокамери і чи можна взагалі це зробити, а то азіатську та португальську, французьку, німецьку, іспанську мови, дитина не знає, а англійську ще тільки вчить!

Недостатки:
    Немає заявлених мов у меню камери.
    • Валентин

І слава Богу, що немає російської

• Aleksandr P***

Я представлю, сколько стоит бумага и краски! В нём строен лазерный принтер, вот и весь секрет! Это не на долго!

• Marina K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CCENOVIK

Камера чудова. Продавець супер! Окрема подяка за відправлення, подарунок прийшов вчасно на день народження:)

Достоинства:
    Камера чудова. Продавець супер!
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Пользуюсь около года, никаких проблем, снимков на целый альбом. Конечно же его преимущество, что можно нафоткать и выбрать фото на печать, а также через приложение распечать любое фото с телефона.

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Одна з найкращих моїх покупок. Дуже зручний додаток для друку з телефона. Інтерфейс більш зручний для шульги, гарний екран, все працює досить хутко, без тупьожа. Також, досить зручно робити селфі. Софт не підтримує українську. microSD карти на 512 МБ вистачає на 404 знімки

Хороша якість знімків, враховуючи що ви друкуєте їх на папері розміром з 1/4 екрана смартфона. Знімки виходять дуже ретро. В мене особисто викликають посмішку щоразу як дивлюся на них. Є два режими друку - rich (насичений) та natural (природній). Natural дає більш ретро зображення, з приглушеними кольорами

Мені особисто не дуже подобається, як зроблені роз'єм для зарядки та слот для карти пам'яті - воно внизу за шторкою, і та шторка впирається досить сильно в кабель, коли камера заряджається. Також, в чохлі, що я для неї купив, немає отвору для доступу туди, тож щоб заряджати або вставляти-витягати карту пам'яті, треба виймати камеру з чохла

Достоинства:
    Можливість друкувати будь-які фото; зручний інтерфейс
    Недостатки:
    Пластикова різьба для штатива; не підтримує українську
  • Вероника К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CCENOVIK

Працює ідеально, як треба. Дуже подобається

Достоинства:
    Швидко прийшов
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Я в восторге от фотоаппарата, не жалею, что взял именно его. Потому что возможность снять фото, а потом выбрать лучшее - идеально. Из 20 фото - 18 будет на удаление. А картриджи стоят хороших денег, поэтому покупайте именно гибрида.
    Также при покупке закажите сразу карту мини сд, 1 Гб = 800 фото.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Тяжело найти аксессуары в Украине: чехлы, пленку и прочее. Приходится брать универсальные, пленку вырезать.
    Нет русского или украинского языка.
    • Саша Д***

А там ж є дисплей?
      Бо на фото не видно

• Зореслав Щ***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Не раджу купляти цю камеру через те що:

1. Відсутність української мови в інтерфейсі.

2. Дуже кульгавий переклад на англійську мову. Наприклад у системі фото перекладаються чомусь як "frames", а не photos. По не звичці одного разу випадково видалив таким чином усі власні фото які зробив на вікенд, тому що думав що видаляю рамки, які можна кастомити, а не фото/знімки/світлини тощо.

3. Немає програми на ПК. Тобто зв'язати камеру з ПК не видається можливим.

4. Якість фото яку робить камера можна охарактезувати десь на 10 з 10 шакалів. Таке враження, що світлини ці світлини не від фуджі, а від камери на домофоні. Дуже погане враження від якості. Хоча чого я очікував від такої лінзи.

5. Доволі примітивний редактор фільтрів. Старі версії інстаграму мали набагато цікавіші фільтри, ніж камера Fujifilm Instax Mini EVO.

6. Дуже не юзерфрендлі додаток на телефон, котрий також має застарілий інтерфейс десь з нульових років.

Єдина перевага цього пристрою це доволі швидкий друк та відносно дешеві картриджі. Що якщо порівнювати з полароїдом, дійсно доволі бюджетно. Але усе одно зрозумів для себе, що ці гроші того були не варті.
    У камери є функція бекапу, але вона погано та доволі незрозуміло реалізована.

Тому, якщо думаєте щодо цієї камери, можу вас розчарувати, вона того не варта. Звичайно якщо ви не любитель отримувати садомазо враження від застарілої техніки та такого ж інтерфейсу.

Камера була придбана не в розетці, а у іншій крамниці*

Достоинства:
    Переваг взагалі жодних немає
    Недостатки:
    Після майже року використання в мене їх назбиралося чимало