- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: APEYRON. Диаметр: 20
Знала що ручка у сковорідки буде холодна при смаженні, що покриття гранітне, тому і обрала.
- Достоинства:
- Не смажить щоб згоріло, а лагідно.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Хороша сковорідка, нічого не прибирає і не пригорає. Зручно, що високі бортики
- Достоинства:
- Високі бортики
- НАТАЛИЯ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорода
- Достоинства:
- Як заявлено виробником всі функції в наявності.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
- Достоинства:
- На ній швидко готується їжа. Без зайвого клопоту
- Недостатки:
- Без кришки
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже сподобалася сковорода, добре готувати на ній. Рекомендую.
- Достоинства:
- Мало олії використовується при жарці м'яса, яєшні.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Это одна из самых лучших сковородок в моей жизни!!! Готовлю только исключительно в ней (взяла несколько штук в разных диаметрах)
- Достоинства:
- Легко чистится, пища (и блины в том числе) не пригорает
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Приємного користування продукцією Ringel!
- LIDAGERBJAK0Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
не рекомендую ,бо то простий тефлон під мармур ,яйце засмажити гарно не виходить ,бо все стікає на боки з середини.
- Достоинства:
- форма
- Недостатки:
- криве опукле дно,яке не вирівнюється ,як тут писали при нагріванні,за тиждень користування з бамбуковою ложкою ,сьан як на 3 місяці користування.На інтукційці а низ темніє вже.Ручка справді не логічна ,теж обпекла руку.
- АлександрПродавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купила недавно. Смутило то, сто неудачно нагревается ручка. Половина металлическая, а половина пластик. Неудачно схватил и сразу же ожог. И ещё она немного выпуклая.
- Достоинства:
- Глубокая.
- Недостатки:
- Неудобная ручка, выпуклое дно.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре (а)!
Підкажіть, будь ласка, а де саме купували? Бо видно, що не на Розетці. Просто, щоб ми говорили про один і той самий виріб.
Металева частина максимально близько до корпусу, тож дуже дивно захвачувати гарячу сковороду настільки близько до корпусу взагалі - це ж незручно!
А якщо захватити звичайно, як зручно, за саму ручку, то там бакеліт, він не нагрівається до температури вищої за комфортну.
Дещо випукла- при нагріванні розширюється метал і дно стає рівненьким. Це саме для цього зроблено - що при нагріванні і розширенні все було максимально рівним.
Дякуємо за зворотній зв'язок!