- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Покупал 1.5 месяца назад.Шас глючит,виснит,бывает день не включается
- Достоинства:
- не каких
- Недостатки:
- виснит,через раз включается
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Доброго дня,
Через 1,5 місяці експлуатації з'явився "битий" піксель.
У всьому іншому нарікань немає.- Достоинства:
- Недостатки:
- "битий" піксель
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Я придбав 2 телевізори Kivi 40F730QB собі і батькам, і можу з упевненістю сказати, що це один з найкращих виборів у своєму класі!
По-перше, його 40-дюймовий екран вражає яскравістю і чіткістю зображення. Завдяки технології Full HD, кольори виглядають дуже насиченими, а контрастність вражає навіть у яскравих приміщеннях.
По-друге, інтерфейс користувача дуже зручний і інтуїтивно зрозумілий. Навігувати між додатками, каналами та налаштуваннями легко і швидко. Я також оцінив наявність Smart TV, що дозволяє дивитися улюблені фільми та серіали через популярні стрімінгові сервіси без додаткових пристроїв.
Крім того, Kivi 40F730QB підтримує багато форматів відео, що робить його універсальним для всіх типів контенту. Звук теж на хорошому рівні — чіткий і об’ємний, без спотворень.
Ще однією перевагою є доступна ціна. За таку якість і функціонал це справді вигідна покупка.
Рекомендую телевізор Kivi 40F730QB усім, хто шукає надійний та функціональний пристрій для перегляду контенту в комфортних умовах!- Недостатки:
- їх немає
Представник брендуДобрий день, Юрію!
З повагою - компанія KIVI.
- Валера Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
На телевізор нарікань нема.Все працює. Родині сподобався.
- Недостатки:
- Небуло в комплекті гвинтів для кріпленя до стіни. Потрібно купувати.
Представник брендуДобрий день, Валерію!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
В комплекті 4 гвинти для ніжок та 2 для нижніх отворів кріплення (кронштейну), для верхніх отворів слід використовувати гвинти, які йдуть в комплекті з кронштейном.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected]
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
З повагою - компанія KIVI.
Купив 2 телевізори Kivi 40F730QB собі і батькам і залишився дуже задоволений!
Якість зображення на високому рівні, кольори насичені та яскраві. Розмір 40 дюймів ідеально підходить для невеликої кімнати.
Звук приємний, хоча для справжніх кіноманів можливо захочеться підключити додаткові колонки.
Інтерфейс зрозумілий та швидкий, смарт-функції працюють без нарікань. Ще одна перевага - це стильний дизайн, який чудово вписується в інтер'єр.
За свою ціну - це справді хороший варіант. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Юрію!
З повагою - компанія KIVI.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор за свої гроші.
Замінив ним самсунг 2013 року, який не справлявся з новими форматами і інтернет-функціоналом.
Гарна картинка, досить швидко працює.
З того що хотілося б краще, це "насиченого" звуку, але в налаштуваннях можна скоригувати і підібрати приємне звучання.
Представник брендуДобрий день, Олеже!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Вадім Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Купив телевізор класний підключив бистро працюе класно крутий телевізор
- Достоинства:
- Телевізор класний
- Недостатки:
- Немае
Представник брендуДобрий день, Вадиме!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Телевізором задоволені, вартує своїх коштів, батьки у віці швидко розібралися з роботою, сподіваюсь що не підведе)
- Достоинства:
- Легкий, швидкий
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Дарино!
З повагою - компанія KIVI.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Купляли батьку на День народження! Поки налаштовував - встиг більш менш оцінити телевізор.
Перше, що хочу відмітити - саме налаштування зайняло не більше 10 хвилин, що є жирним плюсом самої системи - все інтуїтивно зрозуміло.
По-друге, доволі шустрий. У порівняні із TCL, який купляв для себе за значно більші гроші (правда і діагональ побільше), система, суб'єктивно, пошвидше. Хоча особливих проблем TCL мені не доставляє і цілком влаштовує. Але й до топового Samsung - далекувато (знаю, що порівняння не релевантне, але відгук мій, тож маю право))).
По-третє, сподобався екран. Навіть в заводській плівці зображення чудове.
Четверте, мабуть відмічу пульт. В ньому нічого такого, від чого хочеться сказати "взяв у руки - маєш весчь", але в руці лежить чудово, дизайн більш ніж ок.- Достоинства:
- Ціна, система - інтуїтивно зрозуміла та відносно швидка, екран.
- Недостатки:
- Якщо якийсь недолік вилізе - доповню. А поки нема чого тут писати.
Представник брендуДобрий день, Миколо!
З повагою - компанія KIVI.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Телик за свои деньги супер
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Антоне!
З повагою - компанія KIVI.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Телевізор купляла по відгукам, задоволена, рекомендую. Дякую.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Наталіє!
З повагою - компанія KIVI.
- Леся Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
С телевизором всё ок. Покупаю уже второй телевизор этой марки. Первым пользуюсь три года, и никаких нареканий. Спасибо за быструю достаку.
Представник брендуДобрий день, Леся!
З повагою - компанія KIVI.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Гарний телевізор, витриманий дизайн, функції. Мабуть в цьому бюджеті найкращій вибір.
- Достоинства:
- Якість картинки, пульт ДК
- Недостатки:
- Тільки два гвинта для кріплення на стіну, хоча для такої ваги може достатньо
Представник брендуДобрий день, Оксано!
E-mail: [email protected]
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
З повагою - компанія KIVI.
- Лукьянченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
Замовив з вечора, достпвили з ранку. Дуже швидко.
Сучасний пульт. Гарна якісь зображення. Швидго завантажуються додатки.- Достоинства:
- Якість, швидкісь, сучасний.
- Недостатки:
- Немае.
Представник брендуДобрий день, Олександре!
З повагою - KIVI.
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный
З телевізором все ок. Доставили швидка. Якість звуку та картинка на висоті. Не зависає.один мінус немає гарантійного талону. Співробітник пункту видачі сказав що його можна отримати в особистому кабінеті. Там його немає.
- Достоинства:
- Якість картинки, звук.
- Недостатки:
- Немає гарантійного талону
- Гість
Представник брендуДобрий день, Владиславе!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Для отримання гарантійного обслуговування достатньо зберігати чек.
З повагою, компанія KIVI.